Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o přístup do Battlefield 3 betatestu
26.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Teď nemám jak na potvoru PC, kde to rozjedu, takže kdybych vyhrál jen bych někomu vzal klíč *13*
-
-
S váma se asi začnu kamarádit! *1*
-
-
Vzhledem k tomu, ze kody mam tri, tak se s vami o dva rozdelim. Proste kdo ho vyuzije driv, tak tomu bude platit. *3*
Kody jsou nasledujici:
8WLCH-Y6QJ4-3MO3V-VZBP7-BNBTI
ZUMSG-MW6CN-SLUFL-6M2X2-5J2VO
Mejte se *4* -
bude nejake oficialni vyhlaseni? nebo to poslou jen kody stastlivcum a zbytek bude cekat a cekat a cekat??
-
-
Spíš to vidim na oficiální PROhlášení. "Zase sme to podělali, nestihly, omlouváme se, tady máte zdarma jako omluvu novej a mnohem lepší skin podrážek u kanad, teď už bude všechno lepší a řůžovější atd...". *16*
-
Tiez ma zaujima ;)
-
-
tak som prišiel a ako vidím... žiadny mail... nech sa na mňa nikto nehnevá ale všetky tieto kecy okolo "early beta" mi prídu ako zavádzanie zákazníka... tak si aspoň zo zúfalstva zapnem SIMS 3 a ešte aj to ma naserie že je od EA... som zvedavý či chlapcov z Eshopu budem musieť zdr*ať zajtra mailom aj keď to koniec koncov nebude ich chyba (pravdepodobne) a možno sa raz dočkám...
-
Reknete mi odpovedi ja to nevim *16*
-
-
tak rychle na google a hledej *2*
-
-
Do kolikátýho to bude trvat ?
Předem díky za odpověď -
-
10.10
-
-
Tak ty kluče už nemusíte ani rozesílat *1* *1* *12*
-
Já si počkám do čtvrtka... *2*
-
"veřejný multiplayerový betatest Battlefield 3 odstartuje 29. září 2011 a hráči si tak budou moci zdarma vyzkoušet chystanou akční videohru ještě dříve, než 28. října 2011 dorazí na pulty obchodů.
Betatest Battlefield 3 bude k dispozici ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Hráči, kteří si předobjednají digitální verzi hry pro PC na portálu EA Origin, získají přednostní přístup do betatestu již 27. září 2011. Navíc všichni zákazníci, kteří si předobjednali Limitovanou edici Medal of Honor , získají rovněž přednostní přístup do betatestu od 27. září 2011. "
Electronic Arts Czech Republic, s.r.o.
Gemini building, Na Pankráci 1683/127
140 00 Praha 4,
Czech Republic
Z tohoto mailu vyplývá, že se jedná o klíč k PC verzi. Možná by nebylo od všci to v článku zmínit *2* -
pokud to chapu spravne,tak 29.9 je to otevrene pro vsechny,i pro ty co tuhle hru nemaji predobjednanou ze ?
-
-
Přesně tak.
-