Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o přístup do Battlefield 3 betatestu
26.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Smutný je, že jak pi*i čekáme jenom my, co jsme si to předplatili a máme to mít jako bonus. Ti co půjdou do Open Beta už budou hrát opravdu rovnou od 29.
-
Ehm...11:35 a stále žádný email.
-
-
13:46, stále nic. Myslim že budete rádi, když do konce tý soutěže vůbec nějaký klíče od EA mít budete.
-
ehm 12:08 a ty asi neumis cist...
-
-
nechápu tě
-
-
-
Stahnul jsem si Origin...Spustim instalacku Originu...Jede jen PŘÍPRAVA INSTALACE a pak nic, ale v správci úloh tam je furt...Můžete mi pomoc ?
-
-
Origin = big EA sh*t
Celej komp (4-jádro, 4 gb ram, ...) se zasekne tak na 5 minut, než se ta blbost spustí a to je prosím pěkně ještě beta verze, která má unést nápor po vydání BF3 *11* -
-
No vídíš, mě se spustí za 20 vtešin a to ani nemám čtyřjádro.. *7*
-
Tvoje PC = big sh*t
Mne nic nesekne.
-
-
Jojo a to se ještě těš, až budeš updatovat Origin. Mě to pokaždý zanadává,že update jde instalovat jen pokud neběží EAdownloadproxy(nebo tak nějak) a musim ho ručně schodit. :) Ale co, aspoň je prča. Steam taky nebyl uplně dokonalej...a ani teď není.
-
Už nemusíte. Vymazal jsem registry už to jede.
-
-
heh, já skoro tři dny hledal ten papír, který jsem dostal k limit Medal of Honor s tím, že ten klíč je na tom uveden.. po nalezení se dostavilo rozčarování, protože tam žádnej klíč nebyl a taky netrpělivě čekám na příchozí mail =)
-
Stále čekám na to, abych si vyzkoušel demo, ale nic na email nedorazilo.. Podmínky předčasné bety více než splňuji.. Hlavně, že budeme mít exkluzivní přístup do bety o 3 dny dříve, ale co je nám to platné, když to pošlou možná ještě později, než bude ke stažení v den oficiálního termínu. Od 10 k 5, z bláta do louže, ...
-
-
Má to být o dva dny dříve (takže dnes), prozatím je to tedy v pohodě. Ale sem jak na trní.
-
-
Už by EA mohla ty emaily začít rozesílat. :) Nebo ještě chrápou?
-
jsem asi divnej, ale mě bude zatím stačit to sjet na youtube jak smažíte:)...jinak plná na 100% !! :)
-
Hrál jsem to na dních NATO a ten singl je úplně stejná ptákovina jako COD..... *10*
-
-
taktiež ale bolo to len 5min a na konzole a k tomu bola obtiažnost na easy ale na tej konzolovej grafike to vyzeralo ako cod4, ale dostal som plagát *14* a bola zábava sledovat české vojačky s hláškamy chcípni hajzle..... *1*
-
-
Lidi ty klíče budou rozesílat až zítra, že? Pokud vlastním MoH limitku ne?
-
Bylo by zajimave vedet, kolik snilku doufa,ze zitra dostane klic (ano,ja taky *1* ).
Do ctvrtka to prece prezijeme.