Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začal bych u zlepšení vystupování. Být já v jakési radě ČT a nahlédnout do reakcí ke zrušení pořadu, tak se jen utvrdím ve správnosti toho rozhodnutí.
  • LamacJoysticku
    Me se tv posrala a novou jsem si nekoupil a kupodivu mi nechybi. Hlavne reklamy, ktery me doslova sziraly. V dobe netu, kdy si muzete pustit skoro vsechno kdy se vam zachce a na co mate chut v budoucnu tv nechci. A monitor mam velkej.
  • Jo, čekal jsem podobnou reakci, napsal jsem to zbytečně. Tak jinak - příjmy z reklamy se řídí něčím úplně jiným než příjmy z kons. poplatků a sledovanost nemá být u veřejnoprávní televize nijak zvlášť podstatnou veličinou. Veškeré komentáře ohledně sledovanosti - v horším případě počtu fanoušku na Facebooku - jsou tedy dost mimo. Efektivita je to, oč tu běží.

Souhlasím se zrušením GB protože nebylo schopno prosadit změny poplatné době, a to nemusí být nutně chyba lidí kteří na pořadu pracovali. Nebudu porovnávat s jinými pořady ČT, to nemá smysl, ale opravdu těžko hledat veřejnoprávnost v záplavě recenzí, novinek a soutěží.
  • To jo no, pro starší.
  • Ano, tohle delali prakticky vsichni redaktori, kteri se v GP od jejiho vzniku vystridali, a ze jich bylo dost. Spousta z nich kdyz videla odpor CT neco menit a na necem pracovat, tak se na to radsi vykaslali.
  • Trol.diskuzni
    No dík *1*
  • To tvrdí oni.Tak nějak nedokážu uvěřit, že přisli za vedením ČT a řekli "Hele my už ty scénky nechceme dělat a ztrapňovat se.Chceme dát více prostoru recenzím atp. tedy věcem, které hráče bude zajímat.Zvyšíme tím sledovanost" a vedení ČT "Ne budete dál dělat ty "vtipné scenky nám se líbí."..
    ¨Ne myslím že tak nebylo.
  • To by bylo jeste tak zajimavy :)
  • A správně bys můj synu udělal. Televizní stanice jsou pouhými nástroji ďabla.
  • Muzu te ubezpecit, ze on nemysli :)
  • A jaké to je mít trvalý pobyt přihlášený na obecním úřadě ? :)
    Já vím, že tam nejsi (po diváky), ale mohl bys o tom povyprávět :)
  • Doufám, že nemyslíš televize jako přístroje, protože to bych si pak neměl na čem pouštět filmy, protože čučet na film na monitoru mě fakt nebaví :-)
  • Ako ja suhlasim, ze GP mal vela chyb, ale ako si si mohol aj precitat v clanku, boli si chyb vedomi a na ich rieseni chceli pracovat, len narazali na system akym funguje CT.
  • Ano, jsem neplatič a nestydím se za to ;-)
  • Trol.diskuzni
    Já bych všechny ty pořady a televize zakázal.
  • Pokud je pravda co Broukal říká tak je to podpásovka od ČT je mi jasné že je ČT zaměřena spíše na dokumenty a kulturní pořady ale nemyslim že by GP byl uplně špatný a že by neměl dobrou sledovanost.Zkrátka nechápu.Asi ta sledovanost padala u jiných pořadů a proto se rozhodli jeden uřiznout a nahradit ho dalším pro seniory.
  • To je mi jasné, ale většina těch poplatků nejde na provoz a zkvalitňování techniky, kterou používají všechny stanice na území ČR, ale cpe se do trapných pořadů ČT, do točení céčkových českých filmů a na odměny vedení ČT. Jinak já sem v klidu, protože mám trvalé bydliště jinde, než opravdu bydlím a tam se poplatky platí, takže mi pokuta nehrozí :-)
  • No, asi to nepochopis, ale poviem Ti jednu vec. Zrusenie relacie znamena v AKEJKOLVEK televizii viac penazi pre "inu" relaciu. To s verejnopravnoj telviziou ako takou nema nic spolocne. - Ale je mi jasne, ze to asi nepochopis, bez urazky, len Ta chcem varovat pred retardovanou reakciou.

A ano, ta zastarala struktura a aj to chovanie uz s verejnopravnou televiziou ma vela spolocneho.
  • To, že se nedíváš na CT neznamená, že nesmís platit koncesionářský poplatek.Tím vyvstává otázka, že buď nevíš o čem mlůvíš a platíš aniž by sis to uvědomoval nebo za tebe platí rodiče nebo jsi neplatič.
  • A ja myslim, ze by se mela ted nejvic ukazat a zalobovat ta proslavena "Asociace herniho prumyslu", at uz to znamena a dela cokoli :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit