Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kdo ví, jestli to vůbec někdy vyjde. Dost silně mi to připomíná nekonečný příběh alias Duke nukem forever. Obávám se, že až(jestli) to někdy vydají, tak to dopadne podobně. Bohužel.
  • ukamenujte ma, ale bude to fail.

    teda samozrejme nie v pocte predanych kusov, tie pojdu do milionov nech ta hra bude akakolvek. kebyze vidu recenzie pred vydanim a vsetky daju 3/10 aj tak to bude mat rpedaje vacsie ako witcher 2

    podla mna to ale bude zla hra. prva hra od blizzardu na konzole. sice je taka primitivna ze sa tam hodi, ale aj tak. graficka stylizacia ala wowko, to v diable nema co robit. a co som pzoeral videa z bety, gameplay mi pride velmi nudny.

    a nic na tom nezmeni ani vasich 300 minusiek:) anyway, hf pri hrani za pol roka
  • Nevim. D2 byla supr hra, vydrzel jsem u ni 8 let :). D3 bude taky supr. Stačí se mrknout na oficial.stranku kde je seznam itemů. Me se videa z bety libej. Hlavne zavěr z bety skeleton king. Grafika neni podstatna (ani neni spatna, me se libi). Jak hra dopadne a jestli se stane legendou ukaze cas. Ja predpovidam obrovskej uspech, delsi a lepsi hrani nez u D2.
    • JJ, určitě souhlasím. Blizz nikdy netlačil na high end grafiku. V podstatě vždy dělal hry tak, aby si to mohlo zahrát hodně hráčů na i né zrovna high end grafárně/stroji. Když vylezl již SC1, tak minimální konfigurace začínala na 486. Navíc Blizzard vždy tlačí na hratelnost a o tom to je. Hraji sám hry od PopCap Games, který jsou graficky někdy až trapné, ale ta hratelnost a zábava všechno vynahrazuje. Další věc - určitě bych to nijak nespojoval s vydáním dalšího patche pro WoW a už vůbec s tím, že se bojí o odliv hráčů z Warcraftu - to je naprostý nesmysl. Hrál jsem WoW cca 4 roky a opravdu jsem WoW kvůli čemukoliv jinýmu hrát nepřestal. Diablo budu vždy záruka opravdu AAA titulu a vydavatelé prostě nesmí dopustit, aby tomu tak nebylo. Někdo tady psal o tom, že aukce jsou zabagované - tady bych opravdu viděl důvod odkladu, protože každý z nás tady ví, jak lidi umí tlačit na pilu, když ztratí svoje peníze. Navíc beztak se počítá s prvotním prodejem tak 4 milióny kusů a to už jenom pro výrobu chce čas. Výroba samotná jenom spouštěcího počtu tolika kusů zabere aspoň 2-3 měsíce. Následná distribuce atd... No prostě to ten čas zabere.
      • vyroba 4 milionu kusu v dobe digitalni distribuce mi pripada zbytecna ... to nebude duvod zpozdeni, s casem na pozadovanou vyrobu museli pocitat davno ...
        spis ta aukce ...
        nicmene sem nastvanej ... cekam neunosne dlouho a dalsi odklad je fakt zklamani ... at to klidne pustej bez aukce :-)
        • JJ, to máš taky pravdu. Na digitální distribuci jsem si ani nevzpomněl, když jsem to psal. Je levnější, rychlejší a pohodlnější. Ale krabicovky se musejí taky udělat.
          Měl jsme jenom na mysli, že od začátku bety to zabere nějakej čas. Takže to vlastně brzdí beta samotná a datum, od kdy započne výroba.
  • cekaj az jim klesnou pocty hracu wowka, pak jim predhodi "pokracovani"...
  • pitanimal
    Tak přece to nebudou vydávat ve stejnou dobu jako Skyrim nebo Battlefield 3, graficky je diablo století pozadu....
    • Blizzard nikdy nevydával grafický pecky a stejně TESům i Battlefieldům vytíral v prodejích (pro mě i hratelnosti, ale to je individuální, ačkoliv Oblivion a Morrowind mě bavil taky úžasně) zrak
  • je pravda že se tam nebudou rozdelovat body?
    • Okrem skill tree, na US stranke diabla 3 je uz mozne pozriet si predmety, zbrane, flasky atd.
    • Asi to deni okolo moc nesledujete. Diky tomu, ze beta neni pod NDA, jsou na webech i skill buildery.
      Funguje to vcelku jednoduse, mate asi 10 pozic na skilly + 3 na passivy, ale zhruba trojnasobek skillu - musite si vybrat, ktery skilly chcete pouzivat v boji. Napr. u barbara to neni jednoduche, protoze nejede na manu ale na fury, takze ma skilly ktere fury generuji a ktere spotrebovavaji, takze to bude chtit trosku promyslet.
      Dale kazdy skill jeste muzete vytunit jednou runou (myslim, ze run je celkem 6 barev), cimz se dany skill dost markantne zmeni - napr. runa (barvu si nepamatuju) pro barbara pro Whirlwind - jedna zpusobi, ze pri whirlwindu budou jeste vyletovat tornada a delat dmg a treba jina zase prida 85% movement speed pri whirleni.
      Docela me zaujaly pasivy, protoze tam je fakt jeden lepsi nez druhej a vybrat jen 3, to bude vec.
      Nicmene rozdelovani bodu jak byvala sila/obratnost/vitalita/mana nebude.
      • och boze, och boze, tak sa im to nakoniec podarilo, zmrzacit jednu hernu legendu ... zbohom diablo moje milovane, ocividne dostal prednost Diablocraft
      • To zní super. I kdyby to nedopadlo tak dobře jako predchozí systémí, tak furt se mi líbí, že se snaží přijít s něčím novým (v rámci série) než aby jen hodili předchozí díl do nové grafiky.
        • skoda jen ze to snazeni taky nanasmerovali na tu grafiku a predhodi nam to v skoro stejne DX9 grafice *10*
    • Ano... jaký je tvůj závěr z toho?
      • nesledoval jsem vývoj, tak nevím jak to bude fungovat. Třeba ve wowku když hraješ za nějakou clasu máš možnost si vybrat ze 3 specializací, samotný rozdělování bodu by mi ani nechybělo, stejne každý jen použije ten nejlepší build který najde na internetu (alespoň ve wowku to tak je). Ale nějak ovlyvnit smerovani postavy nebo dat každe postave jinou specializaci by melo byt možný jinak to bude postrádat hloubku.
      • sry vím že to sem nepatri ale co to je kur..a se steamem? Novinky tam stoji 50€ to je kur.a o 15€ víc než v normalnim kamennem nebo domacim internetovem obchodu, to je k...a rozdíl ne? Tohle nebudu podporovat už z principu.
        • to jsem se preklik, ale abych nebyl jen oftopic, hacknslash rpg bez rozdelovani bodu? To si snad delaji legraci nebo co??? *16* *10* *11* *8* *13* *9*
  • Asi potrebuji jeste chvili aby to mohli vydat i na mobily. Prece jenom slozitost hry by tomu odpovidala ;-)
    Ale aby nebyl zase takovy flame, docela se mi to z bety libi. Co mi nesedi je nemoznost jakkoli rozdelovat body nebo si vybirat skilly. Proste novy level, dostanete tolik hp a presne tuhle schopnost. Udajne to maji vylepsit runy (ktere v bete nejsou), ale porad nevim jestli me to bude nutit zakladat nove postavy abych zkousel ruzne strategie jako ve dvojce. Zatim to vypada ze ne a ze se to cele bude tocit jenom okolo grindeni predmetu. Tak doufam ze se pletu.
  • co na tom po tolika letech delaj paneboze ja uz to chci hrat!! a stejne de zase o prachy a ne o nejaky dodelavani to je kazdymu asi jasny:-(

    ps: koukal sem na nejaky videa z bety az na to ze to bylo nejaky lehky a hodne korydor štajl to vypada nadejne:-)
    • Každý chce aby to už vyšlo, ale zkuste si představit co kdyby to opravdu vydali tento rok a kvůli tomu, že to bylo uspěchané tam bylo hromady chyb a nedostatků, neštvalo by vás to víc než si radši ještě chvíi počkat?
      • prudislav
        mě by stačilo kdyby přidali možnost offline postavy(stejně mphrát vůbec nebudu -maximálně coop s pár friendama)
        • Sakra ty seš nemoderní! Co budeš dělat za pár let, když budou všechny hry automaticky integrovany s faacebookem bez možnosti vypnutí? *7*
          • prudislav
            to je úplně jednoduchý - starších her na který jsem neměl čas je dost a ty nový přestanu hrát - z těhle pseudosociálních funkcí je mi na zvracení
            • 1+
    • prudislav
      já nevim mě se to diablo už začíná i hnusit :-( Být SP hráč se v roce 2011 nenosí - být offline je zločit -> že já nezůstal u toho pirátění , já blbec si hry kupuju a ještě mě omezujou víc než toho piráta :-(
    • Nuz, ako sa hovorilo vo vacsine tych videi: cela beta je prva tretina prveho aktu, prvej obtiaznosti (zo styroch). Takze samozrejme ze to je lahke... Inak, hratelnostou je to proste Diablo, takze parada. Osobne sa mi najviac paci Wizard, potom Monk (ktory je skvely, este chvilu gameplayu a bude to moja uplne najoblubenejsia classa v hre)
    • Lehký to bylo kvůli tomu, že je to třetina prvního aktu a ještě k tomu normal obtížnost... To se určitě zlepší... Koridorovost uvidíme...prý jsou tam také velké otevřené prostory, ale asi už to nebude jako dvojka, kde bylo mnoho velkých, otevřených a de facto "prázdných" prostorů. Ale to se asi uvidí...osobně bych taky chtěl vidět více otevřené prostředí...
      A o prachy jde bohužel vždy až na prvním místě... S tím nic nenaděláš. Je pravděpodobné, že to do konce roku mohli stihnout a abych řekl pravdu, tak mě ty jejich vývojové cykly už taky někdy pěkně štvou, ale musíme doufat, že tedy alespoň opraví co nejvíce chyb budou moci (v systému hry už se asi nebude nic měnit...). Třeba aukce je momentálně prý pěkně zabugovaná. A jelikož jim na ní hodně záleží, tak i to může být důvodem odkladu. Aukce musí být hotová na stopro (nedejbože aby tam lidi ztráceli platby apod.).
  • Kdo by to byl u Blizzardu cekal, ze? :))
    • *1*
  • Jděte si s těma politickejma komentářema na novinky nebo na idnes !!! Ať je alespoň někde normální diskuze *12*

    (reakce na Kima, protože v poslední době je to tu pořád nějakej politickej vtip) *16*
    • no a?tak přepni Tv když ti program nevoní *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit