Přejít na výpis diskuzí
Vyjde Diablo III už 1. února? US prodejce s tím počítá!
8.1.2012 | Petr Poláček
114 příspěvků
-
Kaslete na Blizzard a jeho navnadovani...Stahnite si beta client s crackem a hrajte i s kamaradama az do vydani D3...
-
-
Jo. Kdyby jsi měl tokové štěstí co já. Nemusíš mit crack, ale dostaneš povolení od blizzardu :D
Stačilo jen dát v battle.netu žádost o beta a za pát týdnů jsi mohl být jeden z mála co může hrát online. A ohledně D3 beta mě chytla a bojím se, že mě chytne i full a nepustí :D To je asi jeden zápor D3 -
Fakt to funguje?
-
-
Vzhledem k tomu ze D3 funguje stejne jak WOW tzn online (netusim kolik toho dela server) a vzhledem k tomu na jake urovni byly emulatory na wowko na zacatku tak to funguje asi stylem ze mlatis moby co na tebe cumi. O nejakym "hrani" nebude rec. Spis takovy prochazeni sveta.
-
-
Vypada to tak, ze vubec nevnimas veci, kolem sebe :) Nectes, nevis :) Pripominam, ze ten crc server neni furt 1. verze :) Myslim, ze by jsi potreboval refreshnout se
-
-
No jasně. To bude obdobný hraní D3 jako jsou WoW free servery *1* . Pobavils, kámo.
(a to jsem se o víkendu vydatně refreshoval, zejména v sobotu U rytíře Žumbery) -
Aha, takze (pry) existuje jeden emu a tohle bylo ve 3 dny starym postu: "Things like Spells, things attacking you, and whatnot has to be programmed in, and that takes a lot of work.." Tot k "hrani" D3 pane nectes nevis. *15*
-
v jakym to je tedka stavu? naposled si pamatuju, ze jsi si moby musel spawnovat rucne po jednom a stejne nic nedelali :D
-
-
Supér, to zní jako skvělej zážitek... ale tak i opravdový Diablo 3 bude jen klikání, takže není moc rozdíl jestli klikáš na mostra nebo na prázdnej svět.
Come at me bros. *15*
-
-
To je mozny, jdu se stydet do kouta, ale vzhledem k tomu ze ani za 7 let neudelali nic funkcniho na wow, tak nepocitam s tim ze se jim povedlo za pul roku udelat neco funkcniho na D3. Takovy ty napul funkcni veci samozrejme nepocitam, "hrat" neni hrat.
-
-
tak jsem narychlo zkontroloval stav emulatoru na D3 a vypada to, ze se muze chodit jen po meste :D zadny monstra, zadny questy
-
-
-
-
-
-
Oh, sorry guys, I can't speak czech at all soo... This is a discussion about Skyrim's recent ultra patch with a new high-fidelity texture pack within, isn't it? Looking forward to beat this f*cking dragons once more! *4* *4* *4*
I just love the game, you know... *14* *14* *14* -
-
Bež už s tímhle spamem do hajzlu.
-
-
More spam? catch this.
-
-
Nejsi zajímavej ani vtipnej, pouze trapnej. Tvoje kecy o Skyrimu ve všech nesouvisejících diskuzích tu fakt nikoho nezajímaj.
-
-
hlavně pořád obchází ip bany..
-
-
Hele, zase dvojník? Zdraví Trol.diskuzni (ten opravdový *3* )
-
-
Jesus Christ, you're multiplaying broski.
-
-
Poraď mi, kolego, co mám dělat... Někdo si už druhý den příležitostně používá mé nicky! *8* *13*
-
-
-
-
-
Oh God, I meant THESE, of course... This english grammar is going to kill me early! *13* *13* *13*
-
-
Neni "early" jako "soon"... *2*
-
mluv česki !! _Tohle je česska sranka!
-
-
A ty prečo nepíšeš česky?
-
-
-
-
Ellendway: "klic" myslim obrazne, prijde ti pouze email o tom, ze beta je aktivovana na tvym uctu, takze se te znova ptam 28.6.2011 ti prisla pozvanka, ktera OFICIALNE rika, ze je beta aktivni na tvym accountu. Kdy presne jsi to sel pustit? Ted me napadlo, ze jsi v tom mozna nevinne a akorat ses nachytal na phishing email, protoze tech chodilo opravdu hodne, zejmena uctum, ktere jsou registrovany na ruznych fanstrankach.
-
-
Nikoho jsem ještě neurazil. Pokud tě uráží slovo hloupost, je to docela smutné.
