Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takova blbost ale kde se da Diablo III koupit za nejnizsi peniz?
    • Obráť sa na túto tetu, na takéto otázky je expert: http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0
      • Ellendway
        Bože :D
  • Asharak
    Z toho to sem tu četl je asi nejlepší se zatím shodnout na tom, že 1.2.2012 oznámí Blizzard, že 1.4.2012 vyjde Diablo III. Co vy na to ? *3* Hezky na prvního Apríla. A v balení by byl nějaký ten joke *1* *4*
    • Otevres baleni a tam bude Diablo 1 a 2 a pod tim 1+2=3 a obrazek trolla.
  • Je to fake ked si vsimnete na tej fotke je zle napisany mesiac februar :) (February)
    • máš pravdu hošku, je tam napsaný "Febura..."něco.
  • Drsný, ale na スカイリム to pořád nemá.

Ale těším se na všechny filosofické debaty, které kvůli Diablu 3 budu mít se svými soukmenovci.
    • Na tomhle je hezky vidět, jak japonská konzervativnost škodí. Jak mají umět anglicky, když si i název hry někteří bezdůvodně přepíšou kanou?

Edit: Jo a je to ディアボロ
    • umět japonsky je velká frajeřina, ovšem ještě větší frajeřina je dokázat s tím všude nemachrovat...
      • Vědět kdy vyjde Diablo 3 je taky velká frajeřina, ale ovšem ještě větší je hrát スカイリム. Takže FUS RO DAH!
  • Kaslete na Blizzard a jeho navnadovani...Stahnite si beta client s crackem a hrajte i s kamaradama az do vydani D3...
    • Jo. Kdyby jsi měl tokové štěstí co já. Nemusíš mit crack, ale dostaneš povolení od blizzardu :D
      Stačilo jen dát v battle.netu žádost o beta a za pát týdnů jsi mohl být jeden z mála co může hrát online. A ohledně D3 beta mě chytla a bojím se, že mě chytne i full a nepustí :D To je asi jeden zápor D3
    • Fakt to funguje?
      • Vzhledem k tomu ze D3 funguje stejne jak WOW tzn online (netusim kolik toho dela server) a vzhledem k tomu na jake urovni byly emulatory na wowko na zacatku tak to funguje asi stylem ze mlatis moby co na tebe cumi. O nejakym "hrani" nebude rec. Spis takovy prochazeni sveta.
        • Vypada to tak, ze vubec nevnimas veci, kolem sebe :) Nectes, nevis :) Pripominam, ze ten crc server neni furt 1. verze :) Myslim, ze by jsi potreboval refreshnout se
          • kostejnesmrtelny
            No jasně. To bude obdobný hraní D3 jako jsou WoW free servery *1* . Pobavils, kámo.

(a to jsem se o víkendu vydatně refreshoval, zejména v sobotu U rytíře Žumbery)
          • Aha, takze (pry) existuje jeden emu a tohle bylo ve 3 dny starym postu: "Things like Spells, things attacking you, and whatnot has to be programmed in, and that takes a lot of work.." Tot k "hrani" D3 pane nectes nevis. *15*
          • v jakym to je tedka stavu? naposled si pamatuju, ze jsi si moby musel spawnovat rucne po jednom a stejne nic nedelali :D
            • Supér, to zní jako skvělej zážitek... ale tak i opravdový Diablo 3 bude jen klikání, takže není moc rozdíl jestli klikáš na mostra nebo na prázdnej svět.

Come at me bros. *15*
          • To je mozny, jdu se stydet do kouta, ale vzhledem k tomu ze ani za 7 let neudelali nic funkcniho na wow, tak nepocitam s tim ze se jim povedlo za pul roku udelat neco funkcniho na D3. Takovy ty napul funkcni veci samozrejme nepocitam, "hrat" neni hrat.
            • tak jsem narychlo zkontroloval stav emulatoru na D3 a vypada to, ze se muze chodit jen po meste :D zadny monstra, zadny questy
  • Ono Diablo 3 vůbec někoho zajímá? Je to shitovní série... *10*
    • Tak asi jo...by ses divil cece *1*
  • Prosím, ať je to pravda :D
  • Feburary, legit!
  • "Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012." *1* *5*
    • Néé, a já myslel, že půlka herního světa se konečně dočká své dávky.
      • Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože "samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012, to jste nevěděli?!" *1*

Source: Blesk.cz

To the strange japanese guy: Oh well, sadness is the word... *13*
        • 変なチェコ人に: Indeed. *11*
  • A ty proc nepises cesky slovaku? a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit