Vyjde Fallout 5 dřív než The Elder Scrolls VI? Bethesda prý mění plány
-
Jo, to defaultní FOV ve Village bylo dost tristní. Ozvlášť lidi s ultrawide monitory u toho plakali.
Ale na PC moderská komunita všechno vyřeší. Díkybohu.
I když jsem slyšel, že Capcom prý žaloval jednoho tvůrce modu na opravu FOV. To je fakt pěkná sfiňárna. Kluk jim opraví chybu ve hře a kravaťáci ho ještě žalují.
-
rychle naskočit na hype seriálu a trochu přitom přeskinovat Starfield?
-
Village vypadal supr, ale po hodině jsem ho smáznul, protože tam nešel nastavit FOV a motala se mi hlava z toho ( V RE4 remake to už jde), jsou to de*enti. Vím, že mody, ale s těma se drbat nechci. Prostě to do té hry nedali, smůla, jsou jiné hry..
-
Od 4 dilu se to podstatne zlepsi. Aspon pro me.
-
It's not a best choice, it's Spacer's Choice!
Jo no, děti si vysloveně libují v filozofický kritice kapitalismu a korporatismu. Myslel jsem, že už jsme se posunuli od "Je to barevný, takže je to pro děti.".
-
Tak Capcom v posledních letech udělal kompletní remaky skoro celé série. Kromě božského Resident Evil 2 stojí za zahrání ještě Resident Evil 4, Resident Evil Village, Resident Evil 3.
-
Outer Worlds je takový Fallout pro děti od dětí.
-
Vsadil bych se, že pro vedení společnosti nebude zas takový problém vydat rozhodnutí, že se prostě něco musí rychle zbastlit a vydat, na kvalitu nehledě…
-
Haha tak to ti závidím, že tě to teprve čeká! 😁 Tak když si vzpomeneš, pak sem napiš, jak se líbilo! :)
-
Sakra dík za tip, to vypadá dobře, za 10eček na Steamu, koupeno :)
-
Z tohoto žánru je za mě král remake Resident Evilu 2, ten mě úplně pohltil.
Čtyřku jsem hrál jen původní, remake dám až se rozhoupu ke koupi PSVR2 :)
-
Mě to právě bavilo strašně moc. Miluju tyhle "vetřelčí" scifárny.. Grafika a atmoška luxus (7800x3D 4070 cca 110-140fps na max, zvuky fajn, příběh (je na to čeština) bezva, ten boj na blízko na pohodu, zase něco jiného, navíc kombinované se střelbou, že si to bere nějaké mechanismy z Dead Space vůbec nevadí.
Po RE4 remake další výborná hra co jsem teď hrál.
Zjišťuju, že mě víc baví amosférické dobré koridory, než otevřené světy. Tam jen projebeš milion času chozením od hov*a k hov*u. Pokud otevřený svět, tak to musí být něco peckovního typu GTA 5, to pak samozřejmě jo. Ale takové ty prázdné chujoviny typu Far Cry, AC ... ble... to už bych dnes nehrál, raději pořádný koridor nebo něco polootevřeného, ale ne hodinu bloumat, nebo hledat nebo dělat něco stejného dokola.
-
Dohrál jsem to asi 3 dny zpátky, tak je to ve mně ještě čerstvě a za mě taková slabší osmička.
Super grafika, docela satisfying combat...jenže trošku simplistickej, občas zvláštní volby checkpointů, příběh taky hodně minimální s naprosto zapomenutelnýma postavama.
Na 10 hodin to bylo příjemné, trvat to 15, už by mě to asi začlo štvát.
-
Tak zavolejte Chrisovi!
-
Vobec nic sa nenapravilo vo Fallout 76. Samozrejme, ze nejake opravy boli a aj budu + obsah. Cisla im stupli na par dni ale hraci zistili, ze ide v jadre o stale tu istu hru a klesli im snad na povodne hodnoty.
Palworld mal miliony sucasnych hracov, teraz na steame svieti 50k. A to presli len 3 mesiace.
Serial nebude drzat tolko hype, kym pride dalsie pokracovanie hry.
-
Právě ono by hlavně stačilo nedělat f5 jako f4 co se týče dialogů
-
Jsme asi viděli jiný seriál. Bethesa respektuje jen vlastní. Do jedničky, dvojky i New Vegas házej vidle každou minutu.
-
Včera jsem zrovna zkoušel ten seriál, vydržel jsem do poloviny druhého dílu. Nutno dodat, že hry jsem nikdy nehrál, nikdy se mi to nelíbilo, přesto jsem si říkal, že seriál třeba bude fungovat samostatně, byť samozřejmě budu ochuzen jako neznalý. Nefunguje, vůbec.
Naopak co mě HODNĚ překvapilo, za mě jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál za poslední dobu, je Callisto Protocol, to byla taková pecka ! Bože, uplně mě štvalo, že už byl konec včera večer :)
A hrozná škoda, že nebude dvojka.. Nechápu, proč to má někde takové rozporuplné recenze, ta hra je klenot v žánru "Dead space".
-
rok najskor 2030 je strasne daleko, to serial asi neudrzi/*nevydrzi taky rok..
robit bezduche hry typu Bethesda im dovolim snad len s ich znackou TES, dasli variaciu na Fallout 4 nechcem/e.
idealne robit nieco jednoduchsie na kratsi vyvoj, max tak 5 rocny vyvoj. Aj ked Fallout 76 ukazuje ze aj zly start sa postum rokov da napravit, ale to hadam pri Fallout 5 nebude.
-
Mne sa Outer Worlds páčilo, takže by mi od nich Fallout vôbec nevadil. Postavy a questy písať stále vedia. Čo sa týka loru, seriál ukázal, že Bethesda ten lore celkom rešpektuje.