Přejít na výpis diskuzí
Vychází druhé kampaňové DLC pro Arma 3 s názvem Adapt
21.1.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Viz "Vychází druhé kampaňové DLC pro Arma 3 s názvem Adapt"
-
ARMU III jsem sledoval u kamaráda asi 2h - nevím proč, ale ZATÍM mě to vůbec nenatchlo. Mám doma ARMA II Combined Operation 1.64, kterou jsem si koupil před časem za pár stovek. Na netu jsem si stáhl desítky grafickejch addonů, jednotek, kampaní, zvuků....a teda subjektivně tvrdím, že to je naprostej Hardcore!!! i v téhle době krásná grafika, některé amatérské kampaně jsou minimálně na stejné úrovni jako ty profesionální a prostě fanouškovská základna dělá zázraky - za to palec nahoru jak Bohemce, tak fandům. ARMU III pořídím klidně za rok, pro mě není kam spěchat. Určitě to bude díky modderům taky olbřími hra. Ale jak říkám - ta ARMA II se všema datadiskama a addonama mě osobně zatím bohatě stačí......ty blázni udělali i STALKER mód, zatím jsem to nestahoval, ale video na YT vypadá peckově - snad líp než starej STALKER - ale co já vim jak se to hraje
-
Ne, jenom si myslím, že pokud nějaká hra vyjde kompletní, tak má to propagační okno otevřené mnohem kratší dobu, než v případě epizodického vypouštění. Ve finále se jí tak v médiích dostane nezaslouženě víc pozornosti, než hře hotové a doladěné.
-
Takze hadam ze HW "v lese" jsou vse pri starem co ? *12*( reakce to byt nemela... ale budiz).
Copak, muj oblibeny Mutant dostava minusy, vzdyt ma pravdu jen chtej rejzovat z popularity kampane. *4* -
Všechno na max: i5 3470, RX 280 OC 3GB, 16 GB RAM. Záleží ale také, jestli jsi v MP nebo SP. Na některých servrech dokážu sletět i na nehratelných 15 fps. Jinak jedu stabilně při 1920*1080 na těch 55-60 fps.
-
Ahoj, mohl bych vás oba požádat o zahlášení těch crashů do našeho feedback trackeru? Padání hry se snažíme opravovat jak jen to jde, nicméně není daleko od pravdy, že co člověk to jiný hardware i software (ovladače apod.). Je tedy prakticky nemožné, abychom sami otestovali všechny možné kombinace.
Feedback tracker najdete na adrese http://feedback.arma3.com . Pokud byste si nebyli jistí jak zahlásit crash hry, vpravo nahoře je odkaz "how to guide", kde je vše podrobně popsáno. Pokud jste problémy už hlásili a nejsou do teď vyřešené, případně pokud by pro vás představovala problém angličtina, jejíž používání je na feedback trackeru vyžadováno, pak se mi neváhejte ozvat na mail (druid@bistudio.com) a já se podívám, co budeme schopní se zmíněným padáním hry udělat.
Díky za spolupráci *4* -
Soucitim s tebou, ja zas slintam zpoza skript na vyply xbox a RDR:-(
-
presne, tuto hru koupim az bude hotova. A ne ze recenzent tomu da nevim kolik uz v zari kdyz je tam jen editor. a MP to je uplnej trapas... nemate hypervykonny server za velke lowe, nemate nic... si nenastavite ani MP jak chcete. A to sem fanousek od OFP. Ale co je moc to je moc
-
http://www.youtube.com/watch?v=Iu7vySQbgXI
-
jako taky mě to docela naštvalo, protože je to praticky stejné jako jedna z těch showcase misí, ale že bych to kvůli tomu vypínal, to teda fakt ne *3*
-
Textury, objekty a terén mám nastavený na velmi vysoké detaily, dohled cca. 4 km, jinak mám notebook Lenovo, i5 4200 2.5 GHz, GeForce GT 750M v SLI, 8 GB RAM
-
Idiotovi se nezavděčíš.
-
Notebook Dell Inspiron 7520. HDR na low, žádný antialiasing, 1920x1080. Stabilně přes 30 FPS, strádám jen při velkém počtu AI.
-
Co je to za blbost?
-
GTX 770 OC Gigabyte, i7 4770k, 16GB RAM DDR3, idem na max, dohlad mam nastaveny na 3,5km. Single player ide uplne plynule no Multak zalezi moc od serveru. Na niektorych serveroch mi to nejde ani 20FPS pri low nastaveniach a niektore idu v pohode 60FPS na ultra ked je tam 50-80 ludi.
-
souhlas, tohle mě taky štvalo, zaútočit sám na nepřátelský checkpoint je docela oříšek :-)
-
i5 4570, 3.2 GHz, GTX770, 8GB Ram... snižoval jsem jen stíny z max. na nějaké ty vyšší a hlavně samozřejmě dohled na asi jen 2km z původních 3.5 km
-
Vypnul sem hned když zacala mise na Stratisu. Nevim proc mi ho vyvojari porad cpou kdyz maji obrovskej Altis!
-
biologie, pak psychologie, pak fyzika... takže arma bude smutně čekat tak ještě dva týdny...
-
zadne DLC pro Arma 3 jeste nevysly ci ani nebyl byly oznameny ...
je smutne, ze Vam vadi jak Arma dostane novinku na ruznych hernich mediich ...
ironie, kdyz se o Arma ci Flashpointu nepsalo, tak zase nekdo protestoval, ze se o hre nevi ;)