Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
To je vprdeli zase nic. :D
-
Podle čeho se určí výherci? Náhodný los, nejrychlejší odpověď... ?
-
-
Hádám, že ze správných odpovědí bude vylosováno pět náhodných výherců. Na nejrychlejší odpovědi by nemuseli čekat do 16. prosince :)
-
-
Jeden nikdy neví :-)
-
-
-
Beztak nevyhraju *1* ... jako vždy u takovýchto soutěží *7*
-
-
A vyhrál vůbec někdo, někdy? :D
-
-
Já vyhrál klíč na Hearthstone :-)
-
Já, Soul Calibur 5.
-
-
Tímhle si pravděpodobnost výhry nezvýšíš :)
-
-
copak se snažím nějak zvyšovat šanci ??? už to nehul prosím tě!
Jen podotýkám, že šance v takových soutěžích je naprosto minimální. Tak se do mě nesere
retarde
-
-
-
Kde najdem pravidla sutaže? Tak možu sa zušastnit slovaci alebo nie? Prosim redakciu o odpoved *9* *13*
-
-
zkus napsat email do redakce. nevim jestli si toho tady vsimnou.
-
-
tvl tady nikdo nic nepochopil to snad není možný jak jsou lidi zabedněný to tak mlátí do očí tohle.Pokud zadáte všechny 3 piny tak stejně není dokončeno jenom kvuli jedný zaležitosti a to je validace učtu.pokud chcete validaci dokončit tak je nutný elektronický podpis do jednoho souboru a to NELZE učinit v domácích podmínkách ? takže bez validace jste stejně nahraný a mužete si říct proč vlastně se s******ru do soutěží když semnou každý vym*******dá
MojeID is **cking asshole critical system -
-
Zkus se zeptat doktora, jestli by ti nemohl napsat nejake silnejsi prasky, ze soucasne nezabiraji
-
Just sayin...já svoji flashku dostal. A elektronický podpis nemám. WHAAAAT? Ilumináti! Templáři! Komunisti! Spiknutí!
-
-
Jelikož už je po deadlinu, tak prosím ověření pro hlupáky kdo tuhle "jednoduchost" a hledá odpovědi na poslední chvíli.
Odpovědi tedy jsou:
1)d
2)a
3)d
4)d
5)d
nebo jiné?
Ať vím, že jsem trdlo a že nemám být na středu ani zvědavý. :-) -
-
1.D
2.A
3.D
4.C
5.D -
-
1) d
2) a
3) b
4) c
5) d -
-
ta 3. je D zkontroluj si to :)
-
-
omlouvám se. špatně jsme čet já když jsem si zaměnil 3. za 4. :)
-
tak ti nevim ale ja na strankach asusu čtu dvojce portu ne trojce jak je uvedeno v odpovědi D
-
-
ale my se bavíme o 3. - zakladní deska, ne o routeru
-
-
Jo asi máš pravdu
-
-
-
-
-
AMD? Tak to by nebyla výhra. *15* #NvidiaForever
-
-
Prosím, najdi mi cenově a výkonnostně podobnou jako R9 280X. A nic, co by bylo starší jak půl roku, do 7000 a srovnatelná, co se týče výkonu;)
A vezmem ten levnější typ:Gigabyte GV-R928XOC-3GD -
-
http://www.alza.cz/porovnani.htm?c=EG223o;EG636p1;
-
-
Nebudu se hádat, protože tu co jsi dal jako druhou, to s tebou souhlasím. To bude prostě o preferencích. Ale ta předchozí nikoliv:) Ale dík za rychlou reakci a opravu:)
P.S: I když v testech vychází "7970", což je RX 280 o něco lépe jak 760. To byl také důvod, proč nakonec jsem sáhnul po řešení od AMD a ne od Nvidie. A ještě dodám, že AMD má podporu i dx 11.2, má lepší šířku sběrnice a počet stream procesorů je skoro 2krát větší. 4 GB RAM je zbytečnost, co kartu se 760 akorát prodražilo. -
-
Ok no problem! A ten druhy Trevor je fakt Č....! *1*
-
-
Njn to je problem anonymnich komentu! *12*
-
No nějak mi došlo, že asi budou dva Trevorové *1*
-
-
-
Newim proc se hadat! 50/50 Kazdy at si vybere sam. *16*
-
-
Gigabyte N670OC-4GD! *6*
-
-
S čipem od 670? Myslíš to vážně? *7*
-
-
Na co si hrajes? Myslis to vazne? *7*
-
-
Oprava: N760OC-4GD
-
-
-
ale přece se tu nebudeme hádat holky *3*
-
-
Ked e-mail so spravnymi odpovedami preposlem 100x zvysuju sa moje vitazne sance ci budem za dementa? *1*
-
-
Spíš bych to nedělal a poslal jednu odpověď. Ostatně, zjistit správné odpovědi je fakt dost jednoduché :)
-
Ty budeš za dementa i když to pošleš jenom jednou *11*
-
Když to pošleš s adresami a maily všech svých kontaktů z Outlooku, tak nemůžeš udělat chybu. Ale zpět k tvé původní otázce: B je správně.
-
-
Dotaz na pana Hanzelku z Kopřivnice: Co s routerem v Africe?
-
Začínám se obávat toho, že se mé odpovědi do slosování nedostanou. Email jsem posílal 10.12. a k dnešnímu dni se jej nikdo nenamáhal přečíst. Ledaže by to pánové nechávali na poslední chvíli.