Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Na Pepííky prece. *15*
  • Ačkoliv bych tvůj příspěvek napsal co nejméně útočně, víceméně souhlasím. SCORE má fakt problém ne s kvalitou, ale vůbec s obsahem. Ono, když přečteteš jen preview na Zaklínače 3 a pak možná ještě něco málo a zahraješ jen jednu hru, tak asi nemá cenu vůbec SCORE kupovat.
    Říkám si teda, na jakou cílovku vůbec SCORE míří?
  • Nebudu slovíčkařit. Já mluvím pouze o kontrole syrového textu, který dodá autor, a ta očividně lajdácká je, když jdou do tisku takové boty. Po obsahové stránce nemám proti článkům ani ň.
  • Tyhle debaty nad obálkou - W T F ?
  • score by mělo zrušit časopis a vydávat čistě jenom DVD s hrama pro takové prostoduché jedince jako jsi ty, narozdíl od Levelu se totiž nedá vůbec číst.
  • Jack1947
    To mi pripomina jak vtipne se zase lisi, holt kazdy recenzent je jedinecny... jinak temat atp je myslim dostatek SCORe ma vetsinou jen 1-2 a tady je to vicemene skoro polovina casopisu, uvah jeste vice. *4*
  • nekromant33
    v podcastu říkali, že ho dnes točí/točili a zveřejněný bude v pondělí
  • Zdravim...
    ta hra Trine 2 je ako kod do steamu alebo normlane sa odnekial stahuje (ako v predch. cisle gemini rue)...

BTW: Clanky sa mi velmi pacili... Dobre sa to cita... imho ja by som dal este menej recenzii a viac uvah... recenzie si precitame vsade...
  • N7N7
    Až se ti to podaří, tak dej vědět. *3*
  • Ostatně soudím, že Trine 2 je nátěr!!!
    Navíc je to neuveritelne nadherna fantasy hra. Taková nádhera *8*
  • Jack1947
    Muze byt rad, to ja dokazi jen obcas. *3*
  • N7N7
    Lajdáctví by bylo, kdyby byly články nudné a nezajímavé. Ale ony nejsou. Že občas ulítne nějaké písmenko, to se prostě stává. A stává se to i mnohem prestižnějším tiskovinám než je herní časopis. Narazíš na to klidně i v encyklopedii za tisíce korun, to mi věř.... *3*
  • ale chválim plnú hru...Trine 2 je omnoho lepšie ako jednička...parádna logická skákačka..a moc indie to nie je, nakoľko to graficky strčí do vrecka i mnohé AAA hry...
  • Hele vy uz nedelate takovy ty preview videa o Levelu? Nebo jenom obcas?
  • chcel som si kúpiť e-verziu do svojho tabletofónu Note 3. ale keď som videl, že to je len obyčajné pdfko, tak som si to rozmyslel...chcelo by to naozaj nejakú aplikáciu, ako sú komiksy v cbrku a majú rôzne aplikácie na čítanie.

a imho tá cena nie je moc prívetíva, nakoľko náklady sú oproti papieru takmer nulové, čakal som aspoň 50% off a nie že 3,6 eura....
  • N7N7
    Možná je trollík, ale narozdíl od tebe aspoň dokáže správně poskládat větu.
  • Chápu, ale tohle lajdáctví prostě bije do očí.

Příklad z aktuálního čísla, str. 10:
    "Puzzlů se dají prakticky pokaždé řešit více způsoby."

Hm, něco mi tu nesedí...
  • Já bych raději dal dvoustránku adventurám které nedávno vyšly (Raven, Inner World atd.) a dalším indie záležitostem - a že jich bylo!! Na CoD a BF4 si můžu přečíst čtyřstránku na každném druhém webu. Už se kurňa rozhodněte, zda chcete vydávat seriozní časopis nebo tisknout mainstreamové recenze na papír.
  • MrSanta
    Kurnik, to už je zase měsíc v pr*eli? Číslo 235 jsem ještě ani navybalil z fólie *1*

Obálka super, jenom mě tam krapet "ruší" ten text ve spodní části. Je mi jasné, že obsah časopisu se musí na obálce přiblížit, obzvláště když je prodáván zataven a většinou ho nelze prolistovat.

Neuvažujete to někdy zkusit s obálkou bez popisků (nechat jen nápis LEVEL, číslo, cenu a ty další nutnosti a název plné hry)? Je to v ČR proveditelné, nebo by to byla "sebevražda"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit