Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč bych měl být troll?? :-O hergot na ALZE jsem cca rok zpátky kupoval nějakou custom edici, která byla vyhnaná asi na 3,5 Ghz a s mojí deskou se dal ještě zvednout násobič, nevím, co ti smrdí. Nemám potřebu trolovat....a pokud nevěříš, že se s tou sestavou, kterou sem napsal, dalo BEZ PROBLÉMŮ hrát na high resolution, tak si s prominutim blbec k večeři ty. Víš ona ta 8800 ULTRA je sice stará karta, ale ještě v týhle době (pokud odmyslíme nějaký nový pixelshadery) strčí do kapsy veškerý low-end karty do cca 3000kč. Tvůj arogantní příspěvek je uplně mimo. Něco si o tý kartě přečti, o její propustnosti a přestaň trollovat ty chlape ušatá -)
  • To nevim, ze se tak bude jmenovat je mi jedno. Ale ma pry umet naplno vyuzivat vice jader CPU, to by znamenalo zasadni prekopani jadra. A proboha snad nadstavby jako grafika, fyzika, animacni system nebudou na to pasovat zase ty stary. I kdyz grafika jako v poho, ta je dobra i ted, Arma3 uz vyuziva PhysX i kdyz zatim jenom pro vozidla, chtelo by to udelat neco zasadniho s pohybem postav, animace se sice zlepsili ale jejich sprava je dosti mizerna, komplikuje to plynulost i ovladani, ale snad nejvic by chtelo zapracovat na fyzice prostredi. Dejme jim cas a nechme se prekvapit. *3*
  • Největší chyba na Armě je dle mne hlavně ten zastaralý HUD, akční menu a pak pár dalších drobností (divně nastavené kamery 3. pohledu, snad nikdy neaktualizované rozkazy svým spolubojovníkům, bugy jako procházení zdí, příšerný destrukční model, apod..).*10*
    V té hře snad nejde udělat ani pěkné menu, všechno je tak kostrbaté, jen z tabulek. *11*
    Ten engine za ty časy prošel razantními změnami, ale tohle se táhne serií již od počátku.
    Kdyby se změnilo prioritně toto, tak ta hra dostane úplně jiných nádech, že lidi začnou tu hru vnímat úplně jinak, včetně samotného enginu, který je ve své podstatě dokonalý. Kompletní redesign enginu včetně přidání více částicových efektů do hry a efekt je zaručený. *3* *2*
  • :( ty vole...já sem prase, co nadělám. Ale tihle hnidopíškové jsou taky k sežrání
  • Se vsadím, že to bude zase upravený Virtual Reality. Takže opět žádný posun.
  • MidnighT91
    Ještě jsem si vzpoměl že jsem to zkoušel zapínat i s aktivním jedním a dvěma jádry, základ je čtyřjádro...
  • MidnighT91
    Počítač třikrát přeinstalován, vyzkoušeno na win 7, 8 i xp, všechny ovladače aktuální, vyzkoušeno 5 různých ovladačů na grafiku, několikrát přeinstalované všechny redist i samotná hra, zkoušeno ve všech kompatibilitách, stejně jako jsem zkusil zakázat motiv, kompozici plochy a změny velikosti zobrazení. Zkoušel jsem i různá nastavení samotné grafiky v control panelu, zkoušel jsem dát grafice vyšší takt, taky jsem to zkoušel spustit zatímco jsem měl rozlišení plochy na 1024, hru samotnou jsem taky zkoušel v okně 1024. Se svým pc pracovat umím, když mám nějaký problém s hrou tak je to problém hry...
  • Nekde na diskuzi, nebo interview k DayZ jsem cetl, ze Bohemka soubezne s vyvojem DayZ pracuje na novym enginu na ktery ma byt DayZ pak preklopen. Pry lepsi plynulost, interaktivita prostredi, fyzika atd. Penize i cas ted asi maji, tak mozna Arma4 bude posun. *2*
    Docela rozumim ze i kdyz si DayZ na to vydelal, nechteji kupovat komercni engine, to by prineslo velke omezeni modovani, v pripade Army si to neumim ani predstavit.
  • Jako nic proti, ale Armu hraju od Flashpointa. Když vidíš ty samé blbosti už tolik let tak by ti to taky vadilo. Ten engine by byl dobrej kdyby neměl to d*bilní jádro z roku 2001. Tím že na špatnej základ bude dávat lepší věci nic nespravíš. Zkus si stavět barák na bažině, uvidíme jak dopadneš.
  • MickeyMutant
    Mluvím o srovnání dvou hypotetických případů:
    1) Hra vychází kompletní - média se jí věnují v okamžiku vydání
    vs.
    2) Stejná hra vychází "po kouskách" - média se jí věnují v okamžiku vydání + v lednu, únoru, květnu, srpnu...
  • Nebýt enginu a setrvávání na něm, tak by nebylo DayZ. Novej engine je krásná představa, ale asi nerealizovatelná. Těch člověkohodin je v něm nezměrné množství a komunita jej celkem ovládá. Hodit tohle za hlavu pro pár rádobycool feature, když si ani nejsem jist, zda by ti nějaký jiný nabídl alespoň to, co umí tohle monstrum teď. Asi proto je furt lepší pro BI ho tunit dát
  • Prostá daň za otevřenost pc platformy
  • MickeyMutant neasi
  • Kdo rozhoduje o tom, zda je pozornost zaskoužená?
  • Osobne si myslim, ze problem ve vetsine pripadu je mezi klavesnici a zidli (tj. neudrzovany OS) - osobne si nevzpominam ze by mi nekdy a2 nebo a3 spadla (a to mam za tu dobu uz treti PC + notebook), ale udrzuju si system cisty a funkcni. Chapu, ze mnoho lidi nevi jak na to, ale skutecne si myslim, ze toho je hlavni problem.
  • MidnighT91
    Na stejnej problém si lidi stěžujou všude kam se podívám. Známému to taky crashuje do windows, vždy je to po nějaké chvilce hraní na náhodných místech, v náhodných situacích. Jak můj, tak i jeho počítač to jinak zvládá na max nastavení se stabilním fps. Bratr nezažil jedinej crash a to to hraje na notebooku daleko horším než moje pc, ale jak říkám stejnej problém mají tisíce lidí...
  • Už ani ty trailery neumí dělat, neznalec si z toho nevezme nic. Sorry hoši, ale někde sebraný záběry, který s ničím nesouvisí a hype hudba nefunguje. Stejně si furt nedají pokoj, oni budou neustále vydávat hru s neskutečně d*bilním enginem. Nejlepší, že těma stejnýma bugama bude trpět i DayZ. Smutné, hlavně když v roce 2014 hra neumí využít 4 jádra a to už jsou na cestě 6, 8, atd... Grafika taky není vše, hlavně že to vypadá jak Battlefield 4 ale to, že se zasekly s enginem v roce 2001, tedy v té době, kdy vyšel naprosto ultimátní Flashpoint. Flashpoint, ArmA 1 a 2 měli hrátelnost ale tohle ? Fakt ne...
  • Já nevím jak tebe, ale mě snad nenaTchlo nikdy nic v životě.....
  • Ehm... SSD sice zrychli sviznost PC a nacitavanie textur v hre tak isto aj rychlejsi loading ale ma nulovy vplyv na FPS.
    Zalezi aj na rozliseni na ktorom hras, v tvojom pripade to ale nebude viac nez 720p. A kedze tvrdis ze mas pretaktovanu i3, co je nemozne, pretoze vsetky i3 maju zamknuty nasobic tak usudzujem ze si troll. Aj ked je mozne aby Arma 3 bezala na tejto zosrave s low nastaveniami do 30 FPS...
  • Hral jsem nějakou tu Alfa verzi, co šla stáhnout. Mám nejsilnější verzi i3 nataktovanou, 8GB RAM, NVIDIA 9800 ultra 1GB ram a SSD disk. Všechno jsem dal na high a fungovalo to uplne v pohodě. SSD disk dělá divy. A teď si vemte, že to co mám za sestavu je vlastně low-end :-D
    Kucíí doporučuju vám inviestici do SSD disku, strašně to urychluje komp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit