Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Obalka se moc povedla a ani edge by se za ni nemusel stydet. kazdopadne zklaman jsem byl docela hodne. Ty clanky o rimske technologii mi prisli jako z 21 stoleti coz je vlastne extra bulvar vedeckeho smetiste. ale dobre pro nekoho kdo toho moc nevi asi zajimave informace i kdyz v hernim casopise urcite nemaji moc co delat. dalsi vec co me zklamala jsou nektere uvahy, clovek to cte a po docteni si rika "sakra co tim chtel autor rict? co to je nejakej urvek z blogu o tom jak se mu spatne spalo?" kdyz level rikal ze tam budou tematicke clanky cekal jsem vetsi uroven nez jen nejake zamysleni nad jasnou problematikou kde zaver je bud divnej nebo jasnej od zacatku. level jsem si koupil jen kvuli cene 99kc ktera je velice prijemna. koupil bych ho klidne i bez plne hry kdyby mi vice sedly tematicke clanky. Pochvalu skladam popisu toho automobiloveho "kempu" zacatek, a potom den po dni.. moc dobre ctivo a hodne jsem se dozvedel. mno sakum prdum mam jeste neprectenych par stranek ale stejne jako cisla predtim bych ohodnotil casopis asi 3kou jako ve skole kde 1 je nej a 5 nejhur. Verim ze na tom klucio zapracuji a zacatky jsou tezke. Doufam ze design bude hravejsi. treba nekde ke konci casopisu me strasne vadil ten sede kostickovany podklad pod textem, mel jsem pocit jako by na papire byly mastne skvrny od oleje nebo rozpta voda. nevim jak to mohlo projit "korekturou" ale tak az na tohle bych rekl ze se ten design pomalu stava hravejsi a snad nezustane strohy jako nejake nezazivne noviny.

kdybych se mel vyjadrit ke hre tak asi bych spise ocenil nejakou strasi klasiku co maji lidi radi a na steam si ji pridaji s potesenim. kdyz srovnam plne hry u score je tam propastny rozdil. i kdyz hry moc neresim, score obcas vytahne nejakou hru lokalizovanou v cestine kterou jsem proste nikdy nehral. napriklad to posledni cislo pro me bylo velice zabavne i co se tyce DVD.
  • Rozhovor s Robertsem? Koupeno :)
  • trocha nostalgie> doma mam este level kde prvy rome total war recenzoval prave Rybka *1* tentokrat to bolo menej zabavne a viac povrchne ale je to jeho nazor, vyvazil to aspon clankom o prinose rimskej kultury, Homefront ok...mam ho uz davno na steame, este som ho nehral ale kod mozem dat niekomu inemu aj tak som si casopis nekupoval kvoli hre
    • mitrochin - ten kod by bral *3*
  • Thorar
    Doufám, že po husitech se Dan Vávra vrhne na nějakou adventuru :-) (reakce na jámu pekel v Levelu)
  • Homefront jen kvůli MP, který je přinejhorším průměrný.
  • Jack1947
    Tak co budou bonusy v zari nebo ne ? (jen bych rad vedel jak se to s tim ma.) Diky za odpoved.
  • papir je muzealni zalezitost. v dnesni dobe se i knihy a svetova literatura ctou na iphonu, tabletu nebo notasu. par nadsenych prispevku na tiscali to nezachrani.
    jeste bych rad rekl k te diskuzi co tu je kdesi naspodu že jd skutečne založil navstevnost tiscali. to bylo v čase pred 10 lety kdy dnesni komunita tiscali jeste lozila po 4. tehdy melo tiscali jeste vaznost, ted jsou ty recenze a clanky vetsinou pro smich
  • dr.gonzo
    nemuzu uverit ze vyslo gta 5(hra roku) a vy na obalku date nejakou sedmickovou fifu.
    • Thorar
      Obálku s GTA V bych roztrhal, mám toho už plný zuby *11* Obálka mi na první pohled přišla divná, než mi došlo o co jde *1*
    • kubi-wan
      Myslim, že aktuální obálka se váže převážně k jednmu z hlavních témat čísla, čimž je vývoj fotbalových her... a já jsem mnohem radši (přestože Fifu a jí podobný nehraju), že to má takovejhle obrázek, než ňákej použitej artwork z GTAčka... (který se mi ani nelíběj... takovej ten cool styl, co vypadá jakože komiksově nebo co, ale je to ňáká fotka, prohnaná filtrama, nebo to tak aspoň vypadá... ale to je jen můj názor)
    • Veskoslav
      Naopak přebal nového Levelu je vyveden moc dobře a ukazuje 40 let vývoje fotbalu na herní scéně. A GTA V nemusí být pro všechny hrou roku:)
      • dr.gonzo
        gta 5 se nemusi stat hrou roku,ale ma naslapnuto dobre,to se o fife 14 ktera jen aktualizuje soupisky neda rict.
        • Veskoslav
          Ale ta obálka je hlavně o 40 letech vývoje fotbalu na herní scéně, nikoliv o Fifě, jak se mylně domníváš.
  • XXDarthVaderXX
    Vaše starosti bych chtěl mít *5*
  • Pete.palis
    Homefront je průměrná hra, ale co se týče MP, stále lepší jak stokrát omílanej COD! ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit