Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pre mňa výborná hra 10/10.Dohral som to na obtiažnosť survivor kompletne.Síce mi občas tiekli nervy ale nie vinou hry *4*
  • BoB.2
    Super hra škoda že tak krátká (7 hodin),a škoda že nevylepšily to že když na týpka přestanete mířit vrhne se na vás s mačetou vstříc smrti .
  • Příšerná grafika, strašný ovládání, tunel, nuda. Upřímě řečeno lituju času kterej sem strávil instalací.
  • Smrt konzolím *16*
    • Tobě přeji smrt ty Zmrde *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Proč?
  • Tak jste ji měli v tichu nechat . Tohle je už snad 5 članek o něakem produktu od ubi
    • swag - secretly we are gay :))
  • je na to cestina ?
    • BoB.2
      Ne škoda že není ale dá se to pochopit i minimální znalostí angličtiny.
      • *8* *8* *8*
        I cant believe this!
  • Mne sa hra veľmi páčila hratelnostou a grafikou davam 10/10 ale jedine čo ma na hre sklamalo bol ten koniec mohlo to lepšie dopadnúť
  • Phillios191
    hra je to celkem zajimava: kdo chce něco víc vidět: http://youtu.be/94ib1qMWkTk
  • Ták děcka, další článek od Ubisoftu. HATE!
    • Malý problém se sexuální identitou? *3*
      • Shaker
        To jakoze, kdyz hatuje ubisoft, tak nevi, jestli je zenska nebo chlap? Podle me to myslel ironicky. Kazdopadne tvuj koment je spis vtipnej nez urazlivej :)
        • Samosebou, že jsem to myslel ironicky, překvapilo mě, že to pro některé vyznělo jinak. A narážka na mou sexuální identitu je způsobená mým nickem, i přesto, že jsem muž? A?
    • si trapny
      • Trapas je skôr nepochopenie irónie *3*
      • *9*
        Že ty si jeden z těch, co mě chtěli předběhnout a začít nadávat na Ubi? No, co se dá dělat. Zapálím omamné tyčinky, obětuju kozla, a budu vzývat pohanské bohy, aby si mi odpustil.
        • ubisoft mam rad, nemam dovod na neho nadavat, okrem toho, neni sa naco stazovat, kedze hra vlastne nikdy nemala vyst, tak nakoniec vysla aspon verzia aku stihli za ten cas spravit, a dokonca to na pc trocha prisposobit, takze lepsia takato hra ako ziadna, niekomu sadne, niekomu nie, a ja ju obidem, mna nejak nelaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit