Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    "They got me and many others all excited for months - if you look at forums where they were following the game's released info, everyone was disappointed and shocked that they would wait so late to set the record straight. That's NOT how you do things - it was universally believed that they would redo the graphics and they even hinted at it and what we get is a very very weak version instead with fixes which fan patches already achieved so excuse me and many others for being ticked off about having been misled. This wasn't worth the big deal - it's basically a release for tablets and that's it. PC owners already have been able to play it this way for years - it explains why they barely paid any attention to the PC version."
    • Acknowledging and defining a difference in gaming tastes, is in no way elitist, as we can and should celebrate difference. Some people like paintings made with water colours, whilst others prefer their canvases covered in oil paint. Neither is superior to the other, and it's just about personal taste.

      There is however a problem when the tastes and limitations of one group infringe and impinge to much upon those of the other group, because therein are sown the seeds for discontent, disillusionment and conflict.

      If we are to tribalise our gaming, then we would simply be arguing about which dross is slightly better dross than the other guy's dross. We have to move past the fact that some people are having the wrong sort of fun, regardless of whether they are playing a game on a PC, console, fridge or telephone, and instead look to our own individual responsibilities.

      ======

      Taky čtu fóra PC Gameru. *4*
      • Cahir
        Nechápu, jak to souvisí s mým příspěvkem. Já nejsem netolerantní a je mi šumák, na čem lidi hrajou. Mně jde jen o to, že bývalej zaměstnanec z Bioware přišel s velkohubým prohlášením, že se svým týmem rok a půl pracuje na vylepšení BG, aby z toho nakonec vypad mód na BG2 grafiku (už existuje amatérskej), několikahodinový dobrodružství (nemůžu samozřejmě hodnotit po stránce obsahu, ale kvalitních příběhových módů je rovněž spousta a kvůli několika hodinám nehodlám cálovat 20 dolarů) a podporu pro tablety. Těšil jsem se na událost roku a místo toho jsem dostal studenou sprchu... Kvůli tomuhle se slavnostně spouštěly stránky a hrálo se na nostalgickou strunu?!
        • Len by som rad podotkol, ze 20 dolarov za 10 hodin noveho herneho obsahu teda je celkom fajn v sucasnych podmienkach - zober si Max Payne 3 apod za 60 dolarov... Ja teda vlastnim BG2 trikrat, BG1 + oba IWD, Greyhawk a Planescape dvakrat. NWN1 iba raz a NWN2 nanestastie len raz bez datacov. Najradsej mam teda Greyhawk, ale planujem na 100% kupit aj toto.
        • Svojí citací jsem reagoval na diskusi o stránku dřív, kde se rozčiluješ nad tím, že si vůbec někdo dovoluje to portovat na tablety. Co se týče počtu novinek, tady samozřejmě chápu, že pokud jsi čekal větší haló, tak seš zklamanej. Ovšem narozdíl od ME3, kterej jsem si napřed koupil a pak teprve zjistil, že ta velkohubá prohlášení o "ohromném dopadu rozhodnutí na konec hry" mě ve výsledku zklamala, tady máš screenshoty a popisy všeho důležitýho už teď, a jak sám říkáš, můžeš svých dvacet dolarů ušetřit. Čili nekupuješ zajíce v pytli, resp. nekupuješ vůbec. Já tomu šanci určitě dám, už jen proto, že originálku jsem viděl naposledy před třema stěhováníma někdy v roce 2003. A dvacet babek, to je 411 korun. Dvě návštěvy kina nebo jedna trochu bujarejší oslava života v místní putyce. *4* Za hru, která je v mojí TOP 3, úžasná cena.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ngmOQs08wTQ

    zajímavý mod ascension *14* asi zkusím zahrát
  • ja bych legendu nechal v klidu spat a zkusil bych se na jejim jmenu "prizivit" spis jinym zpusobem :D a pokud uz teda chteji do hry zasahovat, tak skutecne vse predelat do paradni detailni grafiky. kde kazdy jen trochu dobry predmet by mel svuj unikatni vzhled a nic jine nemenit, aby si mladsi generace uzila neco co neznaji :D
    • to by ale dalo moc práce takhle :-)
  • zeptám se trošku offtopic....šla BG1 taky dohrát s 1-3 postavama tak aby dostali vice exp než v 6 ?BG2 jsem dal v 4 a datadisk pouze mag .-) 6 postav je na me totiz az moc a neztotoznim se tolik s nima...
    • Ano jde to u obou. BG2 + ToB datáč jsem dohrál s jednou postavou Fighter/Mage/Thief a skončil sem asi na levelech 31/27/34 nějak tak. :) Akorát sem si tam musel dát ten patch na odstranění experience capu, protože u trojpovolání na takto vysokých levelech je to v součtu dávno přes limit. Co se týče obtížnosti, tak mi to přišlo jednodušší, než v partě. Tahle kombinace povolání je totiž vražedná (navíc se člověk nemusí starat o život ostatních postav, kdy prostě někoho v pohodě máte, ale někde slabý v partě u toho zhebne = load). Používal sem kouzla iluze s backstabem zloděje. Trošku imba. Melee rány za 200+ damage.
      • přesně... to s tím staráním o ostatní postavy jsi to vystihl :-D
    • BG1 jde hrat v jednom, ale byl tam omezeny level, takze ve vysledku jsi byl znacne oslabenej. Rozhodne bylo snazsi to hrat s 6ti postavama z hlediska velikosti party
      • to jsem si myslel no ...
    • jde to dohrat s 1 postavou ale je to opravdu tezky a ja bych to tak osobne nehral ja jsem si prave postavy strasne oblibil a takovej jan a Jaheira je v me parte vzdy i kdyz jaheira mne obcas stvala s tou jeji romanci :P no jinak ale je pravda ze v BG1 postavy v parte mezi sebou moc nemluvi a ani na hrace ale tahle verze by to mela zlepsit a postavy budou mit mezi sebou vic rozhovoru pripadne si clovek muze vzdy stahnout nejakej mod a jejich celkem dost navic spousta je i prelozena do cestiny jinak se podivej tady http://forum.sigil.cz/ je tam vic lidi co to hrali s 1 postavou
      • tak věřím tomu, že bg1 či bg2 je v 1 hodně hardcore :-) v datáči mě hrozně zachraňoval OP planetar, měl jak restoration tak i helaoval a ješte byl úpnej zabiják takže se to dalo v pohodě, akorát začátek jsem musel dát ve 2 -4 a pak tu postavu exportnout už s kouzlama 9. urovně abych mohl toho planetara kouzlit jinak ten uvodni fight na pravidla nešel dát :-))

        btw: Jaheiru jsem nesnášel a vždycky si vysloužila "kick form party" :-D měl jsem rád youshimu, ale však víte co s ním bylo.-) po dvou dohrání jsem hrál jako multi a všechny postavy si tvořil sám...jinak nejlepší samo minsc a Keldorn...Nalia nebo jak se jmenovala taky nebyl zla
  • radši bych bg2, ale i tak do toho asi půjdu i když podle screenu to vypada jako bg2 s widescreen patchem ne-li hůř.....lepší by bylo asi použít vylepšený engine z icewind dale 2, který mě s widescreen už tak nějak ke hraní stačí a vypadal už o dost lépe imo.
    • lidi mínusy bez komentu neberu :-p rád se s někám pobavím/pohádám :-)
    • BG2 taky bude
  • CO na tabletu 7" bude to vůbec použitelný? Panáci budou asi moc titěrný, ikonky...?
  • dira
    Osobně si také myslím, že s mobilní (tablet) verzí díru do světa neudělaj. Na druhou stranu, patří to mezi hry (dále například Fallouty původní režije), o kterých sem vždy na tabletu (mobilu) snil a myslím, že mají, díky způsobu hraní a stylu ovládání mnohem větší šance na úspěch než například předělávky alá max payne.

    P.S.: Grafiku sem taky čekal, že malinko učešou a uhladí, co se týče toho, prozatím sklamání :(
  • genki.sudo
    Paráda. Konečne to prichádza.. Baldur's Gate s podtitulom 'AÍÍÍ NÍÍÍÍÍÍD MANÍÍÍÍÍÍÍ'
  • Pridáme pár questov/npc na úrovni hocakého modu, ubercool a superin podporu pre tablety a hor sa vyžmýkať ešte pár doláčov z mena rpg legendy...
  • Kdyby zamakali na grafice tak by mi to uplne stacilo a zazitek by byl mnhohem lepsi nez u puvodnich BG. Vse by zustalo tak, jak je. Izometricky 2d pohled se mi libi a k BG se skvele hodi. Podpora vsech moznych rozliseni je v dnesni dobe nutna, to sice dostaneme, ale porad je tam ta grafika s rozlisenim 640x480... S grafikou si meli vyhrat! Nemuseli by delat zadne velke zmeny. Jen to trosku vyhladit, doostrit, zmenit textury a konecne udelat equip tak, abych videl co na sobe nosim! V BG jsou 3 skiny brneni a 4 skiny mecu... tady to meli vychytat. Dalsi vec kterou by to chtelo je novy pathfinding, ktery by uz konecne fungoval, jak ma... Od remaku jsem cekal az prilis... nic z toho nedostanu. Z toho duvodu si BG EE nekoupim. Uz vlastnim BG complete edici a dalsi prachy za "toto" vyhazovat odmitam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit