Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Clanek o Star Citizen , byl urcite paradni a o vyvoji fotbalu, a jeho historii na mne zapusobil a to tomu ani jinemu sportu, neholduji . Vice takovychto tematickych clanku a budetu jen chvala. *3*
  • Hned v pátek jsem si ho koupil a dobře se mi to čte. Jsem spokojenej. Palec nahoru.
  • Hm, to ja zase kdyz se chysta v TV otevřít pusu, tak přepínám a vracím se až když běží nějaká recenze.
    Je to jenom taková pseudopařanka - schválně nastrčená, aby i uhrovatým puberťákům slina ukápnout mohla.
  • Prosim vas tyhle kliče na steam to ma i nejakou platnost ze dokdy to funguje nebo to si muzu aktivovat klidne i za rok?
  • jak lacina co to rikas dej si facku! Alzbetka je krásna inteligentná talentovaná žena, žadna lacina buchta! ty ubožaku! *10*
  • No vidíš a já si zase myslím, že zrovna Most Wanted byl jeden z těch lepších dílů NFS (pro mě asi jeden z nejlepších spolu s prvními Undergroundy + staré první dva díly) a Burnout Paradise byl skvělý a něco jsem se toho v něm nahrál nejen v singlu, ale hlavně v mulťáku.
  • Taky se přimlouvám za GOG, klidně úplně nějákou retro záležitost :)
  • Level má zase Lukáše Grygara a nepotřebuje zvyšovat prodejnost pomocí laciných buchet!
  • XXDarthVaderXX
    Vaše starosti bych chtěl mít *5*
  • SCORE je lepsi proste maji tam supr lidi hlavne Tuček je super ale nejvic super je nádherná Alzbetka Trojanova tu ja miluju *14*
  • papir je muzealni zalezitost. v dnesni dobe se i knihy a svetova literatura ctou na iphonu, tabletu nebo notasu. par nadsenych prispevku na tiscali to nezachrani.
    jeste bych rad rekl k te diskuzi co tu je kdesi naspodu že jd skutečne založil navstevnost tiscali. to bylo v čase pred 10 lety kdy dnesni komunita tiscali jeste lozila po 4. tehdy melo tiscali jeste vaznost, ted jsou ty recenze a clanky vetsinou pro smich
  • Koupeno a zatim spokojenost. :) Jen tak dal.
  • Taky se mi Alesovy clanky v LEVELu moc libi. Skoro si az rikam, jestli je to ten samej autor, co sem pise ty odflaknute jednohubky.
  • TheGGG
    mno někdo je prostě jednoduší hráč a stačí mu nějaké nezávislé h*vno. Někdo zas dává přednost kvalitě AAA titulů
  • Trisska
    Já to nepsala, ale naprosto s ní souhlasím. Neřekla bych to lépe. *15*
  • Jo, to já bych zas raději něco z indie, potěšilo by mne mnohem víc než ... když použiju vaše slova "další střílečková žumpa jako naposledy". Takové Hotline Miami, Retro City Rampage, nebo Rogue Legacy, Dust an Elysian Tail atp. ... ale ty 2 poslední jmenované jsou asi zatím moc nové než aby se někde sehnaly levné kódy. Raději bych si skusil něco nového neotřelého, než to co bylo už 100x omleto. Ale přeci jen, časopis si kupuji hlavně kvůli čtení tak mne ta příloha moc netrápí, i když mi třeba zrovna úplně nevyhovuje.
  • A když nebudeme řešit cenu, herní časopis si člověk snad kupuje kvůli čtení a né kvůli příloze která je navíc. S takovýmto názorem jste pro smích leda vy :). Ale máte pravdu, Score by si bez her asi málo kdo koupil, protože obsahově tam není nic jiného než co je k přečtení kdekoliv na netu.
  • Jack1947
    No ty vo§e 12,5gb Homefront ? Jo supr je to v cz ale ta velikost teda nic moc. *7*

Nakonec sosnuto, MP zlej urcite neni ale nevim cim to moc se nehraje a na to jak se nehraje ta odezva u mne byla silena jestli si budu chtit zastrilet a zaparim si tohle to jeste budu potrebovat zjistit zatim to nevypada az tak spatne. Narozdil od RO2 kterou jsem rozbehl az ted, kde potrebuju nejaky ten trening a tady vlastne jde jen o dany level a rychlost odezvy, uvidime uvidime.
  • jindra.veliky
    mas strach, ze te v tom budu ownit jako svoji cubku? *5*
  • ty to radši nekupuj a nedej bože! že ty máš star citizen taky? :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit