Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nemysli si Dayz mě velmi baví...
  • to mi pripomina mafii 2. taky sliby chyby. mesto melo byt zive,odpadky na silnici, do kufru auta slo davat zbrane. dopadlo to tak ze mesto bylo v nekterych lokacih mrtve (nadrazi, prumyslova zona), po dohrani pribehu neslo ve hre nic delat zadna zabava
  • Nebudu nic obhajovat. To na co lidi nadávají ej pravda, jen na jednu maličkost. Ještě před vydáním hry bylo na forech programátorů vysvětlení a prohlášení + hlasování o zakoupení hry. hra byl F2P ve smyslu, že se měsíčně nebude platit pravidelná suma a že do hry bude možno si přikoupit měnu, která Vám zajistí nějaké výhody, ale nikdy nikdo neřekl, že hra bude zadarmo. Vždy se mluvilo o zakoupení základní hry + byla na foru část věnovaná tomu, že se hra bude prodávat, jako kdysi Minecraft. Jedna cena za alfu, jedna za betu atd.
  • Taktiez, co sa tyka vyhlaseni developerov a tej stranky, trebalo by urobit taku istu o ARme2, absolutne rovnake trapne vyhlasenia a zvalovanie viny na zakaznikov mala aj BI, dokazom si steam fora, kde je to zarchivovane ci ich vlastne fora...

Svojho casu som si kupil Armu 2, napisal slusne na ich forma, zoznam bugov a napisal som im tam normalne slusne, ze ci im nie je trapne taky bugfest predavat a pytat za to peniaze? Vysledok - zmaz a ban.

Srandovna obdoba bola aj na pctuning.cz, kde recenzovali Armu a jej hw a prisiel tam sialeny developer Army 2 a zacala sa hadat, ze to zrecenzovali zle a argumentoval tym, ze optimalizacia je dobre, lebo mozete naspawnovat 500 jednotiek a stale budete ma 15 fps...Pritom vysledky rovnake ako vsade vo svete, nehratelne na vtedajsich high end zostavach ani na low na pomery fps :D Kazdy si to moze pozriet na pctuning.cz..Proste sranda.
    • Magister_Peditum
      Chápu, že ti článek pošlapal tvou milovanou War Z, ale co to má společného s Armou?
      • To že naše milá Arma taky neni svatoušek *3*
        Třeba mě tu dostal koment že ve WarZ ksočíš 20 čísel a hned umíráš - ano je to extrémní ale v DayZ je ten samý troll skript jen to není 20 cm ale 2.5 m. *16*
        To že nejde jít do vody to je idiocije vývojářů, ale opět se koukněme na DayZ tam si můžem plavat do aleluja jenže kuk oni tam jsou super zombie které nejspíš zavodí na olimpijádě neboť plavou za váma. Bugy se musí vyčítat aby se s nimi něco urobilo. Zazdit celou hru kvůli natvrdlosti vývojářů je zbyečný. To to radši hodit za hlavu jako jiný nedodělky a buď se to spraví nebo to holt bude kravina, stejně mohou všichni nadávat na DayZ že je to vlastně arma 2 a bez urážky tu někdo napsal "DayZ je mod který je zadarmo" ten dotyčný asi pozapoměl že musí mít koupenou Armu 2 + operation Arowhead nebo Arma 2: Combined Operatins. Co se týče Hackeru to by vydalo za samostatny článek, např. z privátního serveru mám dost skušeností jak jsou hackeři vych*aný sr*čky a jsou schopni si vytvořit skript nebo miniaplikaci v java jen aby mohli ostatním zku*vit hru. *7*
        • walltar
          Počkat nejenom je to mod, který je zadarmo ale dokonce se nachází někde v alfa fázi. A to že musíš mít koupenou originální hru je u modu celkem normální ne? Přece nebudeš kupovat hru kvůli jednomu nedodělanému modu.
          Dayz je nedodělaný mod VS WarZ je hotová plná hra.
          Až vydají DayZ a bude to to samé jak tohle tak nikdo neřekne ani slovo, ale nejde srovnávat alfa verzi s hotovou hrou za kterou chcou peníze.
          • V alfa fázi to bylo možná do verze 1.5-1.6.. To si trochu protiřečíš ne? Když budu chtít hrát DayZ tak si musim koupit Armu 2 ( kterou na nic jiného nepotřebuji samozřejmě) a její optimalizace taky není růžová když i na Gforce 560ti to na full neběží perfektně. Nemluvě o cooperaci (hraní dayz v týmu) u které jsme se nemálo zasmáli. WarZ není hotová hra o nic vic než DayZ a to že si takhle nahrabaly do kapes jěště pred vidáním hry to je opravdu blbost těch kdo jim ty prachy nacpal, já si nikdy nekoupil hru pokud jsem nevěděl že to za ni chci zaplatit a to že jsem si už koupil chujovin *7*
            • walltar
              Hmm tak to sem nečekal, že si někdo koupí plnou celkem drahou hru kvůli alpha verzi modu.
            • eeeee
              V zasade mas pravdu, ale prehlizis jednu vec. Kvuli DayZ se zasadne zvedla prodejnost army, takze tisice lidi si ji opravdu kupuji jen kvuli tomuto modu.
            • walltar
              No to právě teď půlka světa přemýšli jak může být WarZ hotová ... problém je, že jestli je to beta tak to tvůrci zapoměli oznámit. Pokud bereš číslování verzí jako doslovné a ne jenom jako pomůcku tak je tím pádem Warz hotová protože má 1.0. Problém u čísla verze je, že to každý používá jinak ... jeden napíše 1.0 jiný 1.0RC někdo zase 1.0a někdo 1.2.0.12 ... podle toho se mopc nedá určit v jaké fázi vývoje si pokud nesleduješ ty čísla a nezjistíš jak to tvůrce bere. Takže nakonec si zase v tom co ti řekne vývojář ... a pokud vývojář mlčí, vydá hru a nikam nenapíše, že vydává beta verzi tak je to prostě release.
            • lol
            • Děkuji ale nejsem žádná autorita jen u modu je alfa nanejvíš do verze 1.0 pak už je většinou vydána nějaká stabilní verze a jak si můžeš přečíst tak už mají verzi 1.7.4.4 což na alfu je dost, a WarZ jak může byt hotová když 14 dní před vydáním to měli jěště v alfa verzi *8*

