Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem to na dních NATO a ten singl je úplně stejná ptákovina jako COD..... *10*
    • taktiež ale bolo to len 5min a na konzole a k tomu bola obtiažnost na easy ale na tej konzolovej grafike to vyzeralo ako cod4, ale dostal som plagát *14* a bola zábava sledovat české vojačky s hláškamy chcípni hajzle..... *1*
  • Smutný je, že jak pi*i čekáme jenom my, co jsme si to předplatili a máme to mít jako bonus. Ti co půjdou do Open Beta už budou hrát opravdu rovnou od 29.
  • Takže...naštvanej jak nechci říct co, jsem se za doprovodu namluveného automatu povídajícím o tom jak je BF3 super nebo "přihlašte se do bety" (což mě ještě víc nasíralo) provolal na EA Czech support (pozor jsou tam už jen do 21:00, tel 224 326 860) a tam mi sdělili, že se to občas stane (spam filtr byl vypnutý). Během 5ti minut (nekecám) to vyřešili a už stahuju. Grrr...hahaha...grrr.
    • ach můj bože, na jaký email ti to přišlo? ten, co máš na (dmntnim) originu? nebo na ten, kam sis registroval účet na ea webu? fakt toto bez komentáře.... RAGE
      • Ach můj bože. Oba jsou ten samej. Dále už taky bez komentáře....
    • "Dobrý deň,
      ďakujeme za správu. Pozvánku ste neobdržali pravdepodobne preto, že ste mali vypnuté zasielanie reklamných emailov od EA. Váš kľúč pre vstup do bety"
      Sakra no jistě že nemám zapnuté zasílání reklamních blbostí od EA. :)
  • Pete.palis
    jsem asi divnej, ale mě bude zatím stačit to sjet na youtube jak smažíte:)...jinak plná na 100% !! :)
  • Já jsem ještě na mail klíč nedostal, co to má být. Předobjednáno mám dávno a ikonu battlefieldu 3 taky. Ale klíč ještě žádnej, já jim dám 27.9..............
    • Kde máš jako ikonu BF3, v Originu?
      • JJ sorry, nedopsal jsem větu, jj v originu
        • Hele a jak se choval Origin kdyz si ho zpoustel? Otevrelo se ti nejaky dalsi okno kde ti to nejspis hlasilo dostupnost BF3? Protože ráno když sem ho poprvý otevíral, tak mi spadnul. :) Samozřejmě v Originu žádnou ikonu tedy nemám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit