Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FMFM 1-3B a manual na M2/4 SLAM jsou lepe ziskatelne nez odpovedi na zadane otazky...

No co, ArmA stejne na konzole neni.
  • A nebo ještě lépe s PC, ale to vlastně mužu na jednom monitoru trolit a na druhem pařit. *2*
  • netáraj, Hexic HD je správna odpoveď.
  • fakt nenormální...ale bohužel špatně :) ptali se na první a ne na první v evropě hru :)
  • Hexic HD
  • Akoze uz som na googli nasiel hoci co a skor by som nasiel plan na atomovu bombu ako
    odpoved na 3 otazku to maju sancu iba asi majitelia xboxu 360 z roku 2005
    Skoda
  • Presne! Tohle mne take napadlo uplne jako prvni! Je na tom videt, jak MS-TISCALI nad tim vubec nepremysli a to, ze XB1 bez Kinectu nedava smysl.

Mám už doma od Vánoc 2014 XB1 s Kinectem (koupil jsem ho v Drazdanech) a jedine, k cemu to pouzivam, je XBOX Fitness.

Musim opravdu uznat, ze ten Kinect je uzasnej. Dokonce to meri i tep...
  • God-of-War
    *15*
  • Stejně ti co tu řvou se do soutěže zapojili :D :D
  • Stíhám hrát PS4 a nadávat na XBOX,nějaký další dotaz?
  • Opravdu nechápu ty děti, co tady řeší, že nechtějí Xbox. Když ho nechcete, tak sem nepište a běžte do POKOJÍČKU hrát si se svou PS4!!!
  • Tak jetli to chceš,doporučuji si najít dívku,nebo kurtizánu.
  • S tou třetí otázkou jsem se dost zapotil, ale po dlouhém hledání ve starých internetových análech jsem vystřachal tu jedinou malou záludnou hru, která tam byla instalována :). Hned jsem si ji stáhl a zahrál... takový předchůdce jedné hry které je teď plný internet ve všech možných variacích :D.
  • ja bych to chtel ale neumim odpovede *9* , proč vubec davate otazky a nerozdate to rovnou?
  • Chudák člověk kterej to vyhraje *1*
  • A který sebevrah by o to měl zájem?
  • Mato1987
    veľa štastia s hľadaním potenciálneho kupcu :D
  • God-of-War
    Jak to nikdo nechce. *1* *15*
  • V pořádku, já bych ho zadarmo bral... prodal a pořídil PS4 :)
  • 360 ne one

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit