Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Bejt tebou bych jí tam ani nedával. Akorát si to zhoršíš. Už jen, že je to AMD. *15*
Ještě, že se tu má 780 krásně chladí. -
Jo jo, Gčko se na to cítí, ale pokud tě to nějak frustruje, tak to klidně zde ventiluj. Není nic horšího, než potlačovat a dusit tyhle silné pocity a emoce ve svém nitru.
A nemusís se ohlížet na mé city, už jsem velký kluk a věřím, že to ustojím. *3* -
Paranoia některých zdejších jedinců začíná nabývat značně obludných rozměrů. *1*
-
Hynku?
-
Za zase nic :( games.tiscali reported
-
Géčko bude poučovat o mozku. Hehe
-
Veskoslave?
-
Co třeba si přestat hrát na holku a zapojit mozek? Většinou to funguje. *3*
-
Dotaz na pana Hanzelku z Kopřivnice: Co s routerem v Africe?
-
Zůčasnit se můžou, vyhrát asi ne.
-
Vobec ste nenapisali či sa mozu zucastnit slovaci !!!!
-
Tak místo závistích připomínek, bych spíše čekala gratulace. Jediný problém je, že vůbec nevím jak si tu grafiku vyměním *1*
-
To se to trollí, co?
-
Toto čo píšeš je jak rasizmus... (ale národa)
Nechápem aký máš problém keď sa chce Slovak zúčastniť súťaže
"já se divil, že je na českejch fórech je tolik slováků než mi to objasnil kamarád se slovy"
Toto iste môžem aj ja napisať o jednej stránke -
Jaké překvapení nic jsem nevyhrál...
-
Hovorova cestina je porad spisovna cestina, takze whatever :)
-
Tak děkuji za grafickou kartu. *3*
-
To je vprdeli zase nic. :D
-
To je komedie tohle.. Ještě aby to tak bylo. Proč si snižovat šance pro české publikum? Navíc to je na české stránce.
Piš tohle na jiné velké zahraniční weby co ti řeknou. Je to pořád to samé. Taky nepíšu na slovenské souže. WTF proč to není pro čechy?
- Málo jsem se soustředil a nepodařilo se mi ovlivnit losovačku :( -
jaké překvapení, když si na games.CZ .. já se divil, že je na českejch fórech je tolik slováků než mi to objasnil kamarád se slovy "viděl si slovenskej internet? to je jak rómská vesnice".