Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je fakt divna....
  • Grafika se mi moc nelíbí. Uvidíme, jaká bude hratelnost.
  • Držím palce na dochytání much. Máte jistého kupce.
  • Moc se těším Fallout 1 a 2 jsou moje srcovky.
    • Srdcovky.
  • Trisska
    Vyzdvihovat násilí na zvířatech hned v nadpisu článku mi přijde dost úchylný. Takovouhle hru by měli z fleku zakázat!
    • lol u fgt
    • Je zajímavé jak někoho rozhodí násilí na zvířatech, ale násilí na lidech jim nevadí. Dobrá zvrácenost a pokřivená morálka.. Jinak zvířata jsou 1.řadě jen věci a potrava..
      • Kret.ne... Ty seš taky jenom věc a bude to něco podobnýho jak ště.ka do hajzlu nebo tak něco :)
      • A já myslel, že tohle přesvědčení bylo překonáno už v 18. století. Je to pravda, převtělování existuje - nějaká konzervativní guma z dob osvícenství vstoupila do tohoto nebohého človíčka a ovládá jeho již tak pohnojené myšlenky. To chce exorcistu.
        • Ono když si uvědomíš, že jen v samotné Evropské únii ročně zabijeme 4 miliardy kuřat tak je to 1. řadě jen jídlo..
          • Já myslím, že někteří by se hlavně měli alternativně naučit pást na pastvinách. Ostatně volů tu je dost, takže to by se ztratilo.
        • Veskoslav
          A nejlépe Jakuba Vandrovce (doporučuji přečíst, skvělé:-D)
          • Skvělé? To bych opravdu netvrdil a to jsem fanda mj. i brakové literatury
          • Skvele je kapku silne slovo... ale kazdopadne je to vtipne...
    • Veskoslav
      Naštěstí pipky jako ty o ničem nerozhodují:)
      • Jo jako, v čele jdou jen zdatní úderníci a havíři, kua. Že jo kolego?
      • Trisska
        jj právě to je ten průšvih, že o všem rozhodují hňupi jako seš ty... *7*
        • Kein
          Honem to zavřete, než to naklade vejce!
        • Drakens
          Děvče ty moc o hrách asi nevíš , ale dělat si legraci stoho, že vybouchne ve hře koza je tak staré a provázané jak hry samotné..když to nebyla koza byla to cow (Fallout) nebo jiné zvíře je to prostě spojené a není to vyzdvihování reálného násilí na zvířatech...pokud by si to takhle brala musela by si odsoudit snad všechny hry krom simulátorů a sportů protože oslavují násilí na zvířatech, lidech , ničení planety atd a atd. Pokud tě to irituje ok máš právo na svůj názory, ale v tom případě zůstaň u tetrisu.
          • Hned jsem si vzpomněl na Horké léto a všem jistě dobře známou opičí bombu. *1*
          • Trisska
            Já nevim, ale že v nějaký hře vybuchují zvířata mi teda nijak legrační nepřipadá. *7*
            • Tilwaen
              Veskoslav je člověk? *8*
            • Trisska
              Jo, lidi jako Veskoslav klidně... *16*
            • Thorar
              Radši když vybuchujou lidi, viď?
          • Tetris je taky dost násilnická hra. Já kupříkladu nesnesu, abych bouchal kostičky kostičkama.
          • Veskoslav
            Já si pamatuji, jak jsme objevili, že když klikáš vícekrát na zvířátka ve Warcraftu III, tak vybuchují:) To myslím i ve Sc jde:) A pak na kočku místo tlumiče, Duke a jeho hláška: "Skake it, baby!" a podobné srandy napříč herním průmyslem:)
            • to bylo už i ve Warcraftu II a snad i v jedničce
            • Tilwaen
              Jo, vybuchovací kanci a ovce byli už ve Warcraftu II - někdy stačilo kliknout tak sedmkrát, jindy člověk klikal dvě minuty, ale stálo to za to *15*
            • Veskoslav
              Hej to nevím. To bych si musel nainstalovat znova Diablo:-X Ale tajný level v Diablu III by jistě potěšil našeho Trisku *1*
            • Thorar
              Nebylo i v Diablu něco s kravičkama?
        • Veskoslav
          Bů transexuální Triska si opět hraje na antinásilnickou holku. Bůůů všichni mi tady ubližují. Bůůů;) Jdi hrát Hello Kitty a podobné srandy, třeba zjistíš, že ne každý ti žere to, že jsi tak blbá holka;)
          • Ať máš k Trissce jakékoli antipatie nebo s ní/ním máš jakékoli spory, nezlob se na mě, ale pořád vypadáš ty jako idi_t soudě dle tvých reakcí v diskuzích. Zatímco ona/on tu působí pouze jako průměrný troll.
