Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení vítěze soutěže s Microsoftem o konzoli Xbox One a tři hry
27.8.2014 | Redakce Games.cz
171 příspěvků
-
Určitě máš na mysli můj důvtip, rozum a prozíravost. V tom předčím dokonce i sám sebe, takže o tom není třeba diskutovat. Máš-li ale na mysli, že bych měl taky patřit mezi pryž, pak tě ujišťuju, že nemáš pravdu, protože k ní patřit, nejen k výše uvedené charakteristice, prostě nemůžu, i když by si to řada neznalých tak ráda jednoduše přála.
-
Muhehe: Tak kurňa je to snad slušnost, když je nějaká soutěž tak se otázky neprozrazuji. Proto je to soutěž. Ale někteří mam*rdi na Slovensku to asi nechápou a někteří mam*rdi z ČR jako ty taky ne.
-
Méně nebo více, to je fuk, ty je s přehledem předčíš všechny. *1*
-
Jen ať se ta "hráčská komunita" zničí, alespoň bude míň gum.
-
A., zato ty jsi letadlo... vždyť to napsal pěkně a má pravdu, proto se tak vztekáš Pepíku? :)
-
Ty seš čobolské hov*do nic jiného.... *13*
-
1. Xbox
2. Xbox 360
3. Xbox One
Co ti na tom není jasného? Ptají se snad na první Xbox, ne na Xbox 360. -
Copak nikdo si to nekupuje, tak se to rozdává? Konsole jsou naprosto zbytečné a ničí herní průmysl... Nejen, že musí vydávat extra špatné hry na konsole, ale ještě hry na PC většinou přizpůsobují i ke konsolím... To můj mozek nepochopí proč to dělají, akorát zase ničí hráčskou komunitu tím, že konsole mají různé zlehčení ulehčení podporu míření atd...
-
Myslim, ze je zbytečný, aby se kdokoli účastnil teto soutěže, stejně to daj nejakymu kamaradovi nebo známému
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Live_Arcade
On November 22, 2005, XBLA was relaunched on the Xbox 360. The service was integrated into the main Dashboard user interface, and the Xbox 360 hard drives were bundled with a free copy of Hexic HD. -
čo ti chýba? titul? tak si tam daj Ing. pred názov hry pepo.
ja to mám totálne na háku, že budeš mať horšiu šancu na výhru...to je taká typická česká vlastnosť, ojebávať.
Chalan sa pýtal, ktorá hra bola predinštalovaná na xbox360 tak som mu s radosťou odpovedal, sa z toho neposer pepane. -
To by mě taky zajímalo, jestli se spletli nebo co!
-
a proto to musíš troubit všem? Aby byla horší šance na výhru ty si fakt retardovaná ovce...
jinak pořád to není správně chybí tam titul ke hře... -
juuu tebe jsem neviděl pěkně dlouho jak na skype tak originu :D (blade)
-
Vsichni vime, ze Ristoro ma misto rodneho listu omluvny dopis z tovarny na kondomy *4*
-
tak vieš ako to tu chodí pravda sa na games.cz neodpúšťa...
-
Všichni víme, že konzole ničí hry a stejně to většina z nás nemá potřebu psát. Tak si zasoutěžte o tu "Next - Gen" a přestaňte brečet :).
-
Hexic HD je správne, pýtal som sa jedného "majiteľa" z roku 2005 *2*
-
Minule jsem se účastnil tuším soutěže o joystick k PS4, ale vrtá mi hlavou od tý doby co to je v těch soutěžích za otázky ... v podstatě chápu to dobře, že je to soutěž v používání googlu?.) Soutěžil bych, ale poslední dobou mám problém odpovídat na blbý otázky:)
Btw Xbox zadara zase není taková tragédie ale některý komentáře tady mě pobavily:) -
trochu mi vrta hlavou prvni otazka ... jak samozrejme vsichni vime xbox 360 je druhej xbox a ne prvni