Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Napiš to do na německý HW server. Jsem ze slovenska mohou soutěžit? Pomočí se smíchy.
Chce to opravu myslet. Navíc to je pak nevýhoda pro čechy, když soutěží i lidí z dalšího státu. -
http://www.alza.cz/porovnani.htm?c=EG223o;EG636p1;
-
tak ono není těžký změnit DNS a IP jak v PC tak v routeru a ten kdo má měnnou IP tak jen změní DNS a zjistítě PRD !! a co jeste víc,snad jen že tato soutěž je podvod jako soutěž o USB klíčenku s potiskem tiscali games atd ptáte se proč podvod ? protože pro získání USB flashky je nutno se podepsat a ne ledasjakým podpisem ale elektronickým a rovnou u notáře ! a takýpak každý muže získat flashku tu co nabízíte tak všude na eshopech stojí max 200 mám oveřeno z 6 eshopů a podpis stojí 100 možná i víc takže se vyplatí nereagovat na tyto Rádoby soutěžě.A co se týká zpracování osobních dat tak v tomto ohledu je trestné proč do podmínek nenapíšete komu dáte třeba číslo mobilního telefonu ? povetšinou skončí udaje u mobilních operatorů jako je (Kup tu, Rumafoun, Ty-de*ile) o2 Vodafone T-mobile.A posléze až se nebudou hodit ani operatorům tak šup nekam do kontejneru a vysypat na ulici ať se v tom pohrabou i ostatní lidi.Je zajímaví že jsem se jednou registroval na ID a hned druhý den mi volalo o2 a znali moje jméno i když mám předplacenou kartu. Lidi vyzývám na tyto akce opravdu nevěřit vy nechcete aby se tato sprostost dala k ledu ?
-
Oprava: N760OC-4GD
-
Gigabyte N670OC-4GD! *6*
-
Nic proti ale proč vždy nějaký slovák tohle řeší? Je to česká soutež. Na slovensku se taky nemohou češi účastnit. Jako kdyby jsi řešil, zda to jde v německy anebo v USA. Je jiný stát, již dávno to není spojené (naštěstí).
Tak čemu se pořád divíte. Když to soutěž v jiné zemi. Nevidí důvod dělat pro dalších X lidí navíc z jiného státu. -
Nebylo by snazsi ... "zvazit tu registraci". *3*
-
dam vam stoho bitcoiny ktere pres grafickou kartu vytěžim :D :D berte to jako uplatek
-
mm..zaujimavy postoj :)
-
Prosím, najdi mi cenově a výkonnostně podobnou jako R9 280X. A nic, co by bylo starší jak půl roku, do 7000 a srovnatelná, co se týče výkonu;)
A vezmem ten levnější typ:Gigabyte GV-R928XOC-3GD -
ale přece se tu nebudeme hádat holky *3*
-
AMD? Tak to by nebyla výhra. *15* #NvidiaForever
-
Captcha dostala update s AI? *8* *1*
Neber si to osobně, jen mě to pobavilo. -
Jeden nikdy neví :-)
-
Hádám, že ze správných odpovědí bude vylosováno pět náhodných výherců. Na nejrychlejší odpovědi by nemuseli čekat do 16. prosince :)
-
Beztak nevyhraju *1* ... jako vždy u takovýchto soutěží *7*
-
Som zo Slovenska, mozem sa zucastnit?
-
Podle čeho se určí výherci? Náhodný los, nejrychlejší odpověď... ?
-
Děkuji za rychlou odpověď :-).
-
Údaje se nebudou dál zpracovávat. Víckrát se klidně člověk účastnit může, ale stejně budeme registrovat jen jednu odpověď - tu první. A duplicitní odpovědi od stejného člověka, jen z jiného emailu, odhalíme podle adresy. Čili podstatná je adresa.