Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Celkem rád bych viděl kompletní pravidla soutěže. Tohle vypadá dost amatérsky když nejsou kompletní pravidla předem. Tedy včetně lhůty pro odeslání od skončení soutěže, a co bude s údaje adres, jmen které nevyhrají apod. základní věci.
Tohle laskavě napište. -
Tady se člověk lidem fakt nezavděčí... *7*
-
Když to pošleš s adresami a maily všech svých kontaktů z Outlooku, tak nemůžeš udělat chybu. Ale zpět k tvé původní otázce: B je správně.
-
Ked e-mail so spravnymi odpovedami preposlem 100x zvysuju sa moje vitazne sance ci budem za dementa? *1*
-
Vzkaz pro budoucího výherce:
K čemu ti to je, ty trdlo, když sis zapomněl koupit brejle GUNNARS! -
Tou grafikou moc BTC nenatezis, to uz spis LTC nebo NVC. :D
-
P.S.
jo koupim si cd klic jinde a na steamu to jen aktivuju, divim se ze jeste nezkrachovali -
sry za oftopic ale jsem vazne nastvanej, chtel jsem si koupit mass efect 2 na steamu a tam stoji o 10€ vic nez v normalnim obchode? jako wtf. tam mimo slev skutecne nema cenu kupovat nic ani starší hry
-
Scan obcanky jedine (pokud si necetl) kdyby si chtel do pozemni bety WT. *3*
-
aaa další konečně chápe o co tu jde a to jde jen o v**cavání lidí skrz tuto stránku stejně jako je Fuckbook Díky kámo
-
tvl tady nikdo nic nepochopil to snad není možný jak jsou lidi zabedněný to tak mlátí do očí tohle.Pokud zadáte všechny 3 piny tak stejně není dokončeno jenom kvuli jedný zaležitosti a to je validace učtu.pokud chcete validaci dokončit tak je nutný elektronický podpis do jednoho souboru a to NELZE učinit v domácích podmínkách ? takže bez validace jste stejně nahraný a mužete si říct proč vlastně se s******ru do soutěží když semnou každý vym*******dá
MojeID is **cking asshole critical system -
Ja vam adresu nedam. Adresa se snad dava za pri pripadne vyhre ne. Scan obcanky a vzorek spermatu poslat nechcete?
-
Já vyhrál klíč na Hearthstone :-)
-
Je to o lenosti, lidi jsou uz taak lini ze jim je tezke se zucastnit, tak si vymysli ruzne fantasmagorie o zneuziti osobnich udaju. ( Ktere beztak uz ve vetsine pripadu zneuzite davno maji).
-
Buďte rádi za soutěž bando! Mě připadá, že některý lidi choděj na internet jen léčit mindráky...
-
Ty seš k smíchu kámo :D
-
Já, Soul Calibur 5.
-
A pak mám být hrdý na to že jsem čech *1*
-
1a 2d 3a 4c 5b -
Jaký elektronický podpis ty neandrtálče? Normálně ti poštou přijde dopis, napíšeš z něj číslo do ID a pak ti přijde flashka... Dem*nce toto