A konspirace o fanstránkách? Opět se ukazuje, že jsi asi na internetu nováčkem.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/3525456/Community_News-06_01_2012#blog
http://eu.battle.net/wow/en/blog/3477478/Community_News-30_12_2011#blog
http://eu.battle.net/wow/en/blog/3456486/Community_News-23_12_2011#blog
http://eu.battle.net/wow/en/blog/2502703
http://eu.battle.net/wow/en/blog/2667437 -
-
Promin, mi se tu bavime o wow? Mam pocit, ze resime diablo
-
-
Samozřejmě, že se bavíme o Diablu. Každá fanstránka dostává přístupy ke všem hrám od Blizzardu. Stejně tomu bylo i u Starcraftu.
-
-
Muzes mi prosimte misto nejakych informaci o WoWu hodit nejaky link na to, ze fanstranky dostali pristup do bety 28.6 ?
-
-
-
-
Ellendway: jediny co povazuju za smutny je, zacit urazet druhyho, jakmile nemas cim podlozit tve lzi. Je hodne srandovni nakonec vytahnout nejaky konspiracni teorie o Blizzardu jejich fanstankach o kterych samozrejme nikde na netu neni ani jedna veta, protoze to je super tajny. Smir se s tim, ze 3/4 roku beta opravdu nejede a pokud ti prisel email 28.6 tak to fake a pokud ses podle neho nekam logoval, tak radsi zmen heslo.
-
To, co jsi napsal je hloupost, protože v případě veřejného rozdávání přístupů na betu se dostávají přímo klíče. Já žádný nedostal, byla mi hra přiřazena na Battle.net účet, jako dalších desítkám adminů fanstránek, kteří podepsali smlouvu o provozování a dalších věcí...
Mimochodem... nejsem uživatel fanstránky, ale admin, takže to bude trochu jiná věc, že? :) -
-
Ok, rozdavaji klic i pristup na ucet, kazdopadne stale jsi neodpovedel na to, kdy jsi poprve betu spustil... chci odpovedi! dobry, uz jsi i admin :D z toho si vyvozuju, ze to jsou nejaky ceske fan stranky a u nich bude blizzard asi cely zhavy davat pristup o 3 mesice driv
-
-
Ano, už jsem i administrátor.
O tom se můžeš přesvědčit například na http://wowfan.tiscali.cz/seznam-uzivatelu/1/. -
-
Libi se mi, ze pises hned, aspon to trochu odsejpa :D Ale stale jsi mi neodpovedel na to, kdyz jsi poprve spustil betu
-
-
-
-
neco k tvymu poslednimu prispevku, nevim co vsechno fan stranky dostavaji, ale 100% vim, ze to neni super exklizivni pristup do bety o 3 mesice driv a pritom o tom neunikne ani jedna veta na netu. Radsi napis, kdy jsi to zacal hrat.
-
-
hlavně to musí vyjít zaroveň i na ps3 *14* *14* a budu fakt happy
-
-
tak to si počkáme ještě dalších 7 let *1*
-
-
nechápu vaše mínusy...
-
Tak Blizzard se konzolí nebojí...
Diablo 1 a Warcraft 1 vyšli pro PS1 a Starcraft pro N64.
Schválně kolik z místních Blizzard loverů to vědělo? :G -
-
diablo 1 sem na ps1 projel 16krát a pak sem si střihnul co-op s bráchou *4* .
-
-
-
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/8/8606/8813374.jpg
-
-
Jsem zvedavej, jestli recenze bude prehnana jako u skyrimu, nebo pravdiva jako u p. Vavry
-
-
Recenze bude obsahovat stejnou míru pravdy jako všechny ostatní na Games.cz.
Jak velká ta míra je už musí každý zvážit sám. -
-
vubec nehanim a ani nechci hanit recenze na tiscali. Jen mi prijde jako kdyz nekdo "zivne a zivaji vsichni"
-
-
trololo?
-
-
Vávra měl pravdu po tech. stránce a chybách je to dost špatný, ale stou kritikou to fakt přehnal. i přesto je to výborná hra kterou jsem ještě nedohrál pač do teď se zabývám jen vedlejšími úkoly.
-
-
Vávra neměl pravdu v ničem. Jen si potřeboval namasírovat ego a trošku rozbouřit herní vody v česku a udělat reklamu svýmu projektu.
-
-
Ty betonový klenby mě ve Skyrimu pořádně nas**ly! Doufám že warhorse si najmou ke každýmu grafikovi jednoho experimentálního archeologa, kterej jim ukáže co je to povoz a kam husiti chodili na záchod *15*
-
-
-
-
-
pokud to bude 1.2. tak smůla pro diablo.
-
Datum je možná správný, spíš je blbej rok
-
Ať je to jak chce, těšim se jak blázen. *14*
-
"Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012." *1* *5*
-
-
Néé, a já myslel, že půlka herního světa se konečně dočká své dávky.
-
-
Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože "samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012, to jste nevěděli?!" *1*
Source: Blesk.cz
To the strange japanese guy: Oh well, sadness is the word... *13* -
-
変なチェコ人に: Indeed. *11*
-
-
-
-
Feburary, legit!