Přejít na výpis diskuzí
Vydání WarZ doprovází obvinění z nesplnění slibů - UPDATE
19.12.2012 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
tolik me zmohlo cekani na DayZ, ze jsem koupil War Z a... cekal jsem katastrofu a hra me prekvapila az na hrace co vas umlati klidne i baterkou - to se chce fakt obrnit a stale si opakovat - je to jen hra. Takze atmosfera, sbirani, objevovani funguje naprosto dobre. A pak tu mame par bugu a nedodelku... jednim prikladem uvedu, kdyz prepnete strelbu davkou na strelbu po kulce, tak jakakoliv cinnost vraci zpet na automat apod. Jeste k te baterce, kterou dostanete do vybavy, ale jenom 5x pri tvorbe charakteru coz nikde neuvadi, ale pokud po smrti zmizi, tak je to asi burt - a v ouzkych zbyva jen utikat... to je podle me zbytecne moc tezky a nenapadne tim tlaci hrace nakupovat v marketu.
-
Velmi důvěryhodní chlapci. Titov, zapisuji si.
-
-
Lepší než zavšivený dayz...
-
-
Pravda, posr*** zabugovaný dayz muze jit do riti
-
-
lutujem vas ako to mozte hrat...
-
-
-
Tohle je jediná věc, která mě štve na Steamu. Skvělé hry jako Unepic se na něj nedostanou a odpad jako WarZ s tím nemá problém.
-
-
http://i.imgur.com/q88Ww.png preco asi... *9*
-
-
Já jsem si to koupil ze zvědavosti, abych porovnal s DayZ. Nejsem spokojen. Včera jsem testoval znovu, ale déle než hodinu to hrát nešlo. Sice jsem aplikoval několik patchů, nicméně příliš se to nezměnilo od situace 2 měsíce dozadu, kdy jsem hru kupoval. Ač nelze říci, že by hra byla špatná, přestože se bavíme spíše o příslibu do budoucna, momentálně to není vůbec hotový produkt.
Z mého pohledu trpí bugy stejně jako mod DayZ pro ARMA2, má pouze hratelnější 1st person, to bez diskuzí a ve většině zbylých věcí je pro mě horší. Jak tu bylo řečeno, hackeři jsou v obou hrách a jsou velký problém a extra bugy stejně tak. Tak jako v DayZ mě zabije zombie, když projde stěnou chalupy, čímž se mi překvapivě dostane do zad, v WarZ vás zase zombie uvidí i přes zdi za černočerné noci, stejně jako ve dne. Tohle mi přijde, že by šlo velmi rychle a snadno opravit, takže tento bug po 2 měsících moc nechápu ...
Osobně fandům a zájemcům o zombie survival radím počkat na standalone DayZ a zatím vydržet, pokud by jim bylo líto vyhozených +- 20euro.
Na adresu WarZ musím dát hlavní mínus a to, že podle všeho dění kolem WarZ jsou to neprosto nedůvěryhodní vývojáři. Zde na důvěru není vůbec místo. Lžou jak můžou ... -
-
Suma: nedoporučuju. Když chcete mermomocí hrát zombie survival, dle mého názoru pořád mnohem více poskytuje DayZ a to včetně grafiky. Slyšel jsem názor chválící grafiku a snad i proti DayZ, což po shlédnutí reality nemůžu pochopit. S grafikou WarZ nemám problém, je to asi to poslední, co by mě tam vadilo, ale sry lepší než DayZ (ARMA2) mi to zdaleka nepřijde. Už vůbec co do reality. Viděl jsem koment chválící stromy, jejich velikost v WarZ ...nevím jestli ten člověk byl někdy v lese, nebo jej zná pouze z hraní World of Warcraft.
DayZ má zkrátka výhodu v tom, že je postavená na ARMA, která přes své chyby je vojenský simulátor a to hře tohoto typu svědčí.
-
-
Tvrdil jsem to od začátku. *5*
-
A to všetko od tvorcov Revolučnej, Epickej, Megalomanskej, Neopakovateľnej, atď. hry 'Big Rigs: Over the Road Racing" - hry, ktorá drží rekord v hodnotení kritikov na Metacritics : 8/100 :D
-
Kopirujeme, az se hory zelenaji!
-
WarZ hraju od alfy. První dny bylo peklo a ukázalo to, že vývojáři lžou, že na tom pracují delší dobu, protože zombíci jen stáli, nesmyslný animace atd. Po pár dnech a patchích už to začlo vypadat k světu. Poté vyšla beta a pecka. Na začátku stejné pocity co u DayZ jen víc takový fresh. Oproti DayZ to je víc casual, ale stále zábavný a atmosféru to má supr. Zombíci tu jsou oproti DayZ větší mrchy. Každopádně po chvilce, kdy mě a kamarády hra nesmírně bavila byly další patche, které zpřístupnily zbytky mapy, ale také přidaly loot. Teď už není problém najít střelnou zbraň. Největším problémem a ten je společný s DayZ jsou hackeři. Já jsem je moc neřešil, ale pak se to začlo stupňovat. Koukal jsem na streamy a někteří s tím měli obrovskej problém. Jinak za těch pár éček mě to baví. Je na vás na jakou stranu tábora se přidáte, ale za mě, na zabavení po práci to stačí.
-
kdo tohle netušil jako by nebyl