            • Tak trochu jo, ale přestal jsem. Po chvíli mě to začalo nudit.
            • Ale vždyť tady je troll úplně každej - jak chceš úplně nereagovat. Koneckonců, sám v tom máš taky slušnou praxi, ne-li pravda, příteli?
            • Tady naprostej souhlas. Jen se koukněte na ty Veskoslavovo reakce a řekněte, že se nechová jak idiot. Vždyť stačí prostě nereagovat, co je na tom dopíči tak těžkýho! To už jsou snad všichni úplný kreténi?!
          • Trisska
            Ty umíš jen urážet a plusovat svý příspěvky, tak mě nech na pokoji!!!
            • Mě se líbí jak Velkoslav ma většinou těch plusek 10/11 a stejně tak Trisska -10/-11. No není to zvláštní, že by si je fakt někdo přidával sám? :))
            • Veskoslav
              Si piš;) Mít tu možnost, tak Tě jebnút lopatou po ksichtě tak, že by jsi viděla všechny svaté:) A ham ham další krmení trolovi:)
            • Trisska
              Nj, těžko něco vysvětlovat někomu, kdo si v násilí doslova libuje.
            • Veskoslav
              Jako všechny tvoje kecy o "násilí", co tu zvracíš;)
            • Trisska
              Fakticky ubohý... *7*
            • Veskoslav
              Bůůů, jsem Triska, 40letý chlap s nevyřešenou minulostí a snažím se touto cestou najít spřízněnou duší. Bůůů:)
    • Erien
      To tebe taky.
  • Keyz
    Super, že tam není karma a podobné hlouposti. Dobrá volba a bude to více věrohodné. To samé dlouhodobé následky. Doufám, že budou logické aby to ne neštvalo

-Grafika tedy nic extra. Ošklivé textury apod. Možná by bylo lepší udělat to jinak když na to nemají prachy. Vypadá to jako stará hra The Fall: Last Days of Gaia

- AI. K tomu mám dotaz. Jak tam vylez sniper nad tábor, tak proč ho AI nevidělo? nebyl krytý a stál. Navíc ten čokl pak ihned běžel ven a kousl do Rangera o kterém nemohl vědět, že tam je.
    To je divný.
  • Mne se to libi moc. Je tam videt smysl pro detail vseho. Reseni situaci ruznymi zpusoby. Tvurci se nesnazi za kazdou cenu kazdemu hraci ukazat vse, naopak. Je to po dlouhe dobe hra ktera se da zkoumat, hrát si. Chapu ze to neni pro kazdeho, mainstream nejspise oceni logbook ktery donaviguje hrace na paseku kde zabije deset prasat.
  • Grafika a animácie sú otrasné, ale pevne verím, že to zachráni herná mechanika.
    • Souhlas, cekal jsem, ze technicky to nebude nic moc, ale zejmena ty animace se skutecne nepovedly. Kdyby se psaly roky cca 98-2001, tak nereknu pul slova... Jinak hre moc fandim a preju tvurcum uspech.
  • Tak nevyzera to vylozene zle a pre mna osobne bude dolezite ako sa to hra. Celkom ma prekvapilo kolko maju tho nahovoreneho v audiu (teda aspon v ukazke), na to ze je to hra predsa len s nizsim rozpoctom ako bezne AAA tituly. Trochu divna je animacia postav. Evidentne im nesedi s rychlostou pohybu a postavy vyzeraju ako keby plavali po zemi a tiez ten ranger v klobuku vyzeral skor ako nejaky mexikano zo spagety westernu.
    Ale fakt by som sa opytal miestnych "expertov" na grafiku, ktory maju na svojom konte urcite mrte projektov, co je na tej grafike take otrasne ? Nemal som pocit ze by boli objekty nejaky totalny low poly, textury tiez niesu uplne rozmazane a hunsne a celkovo to neposobi nepozeratelny. Ci asi poniektori cakali izometricky pohlad s kvalitou ako Crysis 3 na max nastavenia ?
    • ohledne grafiky...se staci podivat jak vypada Shadowrun a porovnat s timhle...
      graficky to je nic moc...bohuzel
      pohyb je smesny a chybi atmosfera proste...
      ohledne hry...chapu,ze to je demo...ale v souboji PC ihned vi,kde se kdo nachazi...
      nechci vynaset soudy takhle dopredu,ale tahle ukazka me na rozdil predchozi vubec nepresvedcila... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit