Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    náhodou ten přívěs v patách je boží :)
  • Paulcz
    Myslím, že tu ztrácíš čas, utíkej si přečíst pár hurá zpráv o tom jak prodej PC skomírá :)
  • Je normální si hru koupit, až vyjde.
  • někdo třeba čeká na recenze krátce po vydání aby věděl, že ta hra není rozbitý bordel, nemám problém koupit hru týden co vyšla za plnou palbu, ale chci vědět, do čeho jdu, ne spláchnout peníze do kanálu, obzvlášť u nové značky a u tohohle studia, které vydalo i nejhorší hru všech dob
  • Nemohl by ty gameplaye dělat někdo jinej ? Tenhle člověk je tak šíleně nudnej a nezábavnej a otravnej . Že člověk sotva dokouká video .
  • to jsem zapomněl dodat - těch pět socek co čeká nepočítám
  • MickeyMutant
    Souhlas, ani nechci tvrdit něco jiného. Jen by to byla taková drobná pikantérie, pokud na ty dveře opravdu klepali podruhé, nebo pokud ty dveře teď samy přišly do Warhorse s nabídkou.
  • Gothic 3 nevydali Deep Silver. Ti to jenom koupili po krachu původního vydavatele
  • Majkl
    Ba dum tss
  • já třeba čekám jak to dopadne
  • Ale být pouze vydavatelem, nebo být i investorem je celkem rozdíl
  • No jo. To jsem si vzpomněl špatně.
    Tak stejně, ten seznam her není okouzlující. Proto jsem se ptal
  • MickeyMutant
    Díky za slova uznání, rád vidím, že ti to došlo po pouhé jediné doplňující otázce.
  • Ty krááávo, tak to mělo hloubku, nechceš si založit paypal donate účet? Normálně otevíráš lidem obzory, za to bychom ti měli platit... fakt čest tě tady mít.. a zadarmo
  • MickeyMutant
    O tom, že nejspíš změnili názor*3*
  • A i kdyby byli, o čem by to pak svědčilo ó moudrý Mutante?
  • Und? Sei mir nich böse, aber Ich ferstehe nicht.
    *7*
  • MickeyMutant
    Na stránkách Warhorse někdo položil zajímavou otázku: Nebyli náhodou Koch Media / Deep Silver mezi těmi, kteří v roce 2013 ještě před Kickstarterem hru odmítli?
  • Prodeje na PC jsou podle mě už zabitý - jelikož nejde o mainstreamovou záležitost, moc lidí nečeká jak to dopadne, resp. ten kdo má o hru fakt zájem tak už koupil/zabackoval. Takže zbývají konzole, celkově si říkám že tato hra si na sebe nemůže vydělat ani kdyby se markeťáci přetrhali vejpůl..
  • Femto
    Škoda, tak nějak jsem doufal, že jim to vydá Bethesda Softworks *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit