-
Kupuji nový Level po létech od "prvního" čísla. Takže si dovolím malou rekapitulaci. Obecně se mi nový Level líbí, příjemná cena (ačkoliv v 35 + letech mě to trápí mnohem méně než ve 20), obecně dobrý design, výborné články, především ty od Aleše Smutného. Co se týče přiložených her tak Red Orchestra jsem zkusil MP a po po první hře v MP když jsem skončil druhý s 14 killy jsem to odinstaloval (že by praxe z BF3 hardcore serverů ? No každopádně není to tak težké jak nejmenováný pán tvrdil v časopise). Na co ale těším je singleplayer Homefront. Tahle hra mě kdysi zaujala ale unikla. Snad přeci jednu výtku bych ale vážně měl: nezlobte se na mě ale dát Arma III po údajně zuřivé diskuzi v redakci téměř absolutní známku - bez single kampaně a ani slovem nezmínit fakt, že hra je sci-fi (= žádné reálné zbraně nebo technika, která se dnes používá, jen něco co z reality vychází) a zároveň říci o Total War Rome II že hra je nic moc, doslova otevřený betatest? A co Arma III ta je bez chyb, uzavřený betatest? Rybku jsem dříve respektoval a jeho články már rád dodnes ale to co předvádí u posledních dvou RTS to bych nazval, že buť je zaujatý nebo není soudný....
Samozřejmě je to jen recenze (subjektivní názor) ale trochu mě to celkově kazí Level jako celek.....věřím, že hra obsažené chyby skutečně má a věřím že je autoři opraví. A co autoří Arma III, ta hra je téměř bez chyb? Dokonalá "simulace" války, ovšem s sci-fi výzbrojí a tradiční tunou chyb? Nebo ne? Tentokráte je Arma bez chyb? -
Typické žblepty o ničem. Nudné indie skákačky jsou jedna jak druhá a blb*čci na kickstarteru tydle nezávislé lumpy ještě podporují. Radši jedna AAA hra než 10 indie šuntů
-
Ty plný hry byste mohly střídat. Jeden měsíc současná pecka, další měsíc retro záležitost z GOGu. Teď byly dva měsíce za sebou first person střílečky orientované na multiplayer, i když je jedna válečná a druhá sci-fi, pořád to je FPS...
-
kvuli tomu rozhovoru o Star Citizen si to mozna i koupim
-
dobré číslo *3*
-
QQ hněděj nose :-)
-
Jak je to jen možné , že se právě královsky bavím u starého Burnout 2 :Point of impact ? Doprčic a jak to , že poslední NFS : Most wanted jsou stejný odpad jako Burnout Paradise ? .
To se za dvanáct let u Criterionu rozvinul ten pravý syndrom vyhoření , nebo za to může opět EA a herní vykleštění na maximum ? .... Nad NFS jsem zlomil hůl už dávno , ale Burnout by se měl vrátit ke kořenům , opustit naleštěné superkáry a vrátit crash levely zpátky do původní hry .
Takže k tématu - o relativně nové propadáky na placce nikdo soudný nestojí . Ale kdysi za časů Dinka Smalwooda se to i na herních přílohách jen lesklo jmény jako Albion , Ishar trilogy , I have no mouth and i must scream , vlastními překlady Falloutu a o spoustě ADF souborů pro amigu ani nemluvě ( Cannon Fodder, PB dreams ....)
Zdá se mi to , nebo i díky GOG a reedicím na Steamu je výběr kvalitní zábavy na covermounty časopisů podstatně omezen ? A přitom o tolik kvalitních her GGG ani pohledem nezavadil .... *13* -
Jsem jenom teplý, mě si nevšímej, hnědá mě vzrušuje.
-
Brečím? Od anonymního hlupáka mě to naprosto netrápí, když defacto můžeš být kdokoliv. Není nic snazšího než se odhlásit a psát bez účtu.
-
Ano, píšeš líbesbríf do diskuze a já na to zareagoval, ty brečíš. Co kdybys na ten eurogaymer šel sám? Další hnědej nos se určitě najde. Nikdo ti nebrání :)
PS naloguj víc účtů, víc účtů = více pravdy. -
Jsou lidé kteří mají něco nahráno a určité hry jsou pod jejich úroveň (inteligenční ,emoční, ... finanční) a ty holt neuspokojí poprávu zapomenutý třetiřadý koridor , který se objeví jako příloha časopisu . Ale indie jsou právě tím druhem her , které úspěšně recyklují staré pozapomenuté nápady či navíc přidávají kopu vlastní invence .. a že mnohdy graficky nesahají koridorům ani po paty ? Jo na to ti ovšem sebevětší brýle chlapče nepomohou *3*
-
*3* Ber to tak , že jsou lidé kteří mají něco nahráno a určité hry jsou pod jejich úroveň (inteligenční ,emoční, ... finanční) a ty holt neuspokojí poprávu zapomenutý třetiřadý koridor , který se objeví jako příloha časopisu . Ale indie jsou právě tím druhem her , které úspěšně recyklují staré pozapomenuté nápady či navíc přidávají kopu vlastní invence .. a že mnohdy graficky nesahají koridorům ani po paty ? Jo na to ti ovšem sebevětší brýle chlapče nepomůžou ...
-
Naše ulhaná Triska dorazila. Tak co, jak je? Stále si budeš hrát na holku lháři? *1*
-
To jsi mi to natřel. Napsal jsem svůj názor. Ale chápu, můžeš se se Šipečkou, naši transkou vzít za ruku a jít vesele do prrdele nebo na eurogamer, když Tě to tak sere. Nikdo ti nebrání.
-
Časopis je dle mě o hodně dospělejší, hezčí, lepší než konkurence.
Jenom bych chtěl poprosit, aby se střídaly žánry plných her, a aby to nebyly "áčkové" tituly( Homefront), jelikož pak se stane to, že u časáku jsou tři dobré hry , ale obsahově časák stojí za něco něčeho(viz. score), a ještě k tomu hodně lidí tu hru už většinou hrálo. Kdežto kdyby jste k časopisu dávali nějakou "malou"(42 GB je podle mě trochu moc.) indie hru, tak by jste se nemuseli soustředit na "distribuci hry v časáku"(Či o jaký proces se tam jedná.) jako to poslední dobou dělá score, ale na obsah a navíc by jste s tou hrou(myslím shánění, apod.) "měli méně práce", jelikož bych řekl, že vývojář indie hry by byl jen rád, kdyby byla jeho hra u časáku, kterého se prodá mnoho výtisků.
Samozřejmě vím, že je to asi hloupost, a že se mnou nikdo asi nebude souhlasit. -
Taky Tě miluji. Zase jsi měl ban nebo jsi prostě jenom čekal na ten správný trolovací moment?
-
mitrochin - ten kod by bral *3*
-
trocha nostalgie> doma mam este level kde prvy rome total war recenzoval prave Rybka *1* tentokrat to bolo menej zabavne a viac povrchne ale je to jeho nazor, vyvazil to aspon clankom o prinose rimskej kultury, Homefront ok...mam ho uz davno na steame, este som ho nehral ale kod mozem dat niekomu inemu aj tak som si casopis nekupoval kvoli hre
-
Já se taky snažila. A docela mi to šlo. Dokud mi nespadl do vody...
-
Slovo čokl ztratilo význam...