Přejít na výpis diskuzí
Vydání WarZ doprovází obvinění z nesplnění slibů - UPDATE
19.12.2012 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
Huh a to jsem si to chtěl ráno koupit *1* díky za varování
-
Valve dočasně stáhlo WarZ ze STEAMu. Pokud jste nebyli spokojeni s kvalitou hry, můžete si zažádat o vrácení peněz.
-
Tvrdil jsem to od začátku. *5*
-
vydat "novou" hru a ani se neobtežovat udelat nove menu a nove modely zbrani a použit to z nejake starší hry to je vrchol.
-
Kopirujeme, az se hory zelenaji!
-
Gabe na hrad
-
tak žadejte vraceni penez, kterykoliv pravnik tohle vysoudí levou zadní hromadní žalobou a ješte bude rád že bude mít agendu
-
-
Problem je v CR hromadnou zalobu podat nemuzes (ne v tom smyslu, jako v US). Muze se spojit X poskozenych (coz by musely byt alespon stovky lidi) aby to melo smysl, a tolik jich v CR nejspis ani nenajdes (natoz aby to chteli resit). V US muzes podat sam zalobu jmenem vsech poskozenych a posusta pravniku ti to dokonce nabidne zcela zdarma - chteji podil na vysouzenych penezich a kdyz neuspeji, nechteji nic.
Mohl bys podat trestni oznameni pro podvod, ale to by subj musel fungovat alespon na uzemi EU, aby to melo smysl. -
Problém je ten, že ačkoliv by jsi v případě výhry nemusel platit soudní výlohy atd., pořád musíš platit právníka atd. To se ti nevyplatí. Navíc soud by se tím ani nezabýval. Tady může uspět jenom hromadná žaloba.
-
-
Vsak o hromadne zalobe psal, i kdyz i to je nesmysl. Kdo se bude zabyvat 12 eury?
-
-
jde o princip, 12e neni nic, a navic ti vyvojari z toho maji docela slušný zisk za nic. A odmena pravnika je soucasti trov, možna bys musel platit zálohu ale jak rikam kolik je takových advokatu co nemaji co delat a radi by to udelali i zadarmo a odmenu si vysoudí od te firmy.
-
Pravda. 12 euro je nic:)
-
-
-
-
Já se na toto celkem i těšil,ted dokud neukázali první Gameplay a ty tuny slibů,co tam bude.Chtěl jsem to mít jako něco,díky čemu se mi zkrátí čekání na samostatné DayZ.Jenže tohle...tahle várka bugů,nesplněných slibů a recyklovaných věcí z War INC,no nevím,mohli do toho dát alespoň trošičku víc,nebo alespoň méně slibovat.Dostali (nebo spíš sebrali) dobrý nápad a zvýšilo se jim sebevědomí tak vysoko,že si mysleli,že tohle nemůže být bez úspěchu.No jo,jen další smutný konec hry,která měla vysoká očekávání,ale skončila na dně oceánu her,na které si člověk nebude vzpomínat...No jo no,v dnešní době...co čekat...
-
to mi připomnělo praktiky českých operátorů... máte volné minuty do zahraničí zdarma, ale zaplatíte za spojení hovoru, apod. takovýhle prasárny nesnáším a opravdu je mi líto lidí, co takovýmhle všivákům zaplatili za jejich lži
-
Můj názor je že když to nemají hotový měly ohlásit že hru nestíhaji, odložit a možno propagovat to co teď mají jako betu.