Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, ale vsechny odpovedi jsou doslova napsany v napovede. Takhle to akorat vypada jako zber osobnich informaci.
    • ...třeba je to reklama na AMD produkty ne? *7*
  • Buďte rádi za soutěž bando! Mě připadá, že některý lidi choděj na internet jen léčit mindráky...
  • dam vam stoho bitcoiny ktere pres grafickou kartu vytěžim :D :D berte to jako uplatek
    • christianus
      Tou grafikou moc BTC nenatezis, to uz spis LTC nebo NVC. :D
  • Amylee.Anderson
    Písmenka těch odpovědí jsou nějak podezřelá, to mě nutí si myslet, že to mam blbě :-D No, grafika by nebyl špatnej dárek k Vánocům.

Btw, neskutečný ty diskuze...
  • Super, i když jsem nevyhrál, měl jsem alespoň všechny odpovědi správně *1*
    • Inquisitor
      Ještě aby ne :)
  • Wlad
    Som zo Slovenska, mozem sa zucastnit?
    • ja som to neriešil a zúčastnil sa .:)
    • Napiš to do na německý HW server. Jsem ze slovenska mohou soutěžit? Pomočí se smíchy.
      Chce to opravu myslet. Navíc to je pak nevýhoda pro čechy, když soutěží i lidí z dalšího státu.
      • Predstav si, ze na nemeckych strankach mozu castokrat sutazit aj Nemci Rakusania a Svajciari dokopy a nikto z toho nerobi vedu ako ty.,
      • ringmancz
        když to napíšeš Němcům, tak ti nikdo nebude rozumět.
      • Wlad
        Kolko slovakov/cechov chodi na nemecke HW stranky? Vies ze je to normalna otazka, neextremizuj ju aby znela absurdne. Plno slovakov chodi na games.cz.
        • To je jedno kolik chodí, ale je to pořád jiný stát. Jestli to chtějí udělat pro více lidí tak OK, dají to pro slovensko. Ale logika je pořád stejná. Jiný stát.
    • Nic proti ale proč vždy nějaký slovák tohle řeší? Je to česká soutež. Na slovensku se taky nemohou češi účastnit. Jako kdyby jsi řešil, zda to jde v německy anebo v USA. Je jiný stát, již dávno to není spojené (naštěstí).
      Tak čemu se pořád divíte. Když to soutěž v jiné zemi. Nevidí důvod dělat pro dalších X lidí navíc z jiného státu.
      • Kde mas napisane ze to je ceska sutaz iba ? Tak isto ako na inych CZ strankach o HW je vzdy na konci napisane ze sutaz je urcena pre cz ale aj pre sk obcanov cize to co pises je blbost ! A mna by tak isto zaujimalo ci teda tato sutaz je aj pre slovakov lebo toto dolezite info tu vobec nevidim pricom na ostatnych CZ strankach to je vzdy jasne uvedene a v 90% je vzdy aj pre slovakov !
        • A pak mám být hrdý na to že jsem čech *1*
  • Vobec ste nenapisali či sa mozu zucastnit slovaci !!!!
    • Inquisitor
      Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
      • nechápem prečo mu každý dával za tú otázku mínusy. obyčajná otázka na cz webe, i na sk webe.
    • MickeyMutant
      Zůčasnit se můžou, vyhrát asi ne.
  • rami.cz
    Za zase nic :( games.tiscali reported
  • Inquisitor
    A zase hov...
  • Tak gratuluju výhercům.. a já se od rána klepal, že bych mohl vyhrát alespoň ty sluchátka.. a má je jinej Plzeňák. :D
    • *ta sluchátka.. ale tak co.. píšu hovorově. :D
      • Hovorova cestina je porad spisovna cestina, takze whatever :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit