Přejít na výpis diskuzí
Vydání WarZ doprovází obvinění z nesplnění slibů - UPDATE
19.12.2012 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
už od samýho začátku bylo jasný že to bude šit kterej se chce jen napakovat na názvu a jménu DayZ... nevim co kdo čekal, a jestli tomu někdo opravdu věřil že to dobře dopadne, potěš pánbuh :D
-
-
Ale tak víš .... hru vyvýjeli už několik let než DayZ bylo vůbec v plánu. *1*
-
-
No.. jedinej problém je, že se Sergej trošičku sebe-setřel co se tohohle týče, když v jednom interview na ferovku rekl, že původně chtěl hru pojmenovat DayZ ale že už to bylo taken. DayZ nevyšlo ani před rokem, takže Hammerpointí story s tím, že to vyvíjeli "roky před DayZ" je trošku bullshit
-
Ano, samozřejmě. Protože když to říkají vývojáři kteří vydali hru v alfaverzi jako plnohodnotnej produkt a neobtěžují se poskytnout jediný důkaz, tak to musí bejt pravda, žejo ;)
-
-
No dyť to říkám ... už vzhledem k tomu jak řeší elou thle féru je vidět, že sou to důěryhodní lidé. Já sem na netu zahlídl i pár důkazů ... důkazů, že to začali dělaz před půl rokem. *1*
-
-
a kvalita odpovida vzhledu inventare v day Z!!!
-
-
-
No, tak WarZ bylo odebráno ze Steamu. Valve má u mě plus *3*
-
-
Yes:)Doufám, že ho pak strčí do Greenu a nechají ho tam shnít.
-
-
A co ti co už si to koupili ?
-
-
Tak má 2 možnosti.
1) Hrát dál. Hra běží stále, pouze ji nelze zakoupit přes Steam, ale hrát ji tam lze. Kdo by si jich chtěl nedejbože koupit, tak stále může přes oficiální stránky.
2) Požadovat náhradu.
viz originál: "Those who purchase the game and wish to continue playing it via Steam may do so. Those who purchased the title via Steam and are unhappy with what they received may seek a refund by creating a ticket at our support site here" -
zjistili, že udělali tu největší blbost, co mohli....
-
-
-
-
to mi připomnělo praktiky českých operátorů... máte volné minuty do zahraničí zdarma, ale zaplatíte za spojení hovoru, apod. takovýhle prasárny nesnáším a opravdu je mi líto lidí, co takovýmhle všivákům zaplatili za jejich lži
-
Možná to vyzní hnusně, ale už od začátku sem doufal v to, že WarZ pohoří a su rád, že to dopadlo, jak to dopadlo, protože u toho bylo až moc "náhod". Takže za sebe říkám, tento článek je zatraceně dobrá zpráva ((:
-
Nekdo si dal tu praci zmerit opravdovou velikost te mapy a podivejme se k jakemu cislu dosel...
http://www.pcgamesn.com/article/how-big-war-zs-map -
-
A došel k tomu že i Černarus s 15km je větší *1*
-
-
Pokud myslis jen sirku jedne strany Cernarusu, tak ano. Cernarus jako cely ma 225km2 (15x15km).
-
-
To jsou i větší mapy v Planet Side:)
-
-
Tvl. puknu smíchy, tyhle blamáže miluju *15* ta animace postav *1* a příplatky ve hře za capiny *16*. Bych se styděl jenom pomyslet na nějaké srovnání s ... Dobrá arkáda na zhulebný večer.
-
http://store.steampowered.com/app/226700/
Už to nejde koupit. -
-
Už to stáhli i z akcí Steamu, kde byla sleva.
-
Jeste aby ne kdyz na foru je petisetpostovej hate thread :D http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3030652
-
-
Můj zájem o WarZ opadl po prvním Ingame záběru a teď vidím, že není čeho litovat. :)
Holt trapná snaha dostat se na trh dřív než DayZ.
Až hru dodělají, zkoncují s jejich stupidním stylem vyhledávání hackerů a jejich následným
banováním (přičemž většina zabanovaných jsou nevinní hráči), přestanou tak ukrutně lhát hráčům do gesichtu a následně tvrdit, že žádný slib neporušili, možná bych o koupi popřemýšlel. -
-
No nevím. Těžko očekávat nějaké vylepšení od člověka, co vedl vývoj Big Rigs: Over the Road Racing.
-
-
Tento počin naštěstí neznám. *1*
-
-
Najdi si to na youtube, člověče. Je to strašnej masakr :)
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
První video na které narazím: "The Best Videogame Ever Made: Big Rigs Over the Road Racing Review" *1* *1*
"Your truck drives the same EVERYWHERE! You can drive through buildings, through lamps, you can drive on mountains and not slow down. It's absolutely fantastic!"
*15*
-
-
-
-
Ups!
Skoncují*
-
-
Když už Steam nevrací peníze za reklamace, tak by si měl trochu pohlídat co pro koho prodává !!! Tohle jsem naštěstí nestačil koupit, ale tenhle rok jsem se už napálil na Iron Front 1944 -víc jak 30 euro za totální bugfest, strašně jsem se na to těšil, ale za dva dny jsem s tím sekl, nedalo se to hrát. V poslední době pak také Iron Brigade, v podstatě indie hra "chráněná" jak steamem tak GFWL, -opravdu hnus, strávil jsem víkend hledáním všech míst kde tenhle hybrid ukládá saves, abych mohl začít novou hru, protože v hlavním menu hry prostě zapoměli tuhle volbu dát?!?! Novoroční předsevzetí : nekupovat nové hry na steamu dokud nespadnou pod 10euro *9*
-
-
Tohle se deje na konzolich, mas tak zarucenu rozumnou uroven her, ale zase to schvalovaci rizeni nejakou dobu trva a neni zadarmo.
-
-
A ani člověk nepotřebuje kickstarter aby ho vývojář mohl okrást. *1*