Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzzek
    Mount and Blade a For Honor jsou hlavně úplně jiný hry... Jediný stejný je, že se tam lidi mečujou a tím to asi končí...
  • Tilwaen
    Pamatuju. Jenže pokud by nedejbože GabeNovi hráblo v palici a Steam přestal ze dne na den fungovat, milé CDčko v ruce je ti stejně k ničemu, protože bez Steamu se ti hra v dnešní době vůbec nespustí. Ostatně sériové klíče už pěknou řádku let nezadáváš přímo do instalátoru hry, ale přímo do Steamu.
  • martinbucek
    lenze mas aspon nieco v ruke a mas istotu, ze si to zahras kedy chces ty a nie kedy ich to prestane podporovat....games for windows si pametas?
  • Tilwaen
    Kickstarter není primárně platforma na "kupování" her, to pláčeš na špatném hrobě.
  • Tilwaen
    Také na fyzických nosičích jsi vlastníkem pouze licence, nikoliv obsahu (hry). To platí alespoň pro všechny Steam a Xbox hry.
  • Jj. Hlavně bakeři to dělaj nejvíc...
  • martinbucek
    ne to je to co za tie peniaze aj mas, nie ako valve co ti preda 1-0 a ked sa im prestanes pacit, tak si ich vezmu spet
  • martinbucek
    ani jedna z nich ale nema pribeh a priznajme si to, klobuk dole pred vavrom, ak nieco okrem trollenia vie, tak je to pisat pribehy.....a for honor je uplna stupidita....europsky dynasty warior....s vikingom, samurajom a rytierom ci cim, uplne realne a podla pravdy....mount and blade je tiez len mp rubacka, ktora zabavy na chvilu....preto ak nezmrvia subojovy system, ma toto najvecsi potencial
  • Fyzická media? Co to je? To je to co se prodava v hypermarketech?
  • martinbucek
    jop a chudak dan by musel napisat zoznam 100 hluposti na kingdom
  • myslím že novej mount and blade a fro honor budou lepší hry hlavne proto že mají multiplayer. dneska je singl spíš už jenom do počtu
  • dobrovsky je v pohode, volej je horší ale tady si človek moc nevybere. rekl bych ze tohle je nejlepší dvojka
  • Ó moudrý mutante *1* *15* *1*
  • Tohle tady nesmíš psát. Když jsem to zkusil před časem já, tak mi vynadal sám šéfredaktor, že jsem na Aleška zlej a von se přitom tolik snaží...

Ale tak když už je kočka z pytle ven, tak aspoň zopakuju svoji tehdejší radu, že když se text nakopíruje do Wordu a věnuje se zvýšená pozornost červeným a zeleným vlnovkám, nemusí k podobným věcem docházet. A je to zadarmo (když už ten Word máme, že...).
  • Veskoslav
    To jsou zase h*vna.....
  • Johnny
    ty seš nepředstavitelně velká pýýča... takový mrhání semene se jen tak nevidí.
  • Zrzzek
    Skoro jako Uncharted *1* *1*
  • "vydavatelské studio" sice možná není ten nejsprávnější terminus technicus, ale používá se to
  • Nic takovýho ale ve svém textu nenaznačuje, ne? Utíkej si raději zahrát sudden strike, nějak ti odchází ten tvůj "PC" mozek, voe....
  • Ne studia, ale vydavatele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit