Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fake nefake,až to vyjde nikdo mě minimálně měsíc neuvidí.Nakoupím zásoby jídla,pití,cigár a taky sprchových gelů,protože v pekle je horko:-)
    • nekecej, ze se budes sprchovat :D nebo na sebe chces lit rovnou ten gel u PC?
  • Datum je možná správný, spíš je blbej rok
  • Hlasuji pro ten matroš *1*
  • Odulin
    Ať je to jak chce, těšim se jak blázen. *14*
  • Je to čistá mediální hra. Bashiok (komunitní manažer Blizzardu) nedavno prohlásil, že hru oznamí cca 2 měsíce před vydáním. Bylo by to od Blizzu hodně amatérské, kdyby takhle šokovali. Vzhledem k tomu, že se budou do konce ledna stále rozdávat beta klíče, vidím zmíněné datum velmi skepticky. Rád bych se mýlil, ale fakta mluví jasně. Můj osobní odhad je nejdříve na konci března. Howgh.
    • Ellendway
      Bashiok toho už nakecal... vidím to v každém jeho druhém postu.
      • V tomhle bych mu věřil. Marketing je marketing.
    • Stejne tak Bashiok rikat, ze ve hre NIKDY nebude aukce za realny penize... holt veci se meni. Konec bety SC2 taky plynule navazoval na vydani verze a klice byly rozdavany do posledni chvile.
  • Apofisko
    Ja vto verím :) alebo aspon dúfam :) pokial by to tak bolo už viem co budem robit letný semester :D
  • Už mi celá situace kolem Diabla 3 příjde k smíchu. Máme tu Diablo 3 myši, podložky, trička atd. atd., ale hra je pořád v nedohlednu..... Osobně myslím, že Diablo 3 beta testing je jen zástěrka pro z poloviny nehotový produkt, který světlo světa spatří nejdříve v roce 2014. V roce 2008 Blizzard oznámil, že od roku 2006 je Diablo 3 ve vývoji. Máme rok 2012 a kde nic tu nic. Diablo 2 trvalo 4 roky, Torchlight trval dva roky. 6 let na vývoj RPG Hack n slash mlátičky je podlě víc než dost. Ono od oznámení čekat jeden či dva roky se ještě dá. My už ale čekáme roky 4! Diablo 3 produkty předstihly hru samotnou a Blizzard nám neustále vesele prdí do obličeje.
    • Nejspíš pořád ladí tu aukci, aby se nedalo pořádně hrát bez jejího používání.
      • neco na tom bude, porad premeslej jak z toho udelat dojnou kravu misto chcipajiciho wowka, snad je nenapadne zpusob jak to zaonacit aby jim prosli mesicni poplatky
  • Nez budete psat takoveto clanky, zkuste si nejdriv neco zjistit. Vsechna data jsou vymyslena, samotny datum vydani bude oznamen celosvetove, zatim si ho vsechny obchody pouze vymysleji.
  • DarkHawk
    Diablo III by už mohlo konečně mohlo vyjít. A to co nejdřív.
    • Jj, konečně pořádná hra pro opravdové hráče, ne jak ty oduševnělé desítkové s*ágory, co vycházely loni! *6*
  • Já už to vidím, bude to mít naprosto stejný průběh jako DNF *1*
    • Doba vývoje i prozatimní vývoj událostí tomu nasvědčuje:-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit