Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, ze totalni propadak to nebyl, ale ani buhvi jaky zazrak to taky nebyl - z NWN 2 byl vyborny pouze jeden datadisk a navic to bylo dabelsky zabugovany a u jednicky to bylo podobne. Prechod do 3D spise uskodil
  • Podle me ses socka ty, protoze kazdy poradny paran ma monitoru 6 a minimalne
    3 gefprce 690.
  • Tohle je dost zásadní otázka - jedničku i dvojku jsem dojel víc jak 10x a jestli maj na mysli 12-20 hodin pro začátečníka, tak pro mne to bude asi tak 2-6 hodin obsahu navíc za 4 kila. Přeci jen - 12-20 hodin je asi tak 10% obsahu původní hry (o dvojce nemluvě - ta je i u mne TOP 1 v RPG a ano, také jsem zaujatý :D )
  • Chcel som napisat par vlastnych uvah o tom ako su a budu tieto hry stale lepsie ako Battlefield 3 na tvojich 3 monitoroch v rozliseni 2560x1600, ale uvedomil som si, ze snaha vysvetlit ti cokolvek je marna a do tvojej zabednenosti aj tak neprenikne ani len lucik svetla ktory by ti rozsvietil tu tmu v tvojej hlave.
    Ale aby som ta upokojil. Mas velku pravdu Pepiku..
  • Ty si mi prípad... *11*
  • LOL takova blbost to ppro socki co maji PC z bazaru *6* *11* *1* tak hrajte socki. ja si jdu zahrat BF3 na mem compu s 2x geforce 690 a mich trech monitorech s rozlisenim 2560x1600 *5*
  • JezboX
    Nemám z vlastní zkušenosti jen z videí na netu ale slovo hrát je hodně silný. Ovšem ono 20$ za remastered je taky silný kafe. Ale zase je fakt že bych bral Android verzi abych moh hrát v posteli *1* a ta by měla bejt za 9,99$.
  • MrSanta
    Taky v tom nevidím nic moc extra. Hlavní práce musela probíhat hlavně na těch portech. Pořád se ještě nemůžu rozhodnout jestli to koupit nebo ne. BG mám kupeno už 3x *1* a hru samotou jsem ještě nidky nedohrál. Vždycky mě od ní něco odlákalo... Uvidíme.
  • neni levnější a rychlejší koupit optimalizovanou verzi na GOGu?
  • jo!
  • Viktor_H
    Jsem jedinej, kdo považuje NWN za totální sh*t??
  • Viktor_H
    Oster tvrdil, že by do toho chtěl jít.
  • Netreba viac do hlavnej sucasti (=pribehu), ale 'The Black Pits' vypada vyborne a prave take DLC by som privital aj po vydani :)
  • Viktor_H
    "Oster tedy logicky nemůže ani jít do detailů, pokud jde o konkrétní plány s přepracováním Baldur’s Gate II: Shadows Of Amn." - Zatím se s jistotou ví, že půjde o remake SoW i ToB zároveň.

Osobně nemám z tohoto remaku dobrý pocit, ačkoliv si ho pravděpodobně pořídím. Jako PC hráči mi přijde, že za skoro 2 roky vývoje je to opravdu málo muziky. Ta hra vypadá skoro furt stejně, nového obsahu je na pár hodinek a multiplatformita je mi skutečně šumák...
  • dufam ze sa niekedy dockam aj remaku na planescape torment... pre mna BG=instabuy...
  • Hra vychází 28.11, protože vývojáři prý stíhají (tentokrát už) perfektně datum vydání a tudíž si to můžou lajznout a vydat o pár dní dříve. A alespoň co já vím, tak na Androida si už dávno můžete zahrát jakoukoliv hru na infinity enginu (BG, IWD, PT, etc).
  • Tak jako jo, hratelnost mají právě obě hry parádně dlouhou podobně, zbovuhratelnost možná ten BG, ale 400,- za první díl je fakt moc, když se na to takhle podíváš, ikdyž je fakt, že je to remastered. Ale když Minecraft, TL2 a tak stojí 425,- cca, tak je to hodně nadsazené. Navíc když to mám doma (teda alespoň dvojku).
    Ale samozřejmě to neřeším, za tu zábavu si to klidně koupím, páč jedničku jsem nehrál dál než chvíli začátek kdysi dávno *13* Max u dvojky budu možná, protože ta má i v takové verzi hodně silný emocionální účinek :) Rozlišení nerozlišení *14* Uvidí se podle jedničky no, pokud by ale ty bonusy byly epické, tak jestli pak zkusí třetí díl, možná bych to koupil všechno. Ale na otázku dalšího dílu je těžká odověď.
  • Jako fanousek BG ocenuju tenhle reanimate a rad si to zase pripomenu na trochu jinej zpusob. Treba kdyz se zadari, bude po dvojce i pokracovani, coz by uz jinak nebylo mozny v puvodnim enginu.
  • dle vseho to bude neco kolem 12-20hodin hodne asi taky zalezi na tom jak hodne dobrej ses kdyz jsem hral bg po prve tak jsem hru hral opravdu hodne dlouho casto jsem umiral nebo jsem proste jenom vsechno zkoumal na 3 xD po 15 zahrani uz mi to zabere maximalne den x)) se musim priznat ze Bg 1 mam rad o dost mene jak 2 kterou naprosto zboznuju tady je treba dodat ze jsem velice zaslepeny xD npr v parte mam vzdy Jaheiru a Minsca a hru za zlou postavu jsem dohral pouze 1
  • No záleží jak velkej bude ten nový content. ALe je fakt. Vždyť Gothic stojí cca 450,- a to jsou 3 díly s datáčema...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit