Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o přístup do Battlefield 3 betatestu
26.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Stahnul jsem si Origin...Spustim instalacku Originu...Jede jen PŘÍPRAVA INSTALACE a pak nic, ale v správci úloh tam je furt...Můžete mi pomoc ?
-
-
Origin = big EA sh*t
Celej komp (4-jádro, 4 gb ram, ...) se zasekne tak na 5 minut, než se ta blbost spustí a to je prosím pěkně ještě beta verze, která má unést nápor po vydání BF3 *11* -
-
No vídíš, mě se spustí za 20 vtešin a to ani nemám čtyřjádro.. *7*
-
Tvoje PC = big sh*t
Mne nic nesekne.
-
-
Jojo a to se ještě těš, až budeš updatovat Origin. Mě to pokaždý zanadává,že update jde instalovat jen pokud neběží EAdownloadproxy(nebo tak nějak) a musim ho ručně schodit. :) Ale co, aspoň je prča. Steam taky nebyl uplně dokonalej...a ani teď není.
-
Už nemusíte. Vymazal jsem registry už to jede.
-
-
Ta beta se asi týká pouze PC platformy.. že?
-
-
Prej ne, má být i na konzolích, někde jsem to četl ale už nevím kde ;)
-
-
ou.. Ou.. OU! Jdu vyplňovat, díky *14* *2*
-
-
nevím jak jsou ale ty klíče rozlišený, ale mám dojem že tohle budou asi jenom klíče na PC verzi ;) ale možná se pletu *1*
-
-
-
-
Můžete mi jako říct těch pět lokací ? Sleduju Battlefield 3 stránku,novinky každou věc ale pět lokací nevím doteď a že jsem to i teď googlil a hledal na ofiko stránkách... *10*
-
-
Tak hledej dál , je to tam :) kdo hledá najde :p
-
-
do súťaže sa nezapojím pretože som predobjednal a tak vám prajem vela zdaru... chcel som len otázku... mám svoj kód očakávať zajtra? alebo až "oficiálne" niekedy vo štvrtok - piatok?
-
-
preorderi hrajou uz od zitra :)
-
-
heeeeeezky :)))
-
-
A když jsem si předobjednal krabicovku, mám asi smůlu, že...?
-
-
Myslim, že jo.
Zajímalo by mě, kterej blázen si to předobjednal na Originu *4* -
-
Tak jasne ze krabice je lepsi, kdyz se pak aktivuje na Originu, leda hodne velkej environmentalista by bral Origin *1*
-
To jsme dva, ale kdyžbych si měl vybrat mezi Originem a retail krabicí, tak radši beru krabicu.
-
40 eur stoji krabicovka na Slovensku + 4 eura je postovne.
44 eur teda. Origin = 49 eur.
Uprimne oni nerobia krabicovky štýlom "must have", takže by som sa tomu nijak nedivil. :) -
Ja jsem si to predobjednal na Originu. Na Steamu to bohuzel neslo a CDecek uz jsem vyrostl.
-
-
-
-
-
-
achjo :/ ja nenasel ani tedka nikde ze jich je sest :// ja napsal 10 *13* *13* :"-((
-
To se mi snad zdá. Takže ostatní zvesela sosaj a pařej a já, co si to předobjednal už v Březnu, mam smolíka. Na EA supportu samozřejmě nikdo. Půl hodiny tomu jejich systému trvalo, než mi odpověděl, že na email už nereagujou a mam to řešit přes formůlář. K pos* a nas*.
-
-
Ja som prave dochatoval s operatorom, ktory bol dost neschopny.
Vysledok je takyto:
V CR som ani nevidel inu ediciu ako tier 1.
kupil som pred rokom tier 1.
napisal som mu to. on ze musim ma tier 1.
tak som mu to napisal znova a on, ze sa nemam opakovat.
nervy som drzal na uzde, ved ja nieco potrebujem od neho, nie naopak.
tak som sa mu snazil popisat problem, ze do p*ce k*rva ved mam letak v ruke, ze mam pristup do bety.
a on ze podla mojho ea uctu nemam.
tak ze nech ma prepoji na level 2... on ze ne-e-e lebo oni nesu dostupni. Tak som mu povedal ze dakujem za strateny cas a za jeho ne-pomoc a nech ide pomoct dakomu inemu. HAWK. => mam MoH T1. nemam pristup do bety. mam nervy na EA. nemam nic ine co robit, len pockat na open beta -
-
a cos čekal? mam stejnej problém jako ty.. MoH Tier 1 edice a jsem bez klíče, dmnce toto *11*
-
-
No já jsem si pořídil MoH hlavně kvůli BF3 betě o které jsem si myslel, že bude spuštěna pro vlastníky MoH limitky a předobjednávky na Originu alespoň o týden dřív, ale ne :/ a do bonusu jsem ani nedostal CD key, takže celkem vyhozené peníze :)
-
-
Tak ve třech ze čtyř soutěží jsem nic nevyhrál. Tadz si ale zase nejsem jistý odpověďmi... Sakra...
-
-
Buť v klidu, Open Beta je pro všechny a early Beta je v nedohlednu. :)
-
-
To vim taky, ale teď budu muset hrát celou středu F1 2011 místo BF3 *1*
-
-
-
Už by EA mohla ty emaily začít rozesílat. :) Nebo ještě chrápou?
-
no me je to jasný :-)
-
-
Pisu z tabletu a nějak to nezvladnul. to melo bejt na rancora. *6*
-
-
Když mám hru předobjednanou a aktivní v originu, tak kde si stáhnu betu BF3? Zítra ji budu moci stáhnout?