Přejít na výpis diskuzí
Vybuchující kozy a další zvláštnosti v 18 minutách z dema Wasteland 2
28.8.2013 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
Hm neznám, ale děkuji za tip.
-
Je zajímavé jak někoho rozhodí násilí na zvířatech, ale násilí na lidech jim nevadí. Dobrá zvrácenost a pokřivená morálka.. Jinak zvířata jsou 1.řadě jen věci a potrava..
-
Trisko, slyšel jsem o jedné staré hře jménem Postal, mohla by se ti líbit.
-
Jo, lidi jako Veskoslav klidně... *16*
-
Technická: PROSÍM vás, dávejte sem pokud možno (třeba někam přímo do textu) aktivní link na video na youtube. Fakt vás o to prosím, protože videa z vašeho interního playeru absolutně nelze přehrávat v 1080p/720p. Dokonce i v horším formátu (360) se díky donačítání obraz cuká... Vždy rovnou mířím na youtube, kde se potom snažím najít stejné video a tam mi běhá vše v 1080p bez problémů. Fakt bych to ocenil... Tohle je prostě peklo a upozorňuji na to již po tisícáté.
Tohle video nemphu na youtube najít a na vašem webu to fakt nedám... cukatůra jako prase.
Všem, co se chystají napsat mi ať si zařídím lepší internetové připojení: ani se nenamáhejte :) -
protože tě má ráda?
-
Grafika a animácie sú otrasné, ale pevne verím, že to zachráni herná mechanika.
-
Radši když vybuchujou lidi, viď?
-
Si piš;) Mít tu možnost, tak Tě jebnút lopatou po ksichtě tak, že by jsi viděla všechny svaté:) A ham ham další krmení trolovi:)
-
Neříkala jsi trosko, že Tě mám nechat na pokoji? Tak proč otravuješ ty mě?;)
-
Mne se to libi moc. Je tam videt smysl pro detail vseho. Reseni situaci ruznymi zpusoby. Tvurci se nesnazi za kazdou cenu kazdemu hraci ukazat vse, naopak. Je to po dlouhe dobe hra ktera se da zkoumat, hrát si. Chapu ze to neni pro kazdeho, mainstream nejspise oceni logbook ktery donaviguje hrace na paseku kde zabije deset prasat.
-
Nj, těžko něco vysvětlovat někomu, kdo si v násilí doslova libuje.
-
Obsidiani dělají Eternity také v Unity, a přesto mají 2D render... A vypadá to mnohem líp.
-
Přesně tak. Tví rodiče by o tom mohli vyprávět... *15*
-
Jako všechny tvoje kecy o "násilí", co tu zvracíš;)
-
Fakticky ubohý... *7*
-
Hej to nevím. To bych si musel nainstalovat znova Diablo:-X Ale tajný level v Diablu III by jistě potěšil našeho Trisku *1*
-
Já nevim, ale že v nějaký hře vybuchují zvířata mi teda nijak legrační nepřipadá. *7*
-
Nebylo i v Diablu něco s kravičkama?
-
No to je taky pravda:) I když raději do ničeho nevkládat naděje. Protože když se člověk těší "až příliš", tak většinou přijde zklamání.