Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Predstav si, ze na nemeckych strankach mozu castokrat sutazit aj Nemci Rakusania a Svajciari dokopy a nikto z toho nerobi vedu ako ty.,
-
Nechci ti brát iluze, ale o žádnou klíčenku nebyla soutěž, tu jsi získal, když jsi nově dal vzniknout ID. Tedy registrace, dopis a zadání PIN, potvrzení a měsíc a flashka doma. Elektronický podpis? Jo vlastně Pepa, tyhle sraččky píšeš pokaždé.....Jo a to, že máš předplacenku, to naprosto hovvno znamená....Nevím, kde jsi ve své naivitě dvanáctileté školačky přišel na to, že Tě předplacenka "ochrání" od obchodních zdělení *7* A ano stojí v eshopu 200 Kč a co? Nikdo, opakuji nikdo Tě nenutí zde psát, cokoliv dávat atd. Opravdu nikdo. Já nevím, že lidé doteď nepochopili, že toto je dobrovolné. Navíc telefonní číslo v dnešní době? Opravdu nehrozí v době smarphone, kdy si můžeš nastavit jaké čísla a proč je blokovat, to samé sms. Dneska jsem zrovna promazával seznam od operátora a jeho "oznámení". Cca 300 zpráv za rok od něj. A i když se občas nějaké soutěže zúčastním, tak buď dávám číslo na svou předplacenku, kde mi může volat i papež a má ji jako nouzovku a dávám i spam mail, kde mi může chodit cokoliv od zvětšení pennisu až po doučování klingonštiny. Nevím, že lidé nejsou schopni si založit čistě soutěžní mail+číslo, co mají na takové blbosti. Ale to by člověk nesměl být líný a musel by něco udělat. A prosím, kde jsem se musel podepsat, když mám doma tu zatracenou flašku? To mě jako zdrogovali a já to podepsal, aniž bych to věděl? Proč lhát o něčem, co je naprosto snadně dohledatelné, co? *7*
P.S: "tak ono není těžký změnit DNS a IP jak v PC tak v routeru" Je vidět, že není adresa jako adresa, ale když čtu to, co jsi "sepsal", tak bych se ani nedivil, kdy tvá adresa byla Routrová 789 PC 789 00 Konzolov....Tudíž příště si pořádně něco přečti, možná pak nabudeš za hlupáka. -
copak se snažím nějak zvyšovat šanci ??? už to nehul prosím tě!
Jen podotýkám, že šance v takových soutěžích je naprosto minimální. Tak se do mě nesere
retarde -
A vyhrál vůbec někdo, někdy? :D
-
Myslím, že jsi definoval nový stupeň lenosti. *7*
-
nechápu k čemu jsou tam ty soutežní otázky. nestačilo by proste jen poslat kontaktní udaje a vy to pak zlosujete? sorry ale ty články se mi nechce číst a hledat tam správne informace
-
Tímhle si pravděpodobnost výhry nezvýšíš :)
-
To je jedno kolik chodí, ale je to pořád jiný stát. Jestli to chtějí udělat pro více lidí tak OK, dají to pro slovensko. Ale logika je pořád stejná. Jiný stát.
-
Kde mas napisane ze to je ceska sutaz iba ? Tak isto ako na inych CZ strankach o HW je vzdy na konci napisane ze sutaz je urcena pre cz ale aj pre sk obcanov cize to co pises je blbost ! A mna by tak isto zaujimalo ci teda tato sutaz je aj pre slovakov lebo toto dolezite info tu vobec nevidim pricom na ostatnych CZ strankach to je vzdy jasne uvedene a v 90% je vzdy aj pre slovakov !
-
když to napíšeš Němcům, tak ti nikdo nebude rozumět.
-
Kolko slovakov/cechov chodi na nemecke HW stranky? Vies ze je to normalna otazka, neextremizuj ju aby znela absurdne. Plno slovakov chodi na games.cz.
-
Njn to je problem anonymnich komentu! *12*
-
No nějak mi došlo, že asi budou dva Trevorové *1*
-
Ok no problem! A ten druhy Trevor je fakt Č....! *1*
-
Na co si hrajes? Myslis to vazne? *7*
-
Nebudu se hádat, protože tu co jsi dal jako druhou, to s tebou souhlasím. To bude prostě o preferencích. Ale ta předchozí nikoliv:) Ale dík za rychlou reakci a opravu:)
P.S: I když v testech vychází "7970", což je RX 280 o něco lépe jak 760. To byl také důvod, proč nakonec jsem sáhnul po řešení od AMD a ne od Nvidie. A ještě dodám, že AMD má podporu i dx 11.2, má lepší šířku sběrnice a počet stream procesorů je skoro 2krát větší. 4 GB RAM je zbytečnost, co kartu se 760 akorát prodražilo. -
S čipem od 670? Myslíš to vážně? *7*
-
Newim proc se hadat! 50/50 Kazdy at si vybere sam. *16*
-
ja som to neriešil a zúčastnil sa .:)
-
ano svatá pravda též mám tyto zkušenosti přesně jak píšeš nemám co dodat snad jen že tyto akce jsou jen pro vztek pro nic jinýho to není a hlavně pro kšeft jak píšeš operatorům