Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak možu sa zučastnit aj slovaci alebo nie? *7*
  • Amylee.Anderson
    Písmenka těch odpovědí jsou nějak podezřelá, to mě nutí si myslet, že to mam blbě :-D No, grafika by nebyl špatnej dárek k Vánocům.

Btw, neskutečný ty diskuze...
  • ...třeba je to reklama na AMD produkty ne? *7*
  • firebug
    Díky za soutež. Tentokrát byste mě mohli pro změnu i vylosovat...
  • Rozdil mezi nesmyslnyma soutezema v televizi a tady je ta, ze tato soutez slouzi hlavne jako reklama. Tim ze si o tom produktu prectes a zjistis odpovedi pro soutez, naplnis důvod proč davají "zdarma" nějaké odměny.
    Za reklamu se tvrdě platí, a dat k dispozici odměnu k soutěží bývá levnější, než dávat reklamu do TV.
  • Khanemis
    Já tenhle amatérismus naprosto kvituju:) Profesionalizace za každou cenu obvykle přináší jen odosobnění, menší zápal pro věc a nezřídka i větší podhoubí pro korupci (zdravíme velké profesionální weby v zahraničí). Zrovna vám z Games věřím jako málokomu dostatečně na to, abych se nebál uvést svoje osobní informace. Ty jinak obvykle téměř nedávám.

Nenechte si těmi křiklouny otrávit den, většina lidí je jistě za soutěž ráda:)
  • michelangelocz
    Ja si totiz, mile deti, nedelam iluze o nepristupnosti k osobnim informacim nas aktivnich uzivatelu internetu :)
  • Nevim, ale vsechny odpovedi jsou doslova napsany v napovede. Takhle to akorat vypada jako zber osobnich informaci.
  • sleepless
    Spíš bych to nedělal a poslal jednu odpověď. Ostatně, zjistit správné odpovědi je fakt dost jednoduché :)
  • sleepless
    Všechny soutěže tu jsou dělány amatérsky, protože je vyřizujeme přímo my, tedy vlastně jenom já. Nemám na to žádnou sekretářku nebo obecně pomoc. Musím vše zabalit, všechno poslat a dost často pak s lidmi vyřizovat, když pošta něco posere a balík se ztratí nebo zatoulá. Nevěřil bys, kolik to sežere času, který mi pak chybí na práci.

Pokud ti tedy soutěž z jakéhokoli důvodu nevyhovuje a nestačí ti mé slovo, že údaje o všech soutěžících sedí zcela nepoužité (což platí i pro soutěžící v podcastu) na speciálním soutěžním emailu, tak doporučuju se soutěže neúčastnit.

V ideálním případě samozřejmě existují daná pravidla, jak soutěže pořádat, v tom máš samozřejmě pravdu. To, jak to děláme teď, není vůbec podle pravidel, ani trošku. Je s tím ovšem spojena taková míra byrokracie, že v tom případě bychom tu jakoukoli soutěž prostě nedělali nikdy. Z jednoho prostého důvodu, fakt už by to časově nebylo zvládnutelné. Proto mají soutěže tuto amatérskou a partyzánskou podobu. Je na každém čtenáři, jestli do toho za těchto podmínek jít chce, nebo ne. Tak to je.
  • Tak pravil děti ten, jenž si založil účet přes mojeid.cz
  • Zkus se zeptat doktora, jestli by ti nemohl napsat nejake silnejsi prasky, ze soucasne nezabiraji
  • michelangelocz
    Vubec se nezucastnujte proboha, nikdo krome Vas Vase soukromi respektovat nebude! ;)
  • Dekuji za upozorneni ,games si asi svoje ctenare lustruje. Ani se nedivim kdyz pan Grygar trpí levicackomulti-kulti syndromem.
  • S tou adresou jsi mě rozsekal :-D *1* *1*
  • :-D už naskočila Veskoslav hate crew :-D Tentokrát to trvalo docela dlouho ;)
  • Just sayin...já svoji flashku dostal. A elektronický podpis nemám. WHAAAAT? Ilumináti! Templáři! Komunisti! Spiknutí!
  • je to stejne jako u tech nesmyslnych ,,soutezi,, v televizi, kde musis odpovedet na primitivni otazku...pokud by jsi jen poslal jmena a oni to slosovali, tak se nejedna o soutez, ale o loterii a pro loterie plati mnohem prisnejsi pravidla a ruzne dalsi podminky
  • Ty budeš za dementa i když to pošleš jenom jednou *11*
  • On myslel adresu bydliště, ne IP adresu ty troubo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit