Přejít na výpis diskuzí
Vychází druhé kampaňové DLC pro Arma 3 s názvem Adapt
21.1.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Kdyžtak Real Virtuality...
-
HUD je v cajku prehlednej, jediny, co mi vadi, ze misto zeleny je to ted bily a na proslunenym Altisu a Stratisu je prd videt... nejlepsi byla jasna zelena z Flashpointu.
-
Pribeh, vole, pribeh...
-
No jo jasne, chtej rejzovat z popularity kampane, ktera je free... Jack na hrad!
-
Jaky blb by utocil sam? Prece tenhle borecek http://games.tiscali.cz/rambo-the-video-game-15123/videa !
-
suhlasim, na hliadky by malo byt mozne si vybrat 2-3 spolubojovnikov, hned by sa otvorilo par taktickych moznosti a hlavne by sa zvysila doveryhodnost celej akcie. Neviem aky blb by utocil na checkpoint sam :D . Jedine ze by to skusal z dialky ostrelovackou a zdrhol ked zacne prihorievat :)
-
Text "DLC Adapt by mělo více otevřít celý Altis" je trochu zmatečný, protože první "Survive" část byla celá na Stratisu. Takže ne že by DLC Altis více otevírala, ona ho otevírá.
-
na max - i5 7670 K
4 GB, GTX 770 LIGHTHNING, - obcas to trhne ked s vrtulnika pozeras panoramu -
no pořád si počkám
-
Ale pre teba vyrabaju veci ako COD.
-
je to upravený enegine Arma 2
-
Teď jim lítaj miliony po účtech, tak jsem zvědavej co s tím udělaj.
-
A teď se podívej, co je tu článků o Warhorse hře a přitom ta hra možná ani nevznikne...
-
Podívej se na video z Flashpointu... tam fakt nevidíš v ničem posun? Jasně hromada věcích je furt stejný, ale to má nejeden engine, který dnes některé týmy ždímají co to jde.
-
Tady jde prostě o to, že tohle všechno http://community.bistudio.com/wiki/Category:Scripting_Commands zahodit si zase tak nemůžeš dovolit pokud nechceš začít se vším (engine, modely, komunita) úplně na zelené louce.
-
mi to nejak steam neupdatuje *7*
-
WoW třeba?
-
No a?
-
aha...už mi to došlo, teď čtu celé vlákno. Východnej, polo maďarskej brat si postavil PC a je na něho hrdej ....tak tu dává všem nažrat
-
bych ti snad normálně poslal video, kdybych to bejval měl na disku. Ona dobře postavená sestava umí docela divy....Nemám problém na tý sestavě hrát nový hry v 1920x1080 a jak říkám - díky SSD disku, 8GB rychlejch pamětí a tý ULTŘE se můj počítač zadýchává určitě mín, než standartní počítače s i5, 4GB ram, diskem na 7200 otáček a nějakou sračkovou kartou- byť má podporu Direct 11