Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože "samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012, to jste nevěděli?!" *1*

Source: Blesk.cz

To the strange japanese guy: Oh well, sadness is the word... *13*
  • Ellendway
    Kdo tady mluví o otevřené betě? Jakožto člen WoW fanstránky jsem dostal klíč dříve než ostatní.
  • Néé, a já myslel, že půlka herního světa se konečně dočká své dávky.
  • "Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to celé jen planý poplach a bullshit, protože samotná hra PŘECE vychází již 9. ledna 2012." *1* *5*
  • Feburary, legit!
  • ty hrajes otevrenou betu od cervna jo ? To ses asi jedinej na svete hele...
  • Na tomhle je hezky vidět, jak japonská konzervativnost škodí. Jak mají umět anglicky, když si i název hry někteří bezdůvodně přepíšou kanou?

Edit: Jo a je to ディアボロ
  • Vědět kdy vyjde Diablo 3 je taky velká frajeřina, ale ovšem ještě větší je hrát スカイリム. Takže FUS RO DAH!
  • Fake nefake,až to vyjde nikdo mě minimálně měsíc neuvidí.Nakoupím zásoby jídla,pití,cigár a taky sprchových gelů,protože v pekle je horko:-)
  • Prosím, ať je to pravda :D
  • umět japonsky je velká frajeřina, ovšem ještě větší frajeřina je dokázat s tím všude nemachrovat...
  • máš pravdu hošku, je tam napsaný "Febura..."něco.
  • Drsný, ale na スカイリム to pořád nemá.

Ale těším se na všechny filosofické debaty, které kvůli Diablu 3 budu mít se svými soukmenovci.
  • Je to fake ked si vsimnete na tej fotke je zle napisany mesiac februar :) (February)
  • Ellendway
    Bože :D
  • Ellendway
    Bashiok toho už nakecal... vidím to v každém jeho druhém postu.
  • Obráť sa na túto tetu, na takéto otázky je expert: http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0
  • Ellendway
    No beta je přeci jen na světě dobrý 3/4 rok. Tedy alespoň co jsem dostal přístup já.
  • Otevres baleni a tam bude Diablo 1 a 2 a pod tim 1+2=3 a obrazek trolla.
  • Stejne tak Bashiok rikat, ze ve hre NIKDY nebude aukce za realny penize... holt veci se meni. Konec bety SC2 taky plynule navazoval na vydani verze a klice byly rozdavany do posledni chvile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit