Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj zájem o WarZ opadl po prvním Ingame záběru a teď vidím, že není čeho litovat. :)
    Holt trapná snaha dostat se na trh dřív než DayZ.
    Až hru dodělají, zkoncují s jejich stupidním stylem vyhledávání hackerů a jejich následným
    banováním (přičemž většina zabanovaných jsou nevinní hráči), přestanou tak ukrutně lhát hráčům do gesichtu a následně tvrdit, že žádný slib neporušili, možná bych o koupi popřemýšlel.
    • GlaDOS
      No nevím. Těžko očekávat nějaké vylepšení od člověka, co vedl vývoj Big Rigs: Over the Road Racing.
      • Tento počin naštěstí neznám. *1*
        • Najdi si to na youtube, člověče. Je to strašnej masakr :)
          • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            První video na které narazím: "The Best Videogame Ever Made: Big Rigs Over the Road Racing Review" *1* *1*

"Your truck drives the same EVERYWHERE! You can drive through buildings, through lamps, you can drive on mountains and not slow down. It's absolutely fantastic!"

*15*
    • Ups!
      Skoncují*
  • trolo
    http://s16.postimage.org/atacxy4et/Zombies.jpg
    • co to je? (:
      • smejki
        "originální" artwork WarZ
      • Nahoře zombie walk, uprostřed promo obrázek WarZ a dole fotky z The Walking Dead.
        • právěže sem nevěděl, co je to uprostřed... takže dík, za vysvětlení ( ; ale ten obrázek je docela smutný fakt no....
  • Já jsem si to koupil ze zvědavosti, abych porovnal s DayZ. Nejsem spokojen. Včera jsem testoval znovu, ale déle než hodinu to hrát nešlo. Sice jsem aplikoval několik patchů, nicméně příliš se to nezměnilo od situace 2 měsíce dozadu, kdy jsem hru kupoval. Ač nelze říci, že by hra byla špatná, přestože se bavíme spíše o příslibu do budoucna, momentálně to není vůbec hotový produkt.

Z mého pohledu trpí bugy stejně jako mod DayZ pro ARMA2, má pouze hratelnější 1st person, to bez diskuzí a ve většině zbylých věcí je pro mě horší. Jak tu bylo řečeno, hackeři jsou v obou hrách a jsou velký problém a extra bugy stejně tak. Tak jako v DayZ mě zabije zombie, když projde stěnou chalupy, čímž se mi překvapivě dostane do zad, v WarZ vás zase zombie uvidí i přes zdi za černočerné noci, stejně jako ve dne. Tohle mi přijde, že by šlo velmi rychle a snadno opravit, takže tento bug po 2 měsících moc nechápu ...

Osobně fandům a zájemcům o zombie survival radím počkat na standalone DayZ a zatím vydržet, pokud by jim bylo líto vyhozených +- 20euro.

Na adresu WarZ musím dát hlavní mínus a to, že podle všeho dění kolem WarZ jsou to neprosto nedůvěryhodní vývojáři. Zde na důvěru není vůbec místo. Lžou jak můžou ...
    • Suma: nedoporučuju. Když chcete mermomocí hrát zombie survival, dle mého názoru pořád mnohem více poskytuje DayZ a to včetně grafiky. Slyšel jsem názor chválící grafiku a snad i proti DayZ, což po shlédnutí reality nemůžu pochopit. S grafikou WarZ nemám problém, je to asi to poslední, co by mě tam vadilo, ale sry lepší než DayZ (ARMA2) mi to zdaleka nepřijde. Už vůbec co do reality. Viděl jsem koment chválící stromy, jejich velikost v WarZ ...nevím jestli ten člověk byl někdy v lese, nebo jej zná pouze z hraní World of Warcraft.

DayZ má zkrátka výhodu v tom, že je postavená na ARMA, která přes své chyby je vojenský simulátor a to hře tohoto typu svědčí.
  • Tohle je jediná věc, která mě štve na Steamu. Skvělé hry jako Unepic se na něj nedostanou a odpad jako WarZ s tím nemá problém.
    • http://i.imgur.com/q88Ww.png preco asi... *9*
  • God-of-War
    Hru sem si koupil a nehraju... je to tam samej za*ranej cheater..dokud s tim něco neudělají, nešáhnu na to.
  • už od samýho začátku bylo jasný že to bude šit kterej se chce jen napakovat na názvu a jménu DayZ... nevim co kdo čekal, a jestli tomu někdo opravdu věřil že to dobře dopadne, potěš pánbuh :D
    • walltar
      Ale tak víš .... hru vyvýjeli už několik let než DayZ bylo vůbec v plánu. *1*
      • No.. jedinej problém je, že se Sergej trošičku sebe-setřel co se tohohle týče, když v jednom interview na ferovku rekl, že původně chtěl hru pojmenovat DayZ ale že už to bylo taken. DayZ nevyšlo ani před rokem, takže Hammerpointí story s tím, že to vyvíjeli "roky před DayZ" je trošku bullshit
      • Ano, samozřejmě. Protože když to říkají vývojáři kteří vydali hru v alfaverzi jako plnohodnotnej produkt a neobtěžují se poskytnout jediný důkaz, tak to musí bejt pravda, žejo ;)
        • walltar
          No dyť to říkám ... už vzhledem k tomu jak řeší elou thle féru je vidět, že sou to důěryhodní lidé. Já sem na netu zahlídl i pár důkazů ... důkazů, že to začali dělaz před půl rokem. *1*
      • a kvalita odpovida vzhledu inventare v day Z!!!
  • Tvl. puknu smíchy, tyhle blamáže miluju *15* ta animace postav *1* a příplatky ve hře za capiny *16*. Bych se styděl jenom pomyslet na nějaké srovnání s ... Dobrá arkáda na zhulebný večer.
  • Nekdo si dal tu praci zmerit opravdovou velikost te mapy a podivejme se k jakemu cislu dosel...
    http://www.pcgamesn.com/article/how-big-war-zs-map
    • A došel k tomu že i Černarus s 15km je větší *1*
      • Pokud myslis jen sirku jedne strany Cernarusu, tak ano. Cernarus jako cely ma 225km2 (15x15km).
    • Veskoslav
      To jsou i větší mapy v Planet Side:)
  • KokyMetalGear
    já jsem tomu tedy od začátku nevěřil, ale nečekal jsem takovou blamáž *5*
  • kdo tohle netušil jako by nebyl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit