Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o Rocksmith a kytaru od Vypsané Fixy
26.10.2012 | Redakce Games.cz
54 příspěvků
-
Stereotyp jak cyp. Tlustá hipsterka poslouchající vypsanou fixu s rádoby poetickým nick name. Začni běhat zlato!
Ta kejtra bude navíc dobrý šunt *7*. -
Pokud jde o mě, tak se snažím "bránit" každej rozumnej nepochopenej příspěvek, který mě zaujme. *3*
-
Jak to, že v Indiánu? Já bych si pro to radši přišel do Games až vyhraju *1*
-
Hlavně to nevypadá na moc kvalitní kousek, tipuju epiphone. Ale zase s podpisy od vypsané fixy to je fajn.
-
Mě by především zajímalo, co je to za kytaru... Pokud někdo z redakce ví, prosím o info. Díky.
-
Já ti věřím. Nejspíše tedy mínuskovali lidé, kteří s tebou nesdílí nadšení z této kapely. Popravdě, ani mně tento styl mnoho neříká. Ale jak říkáš - neřešit, uživatel ZvacA to vyjádřil dostatečně jasně.
-
Jo, ale Márdi je taky přezdívka zpěváka z Fixy :)
-
Ne, mínuska byla za to, co tam je. Editaci jsem dělala fakt chviličku po postnutní a to jsem přidala druhou větu. To píšu jen pro ujasnění, jinak mínuska neřešit, chápu, že Fixa nebude zdejším šálkem čaje *3* (edit: Ajo, měla jsem tam kravinu, opraveno :D)
-
OK, nedělejme z toho aféru. Kdyby měl mínuska nějaký borec (jako třeba já *1* ), tak neštěkne ani pes. Ale když jde o holku... *14* A vůbec, třeba měla mínusy za nesmyslně poskládanou větu - a to jí nepomohla ani ta editace. *2*
-
Ale právě že dával. Když tam byly ty mínuska, tak ten příspěvek byl stejný.
-
Možná tu kytaru chce používat. :)
-
Tady nemusí jít nutně o hatery. Podívej se, teď už je holka v plusu. Za takový neškodný příspěvek by jí snad nikdo mínusy nedával. "editováno v 13:21" - takže kdoví jak vypadal originál. *3*
-
No to právěže teda je. To tě může příjít i za cenu samotný kytary, pokud je to nějaká levná, což asi bude, že jo :)
-
Počkej, ty máš nick Márdi a chtěl bys mazat podpis VF?
-
Upss , to mala byť reakcia na Márdi , ospravedlnujem sa za bordelenie diskusie *13*
-
Aj keby nie tak prelakovanie nieje taká drahá záležitosť , každopádne tie podpisy mohli byť volitelné *4*
-
Co by ne. Někomu holt VF nevoní jako kolegyni a narozdíl od kontaktu, kdy by někdo mohl jen pohrdavě zvednout obočím, fungují virtuálně mínuska. " Respektování názoru ostatních? " To je jen formalita. Taky je možnost, že ji tady někdo nemá rád... :)
-
Nesouhlasit s tím, že se AmyLee líbí Vypsaná fixa a když vyhraje, tak se naučí na kytaru? Vyjadřovat názor nesouhlasu s tím, že se někomu něco líbí? Fakt? Teď už má AmyLee sice +2, ale předtim to bylo přesně tak, že se mínuskuje, protože někomu se ta Fixa asi nelíbí. Ale dávat za to mínusy?
-
Efekt vyjádření názoru čistého nesouhlasu s výše řečeným daného jedince. Na to tu snad ten plus/minus systém je. Nemusí jen sloužit k tomu, aby se číselně zelenalo jen u elit a nebo naopak červenalo u Trola & spol. :)
-
To měl byt pokus o vtip ? aha