Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců v soutěži o The Last of Us
23.7.2013 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
Kreativni lide tady jsou , o tom zadna...
-
hmm tak tahle soutěž mi nějak unikla :/
-
májm dotaz na redakci : proč jste neuvěřejníli i druhou část mého obrázku? Samostatná první stránka totiž nemá ten patřičný význam jako celek(dvě strany).
-
-
Už je to víc jak 24 hodin od mého dotazu na redakci, do teď jsem nedostal odpověď ani nedošlo k nápravě *11* .
Proto zde uveřejňuji adresu na svůj nově založený profil na deviantARTu. http://helbik042.deviantart.com/
-
-
Nakonec jsem se na to vykašlala, ale chtěla jsem nakreslit to stejný, co je na obrázku 7. Docela čumim, jací šikovní lidé sem chodí :)
-
nechte hlasovat pouze nás registrovaný tady v komentech!! *5*
-
-
Nemá smysl, vem si kolik se vyrojilo najednou věrných čtenářů když se jednalo o Steam gifts skupinu...
-
-
máš recht..
-
-
-
Očekávám spravedlivý souboj :D , každý z obrázků má v sobě krásu a o to bude těžší vybrat toho vítězného, jelikož každý se snažil. Všem přeji hodně štěstí :)
-
Gažo... cos to udělal s Ellie? *2* Jinak fakt pěkný obrazky (ikdyz vetsina jen obkreslena), nečekal jsem že tu bude tolik malířů...
-
-
ellie sa mi trochu nepodarila, musím priznať, ale na moju obranu je to malované vodovkami takže to bolo dosť ťažké :-)
-
-
Nic moc fér jako s tím hlasováním, spousta bude šmejdit po FB a ti poctivý nemají šanci :/
-
Tak jdeme na to muciky :* :)))))
-
A musí to být přímo při boji? Jenom že se chystám kreslit Joela a Ellie jak se ukrývají před infikovaným. Bralo by se to?
-
-
Ukrývačka je v pohodě, to uznáme.
-
-
Už mám zas něco jinýho :D ale díky za reakci
-
Díky.sice koment nebyl muj,ale myslenku sem mel stejnou
-
-
Snad to tady ještě někdo sleduje, mě by zase zajímalo, jestli tam musí být oba protagonisti nebo je to jedno.
-
-
Musí být oba dva :)
-
-