Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No možno sa sa potešíš, že vzniká fanúškovský remake Baldur's Gate 2. Je to síce beh na dlhú trať, ale úvodnú časť hry je už možné vyskúšať. Pri takýchto projektoch je nutné sa obrniť trpezlivosťou (viď Black Mesa).
    Tu je link: http://www.gamersnexus.net/bgr-home
    A ešte nejaké interview: http://www.gamersnexus.net/features/gg/788-baldurs-gate-redux-mod-dragon-age-progress
  • Baldurs gate v enginu dragon age? to je barbarstvi xD infinite engine ma stale to svoje kouzlo navic dava pruchod vlastni fantazii http://www.youtube.com/watch?v=wP5RTSAKtTE xD
  • Já jsem čekal, že to bude alespoň v enginu Dragon Age nebo tak něco... ale jestli bude remake vypadat alespoň trochu slušně, určitě si ho zahraju. Baldurs Gate 1 je podle mě dost přeceňovaná hra. Když jsem ji po vyjití hrál, nikdy by mě nenapadlo, jaký z ní bude fenomén. Oproti konkurenci (Fallout, Final Fantasy 7) mi přišla nezajímavá. Ale rád se přesvědčím, jestli jsem tehdy před lety něco podstatného nepřehlédl.
  • Asi myslíš "What can change the nature of a man?". Vidím, že je to pro tebe skutečně nezapomenutelné...
  • Tím neříkám, že je to špatná hra, já si dokonce myslím že je to dokonce lepší než BG 2. Nikdy nezapomenu na otázku "What is the true nature of the man?"
  • MrSanta
    Já se léta snažím to zahrát a dohrát a pořád nic. Je to řehole, ale co nadělám. Mě prostě D&D svět neoslovil...
  • Říkejte si třeba, že jsem konzervativní, ale podle mě by se prostě některý klasiky měly nechat odpočívat. Zrovna PT si tak jednou do roka dám znovu a nemám s tím nejmenší problém. BG nemůžu posoudit, jelikož jsem nehrál (já vím, je to trestuhodný), ale nedivil bych se, kdyby skupina skalních fanoušků remake nechtěla.

Vůbec celá tahle móda remaků mi připadá padlá na hlavu, je to ještě horší, než chrlit jedno pokračování za druhým.
  • No naštěstí bude na PC vycházet hromada kvalitních titulů které nikde jinde nebudou
  • USER47
    PT by potřeboval remake jak prase drbání. Na novejch systémech je to dost problémový, interface je příšernej a pathfinding ještě horší.
  • Viktor_H
    Spíš poukazuju na to, že všichni se NWN ohánějí jako hrou z doby zlatého věku Bioware a RPG žánru vůbec. Abychom nebyli úplně off-topic, tak dokonce i Trent Oster, jakožto tehdejší creative director této hry, hraje oldschool hráčům na jejich nostalgickou strunu. Jakoby říkal: "Podívejte, já jsem ten, co stojí za toihle klasikou žánru!" "BGEE je tedy v rukou těch správných lidí!"

A můj názor je přitom takový, že NWN je nejhorší hrou od Bioware a jedním z nejhorších post-infinity rpgéček vůbec... Lineární (Mass Effect je proti rozvětvenej jak pavoučí síť) bez příběhu, bez parťků, s totálně repetitivním prostředím (naprosto identické odbyté lokace), nejzprasenějším převedením DnD pravidel do hry. Ta hra je odbytá po všech stránkách designu. Alespoň zčásti to napravují datadisky.

Nebýt multiplayeru, nestála by NWN za řeč.
  • Viktor_H
    Yep, o tom žádná. Těmto lidem to opravdu přeju a je to pro mě jediné ujištění, že celý remake není jen ztrátu času...
  • Blasphemy!
  • Tak ne každý Baldur's Gate hrál, pro mnohé tam tedy bude obsahu dost :)
  • Pro mě BG1 a BG2 bylo, je a bude to nej. Tuhle edici si určitě pořídím. Škoda, že v záplavě novodobých her nenajdeme nic co by alespoň z 50% mělo tak dobrý příběh a atmosféru. Dragon Age se o něco takového pokoušel, ale baldurs gate to nesahalo ani po kotníky.
  • Samozrejme, ze nie. To by si musel vediet aj citat.
  • Tiger a ty ses co zac ja ti nerozumim te tve hatlanine rozumi mu nekdo?to je nejaka maďarština nebo co proč to sem leze ??? *11*
  • a Pepo - kdy ti bude 12 let? za dva roky? tak vse nej. :)
  • Tak NWN není nic světoborného, ale dřív mě chytlo a zanechalo super zážitek. S přepracovanou grafokou (trochu), a ovládáním by to mohlo být o dost lepší.
  • Socky hrajou na jakymkoli PC, protože to je mrtvá platforma! Pravý progameři si už dávno pořídili Ipad mini - to je budoucnost *16* *5*
  • Když on by planetscape torment potřeboval vyladit ovládání, ale kdyby do toho šli tak to hned koupím a možná trochu i interface.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit