Přejít na výpis diskuzí
Vyjádření dramaturga Game Page Ondřeje Broukala ke zrušení pořadu
12.6.2012 | Petr Poláček
146 příspěvků
-
+1, bohužel na Kavkách nejsou s to si tohle uvědomit. Respektive jsou, ale..
-
Analýza ČT2 kanálu rady CT říká něco jiného.A to, že měl 32k diváků.50k bylo spíše zbožné přání.
-
sledovanost nemá u veřejnoprávní televize hrát roli. jen "přínosnost".
-
sledovanosť bola okolo 50 000 divákov každý diel. Re-Play má 80 000. Viď FB stránku českej televízie
-
ja by som v tom velku vedu nevidel, proste to nikto nepozeral, ked neni sledovanost proste to zrusili, neexistuje iny dovod. nastastie tu mame fight club a replay.
-
nejlepsi je stejne replay s nejhezci moderatrokou *14* *14*
-
která zkriplené hlava tohle vyblila? rád bych si s ním pohovořil, že by ho ani vlastní matka nepoznala...
-
jo, fandů masového vraždění posledních několika tisíc let je tu spousta, skvělé, tak to má být...
-
no lebo ty si dospeli a mas 50 rokov , skuseny slovencinar si?.. ze si vzivote nic nenapisal troska zle :D a ze kto je dieta ,sak skoda reci sa tu bavit o blbosti
-
At se ti to libi nebo ne,tak vericich je v CR porad vic nez hracu.
-
Televize? To ještě pořád existuje? *8*
-
takze predsa si dieta...
-
pockej, az budes mit sam kravu na materske.
-
Třeba Sama doma. I když tam bych využil toho názvu, změnil bych dramaturgii a šoupl bych to po 22. hodině *14*
-
Duchodci a zensky na materske za zruseni GP urcite nemuzou. Nejses trochu mimo?
-
moc jsem ho nesledoval, měl jsem z toho vždy feeling, že nejde ani tolik o hráče, jako spíš o redaktory. navíc některé rozhovory a recenze co si pamatuju ještě z x let zpět kdy jsem občas nějaký díl čistě náhodou viděl na mě působili převážně poměrně trapně.
-
Posledni kapka CT .. prestavam platit poplatek a at si za ty krestansky s****y plati duchodci a kravy na materske !!!
-
Chlapci, myslím že udobřit se a vyřešit svůj problém s latentní homosexualitou můžete jedině ve společných sprchách. Na to tyhle stránky nejsou...
-
pán je homosexuál?
-
Mazej na Reddit a nedělej tady drsnýho. Seš prostě hulvát.