Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musíte počítat s tím, že televize hraní prezentuje jako strašnou závislost a zlo, které z lidí dělá vraždící magory a jestli to vede říďa z TV .ovna tak se ani nedivím, že to ruší, na Nově toho milného o hrách řekli dost
  • "Výsledky pořadu byly podle mě s ohledem na vysílací čas, kanál ČT2 a cílovou skupinu dobré"
    Takže přeloženo, koukalo na to pět a půl lidí a i když ČT oficiálně sledovanost nepreferuje, každá záminka se, v době velkých rozpočtových škrtů, hodila.
    Částečnou vinu na tom neseme i my a upřímně kdo z vás na to ještě pravidelně koukal? Osobně jsem přestal tak před třemi lety, ale nevadila mi neaktuálnost recenzí, ani zastaralá grafika, ani scénky. Prostě mě nebavilo zapínat TV jen kvůli pár minutám, navíc když GP neměl nikdy pevný vysílací čas. Tu samou křivku sledovanosti (zrychlenou v čase) u sebe pozoruju i v případě Re-playe.
  • vlastik.plaminek
    To je jako se příhlásit na PČR, že jsem znásilnil sousedku. Sice jsem se jí ani malíčkem nedotknul, ale nástroj na to mám. Navíc nevidím důvod, proč platit nějaký poplatek za přístroj, který už jsem zaplatil prodejci.
  • Na to se neda reagovat jinak, nez "zkurvenej slovák"...
  • Nevidíte v tom ale jasnou deklasaci her a hráčů na podivnou zábavu, o který se na ČT prostě informovat nesluší? Čert vezmi to, že hry hraje půl národa, budete koukat na balet holenkové, kterej u nás zajímá jen pár tisíc lidí. Ten signál zdviženého prostředníčku hráčské veřejnosti, čili nám všem, že televize kterou si jako jedinou platíme z daní prostě o hrách informovat nebude, je na tom podle mého názoru to nejhorší. Ve hrách není umění? Grafika, muzika, program, to není umění? Tohle umění je živé, musí zaujmout nejen tím jak vypadá, ale jak se i ovládá - umí si to vůbec někdo z vedení představit, jak je těžké udělat dobrou hru kterou si koupí 100 lidí? Žánr zajímá miliony lidí a veřejnoprávní televize se prostě nemůže tvářit tak, jakože tu taková poptávka není.
  • eb42
    Game Page se na ČT2 opravdu nehodí, mnohem více by se hodil na ČT1, ale pochopitelně by potřeboval výraznou změnu, kterou se bohužel redaktorům nepodařilo na ČT prosadit; vysvětlení ČT, že se jedná o nemístnou PR propagaci komerčních výrobků (her) považuji za nemístný vtip; to by ČT mohla zrušit prakticky všechny magazíny
  • Nesnáším tyto producenty (přeloženo)
    a ČT pozor na opuštěná zavazadla a lidi z bombou na sobě
  • Hloupost.
    Televizi internet asi pohltí, protože oproti ní přináší pouze výhody (respektive veškeré TV-vysílání bude online). Ale ani jedno ze zbývajících médií prostě pohltit nemůže. Tisk vůbec nepřichází v úvahu - nepotřebuje připojení ani energii a je tu také hmotnost, skladnost a bůhví co dalšího. Dále zařízení na příjem s reproduktorem bude vždy levnější, menší a méně energeticky náročné než zařízení s jakoukoli obrazovkou. Internet maximálně zmenší trh těchto médií a tento prostor zaujme sám. To už se ale stalo.
  • často Ano !
  • Většina hráčů, co si zde stěžuje, že Game Page ruší, se na ten pořad stejně nedívá. Televize je totiž pasivní forma zábavy a zdroje informací narozdíl od aktivního surfování na netu a hraní her.
    Nějak mi proto nejde do hlavy představa hráče, který po vytíženém dni prací konečně usedá ke svému počítači (konzoli), přitom mu v kapse zvoní mobil s upozorněním, že právě teď začíná v televizi Game Page, aby se mohl kouknout, kterou hru si má vlastně zahrát.
    Pomineme-li fakt, že hráči televizi vlastně vůbec nemají, televizní zpravodajství nesledují a zevrubně na to upozornňují na kdejaké diskuzi, aby tak dali najevo, že jsou ti největší pankáči ze všech a ne nějaké ovce!
    Televize není vůbec špatná, nakonec v mém dětství to byla moje nejlepší vychovatelka a některé publicistické pořady na ČT jsou fajn. Bohužel, impotence a ignorantství ČT, ve směru cokoliv v tomto pořadu změnit k lepšímu, nezná mezí, je mi tak šumafuk, že Game Page nebude.
  • MickeyMutant
    Nejdřív musím napsat, že jsem z Game Page nikdy neviděl ani jeden díl celý a i to už je hodně let. Tím chci říct, že vůbec nemůžu hodnotit kvalitu.

Ale na tom rozhovoru mě zaujala věta, kde Ondřej Broukal říká, že se točí v sériích třeba i 4 díly najednou a že scénáře musí být odevzdané minimálně měsíc před odvysíláním prvního dílu dané série. Napadá mě, ať už je to vina vedení televize nebo neflexibilního systému, jestli má potom podobný pořad, který stojí a padá na aktuálnosti informací, vůbec smysl. To tam opravdu běžely dva měsíce staré recenze?*8*
  • Koukám, že si snad článek ani nečetl a soudě dle blábolů, které si zde vypotil, tě tipuji na diskutujícího ze serveru idnes *7*
  • A jsme zpět na začátku. Nepovažuji formu a obsah GP za veřejnoprávní, tvůrci chtěli kvalitu zlepšit, ale nikdo je bohužel nevyslyšel tečka. Nebylo to rozhodnutí ze dne na den, od rozšíření internetu se musela všechna dosavadní herní média změnit aby přežila a lidé kteří rozhodovali o vývoji GP to nechápali nebo nechtěli chápat.

Nějakou obdobu, klidně se stejným názvem bych rád viděl v pořadu na nově vznikajícím kanálu zaměřeným na mládež bez recenzí, novinek, reportů z různých progaming akcí apod. ale když se tohle vyřadí ze současného GP, tak moc nezbyde.
  • Neni, máti je pravicově založená...
  • ja myslel ze se tu probíra herní tematika a ejhle sem tam i pravičák či levičák si skulinku na ty svoje blaboly tady najde.... vratme se ke hram a herní tématice jo... jinak gamepage me taky neprisla nic moc ale aby na ct nebyl vubec porad takovýho druhu to by byla skoda ...at to pojmou trochu jinak ( např.vynechaj ty scenky , reportaze at jsou aktualní ,grafika atd.) a snad by to slo co ???? *5*
  • Dej si sprchu Ládínku.

A bacha aby tam za tebou nehupsl nějakej zlej homosexuál.
  • To sem nepsal já, ale zastal sem se dotyčného, který to psal potom co začal někdo kontrovat že by taky mohl nazvat "českou kulturu m*dkama"... Pomatenče...
  • To víš že jo, já jako Žid sem nácek, tos mi to teda nandal... K holokaustu má smysl se vyjadřovat tam kde se to hodí, ale ne aby v každom díle onoho pořadu to bylo hlásáno jak na běžícím pásu i v dílech, které se židů vůbec netýkaly.

Pravičák samozřejmě sem, ale krajně pravicový extrémista, jak si na to přišel? Já sem konzervativní pravičák...
  • smejki
    já si nemyslím, že musí nutně vzniknout NIC. vždyť ti tvůrci se můžou chytit jinde.
  • Copak, brečel jsi, když bylo výročí zabití Heydricha, ty techniku/zvukaři, jinak řečeno, týpku, co drží tyčku s mikrofonem *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit