Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RedEagle
    Možu byt ešte radi :)) v takom Counter Striku GO v každej hre z 20 hračov 10 cheaterov a tvorcovia hry to maju u -prr-r.d.ele :))
    • nahodou, zucastnujem sa Dozoru, a uz mi prislo oznamenie ze jeden typek ktoreho som oznacil za cheatera dostal BAN.

mimo to v hre 20 hracov je cheatovanie povolene, zakazane je v hre desiatich teda 5v5. Takze ak mas s cheatermi problém tak hraj kompetetivne zapasy.
    • jindra.veliky
      hadam ze si v Silveru :D :D

nejaci hraci holt umi pouzit mozek, predpokladat taktiku protihracu, koukat na minimapku, peclive poslouchat a nechodi jen jak blbci po mape :D
    • Ty jsi jeden z těch kteří nazývají cheaterem každýho, kdo je lepší jak oni (takže prakticky všichni :)), viď?
  • michaliuz18
    najvacsia vykrádačka herneho priemyslu a early access hier , odpad, kazdy normalny clovek to uz nehrá. Dokonca dayz mod pre armu 3 je sto krat lepsi, aj h1z1 :D nez tento grcajs ktory sa za 2 roky nikam neposunul , len k horsiemu. Ale tak youtuberkom a detom to asi stačí, nieco ako minecraft, ale ten je aspon seriozny
    • Jack1947
      H1Z1? to snad nemyslíš vážně... ta kravina *7*
  • Mám takovej dojem, že padělání průkazů je trestné i v Rusku a Číně. Just saying. Na druhou stranu jde-li o lov achievementů, tak v těchto zemích ještě nikoho z Bohemky nezavřeli.
    • wenceslaus
      Určitě bude. Na druhou stranu, že někdo obchází takové demokratické a právní státy jako tyto, mi žíly netrhá.
      • Jsem si jistý, že jestli je při zahraniční cestě líznou, tvůj názor zde na diskusi jim zajistí bleskurychlé propuštění a omluvu se všemi státními poctami.

Ale vážně. Je, řekněme, velmi netaktické, psát podobné věci na web, nota bene v případě, kdy se mluví o padělání veřejných listin států, které, jak jsi správně postřehl, přistupují k právu na spravedlivý proces velmi svérázně.
        • wenceslaus
          To je pravda. Zmiňovat to takhle veřejně je asi dost neopatrné (i když s těmi doklady necestují).
  • No jak jste tady obhajovali že to je v dárky acces a podobný věci tak se mi zdá že vlastně bohemka v tomhle má smysl pro humor akorát nevím proč nedali arma 3 taky do ea.
  • tak zaprve, vetsina tych chytov co tu pisete, su skor hacky, a podalsie, co je na DayZ tak vymecne ze existuje Hack komunita co sa ju snazi takto nicit?
  • Tak ať tu hru vydaj na PS4/XOne a bude po problémech s cheaterama.
    • Myslíš že na PS4/XOne nejde ve hrách vyvolat debug konzoli, hackovat apod.? :D Zpátky do reality než tě někdo označí za naivního..
      • Nejde, protože tyto konzole nejdou jailbreaknout. *1*
        Však i GTA Online je na PS4/XOne bez cheaterů, horší bude, až tam jailbreak pude.
        Na PS3/X360 taky nikdo nehackoval, než šly jailbreakout. *4*
  • gesto
    Denuvo funguje, teď něco na tu cheaterskou špínu konečně vymyslet
  • TheGGG
    no jo, rusáci a číňani, ti uměli vždy vše jen zničit a rozvrátit...
  • Proč nějaký boj proti cheatům... stejně to za chvílu přestane hrát většina hráčů a zbytek budou jen hardcore fanoušci co cheaty stejně používat nebudou.
    • myslím si, že nejen tvůrci DayZ vedou boj s hackery (a podle článku ve mě zůstal dojem, že jim to moc nejde). Ptát se proč vést boj proti cheatům? Vážně hraješ rád hry, kdy ti dá nějaký nedomrdlý zakomplexovaný kr.pl headshot prakem z větviček ze vzdálenosti dvou kilometrů skrze kopec a město? Ono to totiž odrazuje normálně hrající hráče i ty hardcore (a poškozuje hru samotnou).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit