Přejít na výpis diskuzí
Vydavatelem Kingdom Come: Deliverance je německý Deep Silver
29.9.2016 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Podle toho co se kolem děje to spíš měl vydávat Facebook *1*
-
Sakra, Deep Silver pro mě vždycky byl známkou low budgetu a rychlokvašek...
-
PS: ta chybejici hudba se da lehce dodat modem. Ale novej exac uz ne.
-
To neni pristup Rockstaru, Mafie ma to stejne a stejne i u jinych titulu.
http://steamcommunity.com/app/50130/discussions/0/357287935541799523/ -
GOG znáš?... :)
-
To si Dvořák nezasloužil....
-
ale však aj so steamu sa dá stiahnuť iso súbor hry. A navyše teraz b dobe 50-100 GB hier bude aj v krabicovkách čoraz častejšie len inštalačka steamu ako to mal MGS V.
-
Jedna hra zaměřená na multiplayer, další open-world bez příběhu s trochou taktiky a třetí open-world zaměřená na příběh. A hlavně každá s úplně jiným soubojovým systémem. Zkus nějaký racionální argumenty. Je to lepší, než bezduchý urážení...
-
Velmi staré krabicovky, pro mě to je třeba witchhaven nebo magic carpet, který - světe div se - na windows 10 nefunguje *8* btw nefungoval ani na win 98 a na win 95 velmi podivně, drtivou většinu her, co mám krabicovky jsem koupil na steam/gog/origin/uplay/battlenet protože velká část z nich jsou akorát lapače prachu vhodné akorát tak na vystavení na poličce, ale zrovna tyhle 3 hry co zmiňuješ rozjedeš z placek i pod desítkama, ale zrovna deus je na steamu za pár kaček
-
James Gastowski: Pokud jsi schopen stáhnout crack, jsi schopen stáhnout i nelegální verzi celé hry. CD je opět redundantní.
-
Deep Silver mám v paměti jako největšího vydavatele budgetových her , který moc původních sérií na kontě nemá . Tak doufejme , že specifičnost německého trhu nebude ve výsledku na dílku Warhorse v jiných regionech moc poznat ...
-
No mne především vadí postup Rockstaru u letitých dílů GTA na Steamu - vypršerly jim licence na některé skladby v MP3 playlistu a operativně je záplatou smazali všem vlastníkům na Steam účtech .
Totéž "Hot coffee" , opravená verze přináší méně obsahu ...
Takže nezlobte se na mne , ale staré dobré fyzické kopie hry díky své neměnnosti mnohdy přináší větší užitek než digitální kopie . V mých očích minimálně u téhle série už pirátské kopie dosáhly úrovně jediných skutečných archiválií s kterými má smysl počítat i v budoucnu .... -
Zvláštní, v posledních cca 6 letech jsem instaloval asi 3 velmi staré krabicovky, které se mi válely ještě na archaických CD - Baldurs Gate, Deus Ex a Splinter Cell (DVD). Deus Ex se nainstaloval bez potíží na Windows 7 a nijak neprotestoval ani proti instalaci Addonů. Baldurs Gate to samé, stačilo stáhnout nějakej kumulativní patch. Určitě je dost titulů, které už bych teď na současném systému nenainstaloval - ale stále je dost titulů, které fungují i se soudobými OS :) To vaše glorifikování STEAMU se vám může jednoduše vymstít - stačí shodit tlačítko v serverovně....fyzický nosič si můžu zničit maximálně sám :)
-
2 Tilwaen
Je hrozně těžké stáhnout si byť na originál hru crack......Proti fyzickým nosičům nic nemám, ba naopak. Spadne ti nějakej konkrétní server, nebo společnost vyhlásí bankrot a už si prostě díky digitální distribuci nezahraješ. Když máš hru na fyzickém nosiči, máš alespoň příležitost nějak hru zprovoznit - myslím, že týpek narážel spíše na tohle......digitální distribuce vážně nenabízí takovou jistotu mít stále při ruce data jako DVD -
to musis delat jak je zvykem v exotickych krajinach, ke kazdy hre jinej hw ke spusteni
-
Jj. Krabicovky. Ty, ktery se mi vali ve skrini a ke kterym uz nejsou patche. Sranda je, ze to co je na steamu, melo by byt funkcni. Takze kolikrat verze na steamu je funkcni, kdezto krabicovku uz na novym systemu nerozjedu...
-
Inteligence hráčů se stále snižuje, ty jsi toho důkazem.
-
Ty si do poctu
-
tak ja hravam krabicovky na ps4, na pc len strategie football manager a nato ten steam staci, preto stoja hry na konzole viac, lebo mas istotu, ze pobezia aj ked niekto zrusi servre....teda okrem nfs
-
zabil *1*