Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No ty vo§e 12,5gb Homefront ? Jo supr je to v cz ale ta velikost teda nic moc. *7*

Nakonec sosnuto, MP zlej urcite neni ale nevim cim to moc se nehraje a na to jak se nehraje ta odezva u mne byla silena jestli si budu chtit zastrilet a zaparim si tohle to jeste budu potrebovat zjistit zatim to nevypada az tak spatne. Narozdil od RO2 kterou jsem rozbehl az ted, kde potrebuju nejaky ten trening a tady vlastne jde jen o dany level a rychlost odezvy, uvidime uvidime.
  • Prosim vas tyhle kliče na steam to ma i nejakou platnost ze dokdy to funguje nebo to si muzu aktivovat klidne i za rok?
  • Jack1947
    Homefront , nebyla spatna hra a tak za ni nekdo urcite bude vedcny (jestli ma MP tak mozna i ja , ze bych zkusil) Obsah super Recenze atp zbezne prolistovano, ted jeste aby mi dorazily v poradku bonusy a myslim ze uz mi k vetsi spokojenosti nic vic nechybi. *4*

S temi bonusy to byla otazka na redakci, s tim kdy je muzu ocekavat mailem mi bylo sdeleno ze v zari. O nic nejde jen bych rad vedel jak se veci maji, diky za odpoved.
    • na odstranění hnědých skvrn z nosu použij nový čistící prostředek Hujer 3000. *12*

Redakci se líbí? A tak proč ne, ono to samo o sobě dost vypovídá, příště se, Vekoslave, nalubrikuj až po uši, aby v pocastu hoši mohli v klidu a bez bolesti sedět.
      • Veskoslav
        To jsi mi to natřel. Napsal jsem svůj názor. Ale chápu, můžeš se se Šipečkou, naši transkou vzít za ruku a jít vesele do prrdele nebo na eurogamer, když Tě to tak sere. Nikdo ti nebrání.
        • Ano, píšeš líbesbríf do diskuze a já na to zareagoval, ty brečíš. Co kdybys na ten eurogaymer šel sám? Další hnědej nos se určitě najde. Nikdo ti nebrání :)

PS naloguj víc účtů, víc účtů = více pravdy.
          • Veskoslav
            Brečím? Od anonymního hlupáka mě to naprosto netrápí, když defacto můžeš být kdokoliv. Není nic snazšího než se odhlásit a psát bez účtu.
            • QQ hněděj nose :-)
            • Jsem jenom teplý, mě si nevšímej, hnědá mě vzrušuje.
    • Hele Michelangelo da Vinci tak si třeba předplať Respekt a možná na tebe tím čtením "přejde" taky trošku špetka té sebereflexe a nezaujaté kritiky co ti schází... *3*
    • 1. číslo mě natolik odradilo, že další kupovat nehodlám - články na Games sotva čtu a časopis formátu prvního levelu mě absolutně odradil. Dřív se mi libíli články Michala Rybky, skoro celé číslo bylo v podobném duchu - samé úvahy atd. Kvalita papíru mizerná a ani 8tis prodaných kusů není neterno, když píší, že vydávají cca 21tis časopisů?? A co reklama? Je ji tak mizerně málo jako v prvním čísle? Jestli ano - kdo ten Level platí??? Pro mě absolutně nepoužitelné :(. Pokud bude digitální distribuce za cca 29kč - budu o Levelu uvažovat, ale v této podobě NE. Za 99kč si raději kupte kvalitní knihu, která vám vydrží mnohem dýl, než tento časopis.
    • sipecka
      Veskoslav a jeho řito-vlez projevy. No a redakci se to překvapivě líbí *1*
      • Naše ulhaná Triska dorazila. Tak co, jak je? Stále si budeš hrát na holku lháři? *1*
        • Trisska
          Já to nepsala, ale naprosto s ní souhlasím. Neřekla bych to lépe. *15*
      • Veskoslav
        Taky Tě miluji. Zase jsi měl ban nebo jsi prostě jenom čekal na ten správný trolovací moment?
  • Homefront ... hmm no děkuji , a další pán na holení ...
    • Jedeš potvoro ?! Snad jsem toho zas tolik neřekl . Safra no tak plná hra je zatím největší slabota co v "novém" levelu byla , ale vždyt´si level přece většina nekupuje jen kvůli plné hře ... teda vyjma mě , protože já si herní časopisy kupuju zásadně podle toho co mi přinesou na placce . Lepší jeden kód na Steam , než pět her bez klíče k multiplayeru , ale někdy .... někdy neboduje ani jedno herní doupě .
      • TheGGG
        Hlavně když nás SCORE a LEVEL nebudou zaplavovat indie žumpou. Tím si já počítač sviňit nebudu. Homefront z levela a Red river a overlord ze score jsou hry na které slyším. Tento měsíc jsem koupil oba časáky a spokojenost veliká.
        • Jo, to já bych zas raději něco z indie, potěšilo by mne mnohem víc než ... když použiju vaše slova "další střílečková žumpa jako naposledy". Takové Hotline Miami, Retro City Rampage, nebo Rogue Legacy, Dust an Elysian Tail atp. ... ale ty 2 poslední jmenované jsou asi zatím moc nové než aby se někde sehnaly levné kódy. Raději bych si skusil něco nového neotřelého, než to co bylo už 100x omleto. Ale přeci jen, časopis si kupuji hlavně kvůli čtení tak mne ta příloha moc netrápí, i když mi třeba zrovna úplně nevyhovuje.
          • TheGGG
            mno někdo je prostě jednoduší hráč a stačí mu nějaké nezávislé h*vno. Někdo zas dává přednost kvalitě AAA titulů
  • SCORE je lepsi proste maji tam supr lidi hlavne Tuček je super ale nejvic super je nádherná Alzbetka Trojanova tu ja miluju *14*
    • Hm, to ja zase kdyz se chysta v TV otevřít pusu, tak přepínám a vracím se až když běží nějaká recenze.
      Je to jenom taková pseudopařanka - schválně nastrčená, aby i uhrovatým puberťákům slina ukápnout mohla.
    • Level má zase Lukáše Grygara a nepotřebuje zvyšovat prodejnost pomocí laciných buchet!
      • jak lacina co to rikas dej si facku! Alzbetka je krásna inteligentná talentovaná žena, žadna lacina buchta! ty ubožaku! *10*
  • Otázkou je, kolik z ceny Levelu dělá ten klíč na hru a kolik by Level stál, kdyby byl bez těch nesmyslných her. Tím myslím hlavně to, že nechápu smysl toho přidávat k časopisům hru. Respektive, ne že bych nechápal důvod, ale vůbec se mi to nelíbí a myslím že nejsu sám :-)
    • Rozdil v cene by byl minimalni... Par korun max.
    • ja bych s tebou souhlasil, na druhou stranu jsou mozna i dnes lide, kteri tu hru povazuji za urcitou miru prekvapeni, podle me jde o prezitek z cesu prelomu tisicileti, kdy jsem kazdy rano pred vstupem do zakladni skoly utikal do mistni trafiky se podivat, jestli uz nevyslo nevy cislo Levelu, Score, GameStaru, Screenfunu a co je tam za plnou hru, obsah casopisu pro me byl az druhotny, jenze doba se uz zmenila, podle me jde o prezitek, k hrani stejne musi clovek mit Steam, tudiz ani notorticti pirati se nevyhnou jeho instalaci a kdo ma o nejakou hru zajem, driv nebo pozdeji si ji poridi v 75% sleve, cekat na to, jestli se objevi v casopise je smesne

spis bych se priklonil k podobnemu formatu, ktery pouziva britsky PC Gamer - cas od casu si ho v Tesku spolu s dalsimi britskymi casopisy zbezne prolistuju a klice ke hram davaji jen cas od casu... proc ? protoze o ne, jak bylo v jednom cisle napsano, lidi nestoji nebo si je vyfoti mobilem aby to nemuseli kupovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit