Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Ta vypadá zajímavě, až na cenu 2300,- :) Na druhou stranu taková by měla vydržet hooodně dlouho. Já osobně než abych si koupil nějakou drahou, kterou bych pořád čistil si vždycky koupím nějakou pohodovou za 3 stovky na pár let a sem tam obměním.
-
Ja jsem koupil bezdratovou mys Microsoft Sidewinder protoze narozdil od logitechu nemela drat a je to poradnej kus mysi a od te doby jsem vlastne spokojenej. Kdybych mel kupovat novou klavesnici tak jdu asi do tohohle - http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2
Velkej enter tak jak ma byt, zadny makro klavesy ktery bejvaj akorat k nas****, mechanicky spinace a cely je to pridelany na ocel a udajne to ma prezit i nejzbesilejsi nerd rage. -
snad to pujde vyměnit ne...
-
krásná klávesnice
-
http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc
Hoši, pošlete mi PC verzi... -
Měl jsem Razer Abyssus, skoro za litr, citlivost super, akorát byla moc nízká a lehká, takže mi nevyhovovalo držení, hodila se spíš na doomovky, ale třeban a strategie apod. víceméně nepoužitelné..teď mám Gigabite M6960 nebo tak nějak a super, je větší krásně se drží, těžší, takže na mé podložce krásně "drží"...
Má někdo další zkušenosti s trošku lepšíma myšima ? Klidně se podělte... bude to mnohem zajímavější čtení, než příspěvky typu "krásná klávesnice" ... :) -
Necháme to mladším s rychlejším strojem. *1*
-
Byla by hezci nemit leskly povrch...
-
Nádherná klávesnice :)
-
Poslano, tak Jsem zvedavy.
-
proda...
-
Kdybych pro to dneska nebyl, tak bych to stesti i prubnul, ale takhle muzu jen rict, ze ta propiska je krutoprisna :D
-
Myslím, že by nebylo od věci napsat do textu,že by bylo do mailu dobré napsat i platformu, kterou preferuje, protože potom je docela vysoká pravděpodobnost, že někdo vyhraje hru na platformu, kterou třeba vůbec nemá.
-
porad se to da pouzit jako podsalek a na prudeni konzolistu tady v diskuzich :D
-
Zapomel jsem napsat do toho mailu adresu... no nic :D
-
Prva cena je celkom super :O,drzim si palce. :)
-
Jestli PC hráč vyhraje PS3 tak to potěší :)