-
Seš divnej *1*
-
mam zajem jen o ten rozhovor s robertsem, zavedte si mirkotransakce na e-verzi at si muzu koupit dany pocet stranek, dekuji
-
No, tak jsem čekal s čím opět vyrukujete a hlavní téma fotbal? Přiložená hra opět střílečka? (neukamenujte mě, je mi jasný, že spoustě lidem se to líbí) Tohle bude první nový level co si nekoupím....hned v den vydání. A pořád čekám kdy tam Pavel s Lukášem protlačí nějaké to dear esther! ;)
-
Hele, asi jsem divnej, ale já si ten igelitovej obal nechávám, po dočtení časopis hodím zpět do obalu a putuje to na hromádku.
-
Taky jsem tam dneska byl *9*
-
Obálku s GTA V bych roztrhal, mám toho už plný zuby *11* Obálka mi na první pohled přišla divná, než mi došlo o co jde *1*
-
A za tu ohnutou titulku se omlouvá i Julka, prý se postará, aby se to příště nedělo...
http://admin.games.cz/uploads/julkaissorry-game0-img240486.jpg -
Myslim, že aktuální obálka se váže převážně k jednmu z hlavních témat čísla, čimž je vývoj fotbalových her... a já jsem mnohem radši (přestože Fifu a jí podobný nehraju), že to má takovejhle obrázek, než ňákej použitej artwork z GTAčka... (který se mi ani nelíběj... takovej ten cool styl, co vypadá jakože komiksově nebo co, ale je to ňáká fotka, prohnaná filtrama, nebo to tak aspoň vypadá... ale to je jen můj názor)
-
gta 5 se nemusi stat hrou roku,ale ma naslapnuto dobre,to se o fife 14 ktera jen aktualizuje soupisky neda rict.
-
Já bych se čoklí povahou nevzrušoval a nechal čokly čoklama. Aspoň podle štěkotu každej pozná, že je to čokl, a zařídí se podle toho, zda má čokly rád či nikoliv... V tomto příspěvku je příliš mnoho čoklů O_o
-
Naopak přebal nového Levelu je vyveden moc dobře a ukazuje 40 let vývoje fotbalu na herní scéně. A GTA V nemusí být pro všechny hrou roku:)
-
Homefront je průměrná hra, ale co se týče MP, stále lepší jak stokrát omílanej COD! ;)
-
nemuzu uverit ze vyslo gta 5(hra roku) a vy na obalku date nejakou sedmickovou fifu.
-
Já tam asi taky dostal ban. Moje příspěvky zmizely, viděl jsem je jen já, mohl jsem přispívat, ale nikdo to neviděl a nečetl. Jen jsem se dvakrát zeptal proč recyklují staré články. Dali jen jinej nadpis a článek zduplikovali. Asi si uměle zvyšovali čtenost článků, bylo to těsně po nějaké té jejich slezině všech EG v Evropě a nemohli se pochlubit pořádnejma statistikama. Tak jsem tam smazal účet.
-
http://youtu.be/9u0EL_u4nvw?t=16s
-
Tak co budou bonusy v zari nebo ne ? (jen bych rad vedel jak se to s tim ma.) Diky za odpoved.
-
ale no tak, toho člověka už nemůže brát nikdo vážně. a navíc on si svou pomýlenost nikdy neuvědomí, takže je zbytečné se nad jeho reakcemi vzrušovat... většina zdejších čtenářů ví, že úroveň těchto stránek vzrostla až s novou redakcí...
-
Jedeš potvoro ?! Snad jsem toho zas tolik neřekl . Safra no tak plná hra je zatím největší slabota co v "novém" levelu byla , ale vždyt´si level přece většina nekupuje jen kvůli plné hře ... teda vyjma mě , protože já si herní časopisy kupuju zásadně podle toho co mi přinesou na placce . Lepší jeden kód na Steam , než pět her bez klíče k multiplayeru , ale někdy .... někdy neboduje ani jedno herní doupě .
-
Super!