A to že je arma neoptimalizovaná by tvurci modu kteří úzce spolupracují se studiem které ji vytvořilo mohli skusit ošetřit.

A o koupi army, do doby než nějaký dayz byl jsem si army všímal jen pro to že je česká a že má největší vykreslovací vzdálenost, jinak na ní s prominutím není nic záživnýho.
            • walltar
              Pokud vím tak na stránce dayz je napsané, že je to alpha verze. Já sem si myslel, že ve které fázi vývoje se hra nachází určuje víceméně člověk co na tom pracuje a né někdo na fóru games .... to se ti potom jako nejvyšší autoritě na určování v jaké fázi vývoje se hra nachází omlouvám.

Já nechápu proč by WarZ neměla být hotová pokud by ji vydali ... není to MMO je to jenom normální MP hra a nikde pokud vím není psané, že je to betaverze.

Jaká je optimalizace Army ... s tím asi člověk co pracuje na půdodním DayZ modu nic moc neudělá, narozdíl od někoho kdo dělá vlastní novou hru.

Ale pokud si armu někdo kupuje jenom kvůli Dayz ... to sem nečekal.
    • A co ma toto spolocne z WarZ alebo ze autory naslubovali a h*vno splnili?
      Vyzera to ze toto si pisal z translatora alebo co.
      Sa chod niekde zahrabat prosim ta pises tu uplne nezmysly a nikoho nezaujimaju.
      Tu sa bavime o WarZ a nie o ArmA 2 co je nahodou skvela hra.
  • Nie som fanusik ano DayZ ani WarZ, ale vcelku ma zabavo to fanboystvo DayZ hracov a za kazdu cenu nakydat na Warz...Ano, ocividnie nie je s tou vsetko s kostolnym poriadkom...

Ale vicitat tej hre bugy a napr. to, ze pouzivaju assety z War INC? Hehehe, vsak ked vyjde DayZ, bude o tom istom, 99% assetov bude skopirovnych z Army a kto ma Armu, bude fakticky platit dvakrat to iste...Vycitat bugy? Hehe, WarZ je stale v bete, taka Arma 2 je uz tusim minimalne 2 roky na trhu a doteraz by som tu hru nenazvat ani betou, lebo je to bugfest, takze trocha otvorit oci....Developeri z WarZ nie su o nic horsi, ako developeri z BI, oba vydali zabugovane s.acky, nesplnili sluby a ich hry sa nedaju poriadne hrat dodnes...CRY MORE. *6*
    • Veskoslav
      WarZ a beta? A co třeba si zjistit, že Beta to už dávno není blázne:)
      • Tak se hošánku podrž protože to je sotva beta kterou tu vyvěsili s úmyslem to prodat jako plnou hru... dit to před max 14 dny uniklo na net a co to bylo "WarZ alfa" a dalo se to hrát na War.inc serveru *5*
        • Veskoslav
          Jo a kde prosím Tě na Steamu píšou, že je to Beta či neúplná hra? Neobhajuj tento zmetek.....
          • V tom je právě ten problém. V tom, že to tam nepíšou:-D Hra je tak ze 70%. Vše už bylo napsáno v článku:-D
    • ucho
      WarZ se prodává už jako plná verze, ne jako beta. Přístup vývojářů je divnej, grafiku bych překousl, ale po zhlédnutí pár videí je to prostě opruz. Čímž neříkám, že to nemá potenciál, ale ten základ je špatný. Už jen ta nemožnost plavat ve vodě to sráží na kolena. nejsem ani zastánce DayZ a je mi jasný, že i tam jsou bugy, ale řekl bych, že většina bugů je způsobená komplexností enginu, tedy tím, co vše ti umožňuje. Takový bugy se neodladí pořádně nikdy, protože vždy se to může dostat do stavu, kdy to udělá pro hráče komickou věc. ale osobně bych rozlišoval mezi bugem z komplexnosti, který se obtížně ladí (protože jeho opravou často vznikne jiná chyba) a bugem z čistého nedodělání nějaké věci, která zlepšit jde.
      však oni hráči sami rozhodnou, co se bude hrát, a každý je svépravný v tom, za co utratí peníze, takže čas ukáže.
    • resshi
      A to máš odkud, že War Z je beta?
    • vycitat
  • Můj názor je že když to nemají hotový měly ohlásit že hru nestíhaji, odložit a možno propagovat to co teď mají jako betu.
  • Kamarádi, z tohodle teda byla včera prča na /v/.

No, kdo chce podrobný a přehledný info o hře, tak doporučuju:
    http://warzscam.tumblr.com/

Extra funny jsou třeba tyto:
    http://warzscam.tumblr.com/post/37403063494/unrealistic-screenshots-from-the-war-z
    http://warzscam.tumblr.com/post/38174126882/updated-war-z-launched-on-steam-advertised-with
    http://warzscam.tumblr.com/post/38295711204/war-z-to-customers-its-all-your-fault
    • A když už aj ten namyšlenej Brit tvrdí, že je to "ooowful", tak je co říct.
  • Inquisitor
    Sliby chyby
    • Veskoslav
      Jak se říká, slibem nezarmoutíš.
  • Příjde mi že měli velké plány ale chtěli hru dodat v čas tak se to nestíhalo a přece jen je lepší zkoušet hru za plného provozu, kde se rychle ty chybi oběví a mohou se dát do pořádku, než čekat rok na vydání.To že se to bude postupně doplnovat se mi nezdá taky jako špatnej tah.Spíše aspon se bude na co tesit a hra se neproběhne za pár min a pak nuda.Jelikož to bude zdarma tak si myslím že ok.Ale co mi dělá vrásky na čele je to že jsem hru koupil a už při startu kdy koukám na marketplace jsou tam par veci co se dá koupit za ingame peníze ale většina věcí je za real.Nemusím podotíkat že za real jsou ty lepší :D.To mi nepřjde moc fér že autoři chtěli aby se hra koupila ale ještě k tomu to je jak klasické free-to-play.Kde vyloženě nutěj k tomu aby člověk dál platil a nejedná se jen o kosmetické veci.Právě proto se pak stává že 3 hodiny strávím tim že hledam vybavení a když ho mám a jsem fakt spokojenej a dalo mi to hodně práce tak příjde týpek ve full výbavě i s ganem a rostrili mě a já pak začínám bez ničeho a nemůžu ani útočit.Má to dobrej nápad ale prostě to neni dotažené a ano vypadá to přesně jak beta. I se to tak chová.Jinak hra je skvělá.Obrovské prostředí kde se dá cestovat jen pěšky :/ ale má to svoji atmosféru a dayZ jsem nehrál a tohle mě zatím uchvátilo a věřím že takhle pěknej koncept autoří hry nepošlou jen tak ke dnu.
    • Veskoslav
      Nápad neí jejich. Ta hra je sama o sobě katastrofou. Koupit jsem si ji koupil z důvodů psaní recenze:) Ale tohle je utrpení. Vyváženost nulová, grafické prostředí opravdu hnus. Hra jako taková je i zadarmo drahá.
  • TheFeardemon
    Já se na toto celkem i těšil,ted dokud neukázali první Gameplay a ty tuny slibů,co tam bude.Chtěl jsem to mít jako něco,díky čemu se mi zkrátí čekání na samostatné DayZ.Jenže tohle...tahle várka bugů,nesplněných slibů a recyklovaných věcí z War INC,no nevím,mohli do toho dát alespoň trošičku víc,nebo alespoň méně slibovat.Dostali (nebo spíš sebrali) dobrý nápad a zvýšilo se jim sebevědomí tak vysoko,že si mysleli,že tohle nemůže být bez úspěchu.No jo,jen další smutný konec hry,která měla vysoká očekávání,ale skončila na dně oceánu her,na které si člověk nebude vzpomínat...No jo no,v dnešní době...co čekat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit