Přejít na výpis diskuzí
Vyjde Diablo III už 1. února? US prodejce s tím počítá!
8.1.2012 | Petr Poláček
114 příspěvků
-
vubec nehanim a ani nechci hanit recenze na tiscali. Jen mi prijde jako kdyz nekdo "zivne a zivaji vsichni"
-
Ty betonový klenby mě ve Skyrimu pořádně nas**ly! Doufám že warhorse si najmou ke každýmu grafikovi jednoho experimentálního archeologa, kterej jim ukáže co je to povoz a kam husiti chodili na záchod *15*
-
hlavně pořád obchází ip bany..
-
Supér, to zní jako skvělej zážitek... ale tak i opravdový Diablo 3 bude jen klikání, takže není moc rozdíl jestli klikáš na mostra nebo na prázdnej svět.
Come at me bros. *15* -
Aha, takze (pry) existuje jeden emu a tohle bylo ve 3 dny starym postu: "Things like Spells, things attacking you, and whatnot has to be programmed in, and that takes a lot of work.." Tot k "hrani" D3 pane nectes nevis. *15*
-
tak jsem narychlo zkontroloval stav emulatoru na D3 a vypada to, ze se muze chodit jen po meste :D zadny monstra, zadny questy
-
v jakym to je tedka stavu? naposled si pamatuju, ze jsi si moby musel spawnovat rucne po jednom a stejne nic nedelali :D
-
To je mozny, jdu se stydet do kouta, ale vzhledem k tomu ze ani za 7 let neudelali nic funkcniho na wow, tak nepocitam s tim ze se jim povedlo za pul roku udelat neco funkcniho na D3. Takovy ty napul funkcni veci samozrejme nepocitam, "hrat" neni hrat.
-
Vypada to tak, ze vubec nevnimas veci, kolem sebe :) Nectes, nevis :) Pripominam, ze ten crc server neni furt 1. verze :) Myslim, ze by jsi potreboval refreshnout se
-
Poraď mi, kolego, co mám dělat... Někdo si už druhý den příležitostně používá mé nicky! *8* *13*
-
Jesus Christ, you're multiplaying broski.
-
Nejsi zajímavej ani vtipnej, pouze trapnej. Tvoje kecy o Skyrimu ve všech nesouvisejících diskuzích tu fakt nikoho nezajímaj.
-
Hele, zase dvojník? Zdraví Trol.diskuzni (ten opravdový *3* )
-
More spam? catch this.
-
Vzhledem k tomu ze D3 funguje stejne jak WOW tzn online (netusim kolik toho dela server) a vzhledem k tomu na jake urovni byly emulatory na wowko na zacatku tak to funguje asi stylem ze mlatis moby co na tebe cumi. O nejakym "hrani" nebude rec. Spis takovy prochazeni sveta.
-
Fakt to funguje?
-
Bež už s tímhle spamem do hajzlu.
-
Kaslete na Blizzard a jeho navnadovani...Stahnite si beta client s crackem a hrajte i s kamaradama az do vydani D3...
-
Vávra neměl pravdu v ničem. Jen si potřeboval namasírovat ego a trošku rozbouřit herní vody v česku a udělat reklamu svýmu projektu.
-
A ty prečo nepíšeš česky?